Wody perfumowane damskie

Narciso Rodriguez Pure Musc for Her EDP

• 20 lipca 2023 o 16:21
    Rozwija się
    W pierwszej chwili myślałam, że był to nietrafiony wybór zapachu. Jednak pięknie się rozwija na skórze. Z każdym dniem lubię go coraz bardziej. Zapach, jak dla mnie, jest trudny do opisania... Intensywny, a jednocześnie delikatny... Ostry, ale zarówno słodki. Trzeba go wypróbować na sobie, bo wąchajac flakonik czuje się zupełnie inny zapach niż po jakimś czasie na swojej skórze. Zapach inny niż wszystkie.
  • 5 grudnia 2022 o 11:50
    Ładne piżmo w towarzystwie delikatnych kwiatów.
    Używa od:próbka
    Pure Musc pachnie mydełkowym piżmem z dodatkiem białych kwiatów, na lekkiej drzewnej bazie. Zapach jest świeży, lekki, otulający. Subtelny i delikatnie zaznaczający swoją obecność. Piżmo nie jest tu krzykliwe, a uładzone wdzięcznym bukietem kwiatów. Kojarzy się z czystą, wypielęgnowaną skórą. Nie jest surowy, ale też nie ciepły. Nadaje się raczej na dzień, na każdą porę roku. Ładnie skonstruowany, wdzięczny aromat, jednak dość średni, jeśli chodzi o parametry i trwałość.
  • 29 kwietnia 2021 o 20:09
    Miłość
    Używa od:próbka
    Miłość od pierwszego psiknięcia. Zdobyły moje serce. Kwiat pomarańczy jaśmin i piżmo to jest to co uwielbiam w zapachach. Są lekkie i delikatne a zarazem zmysłowe i uwodzicielskie. Bardzo trwałe. Pasują na każdą porę roku. Ten subtelny i niezwykle kobiecy Pure Musc należy do moich ulubieńców. Przetestowałam tylko próbkę ale z pewnością kupię flakon.
    Zalety:
    • zapach,
    • trwałość,
    • flakon,
    • dostępność.
  • 28 listopada 2020 o 18:05
    Piekny
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    To zapach czystości, mydła, bardzo intymny. Jest dość mocny i długo utrzymuje się na skórze. W porównaniu do for her wypada znacznie lepiej. Jest bardziej wyrazisty . Polecam!
    Zalety:
    Wady:
  • 26 października 2020 o 14:20
    narcyz w akcji
    kupiłam w ciemno, bo była licytacja to mówię sobie "poszaleję" i wiecie co? nie żałuję!!!! zapach jest piekny i dość nietuzinkowy jeżeli chodzi o słodziaki. mimo że wiem, że to nie jest ich czas uważam, że w cieplejszej aurze piżmo będzie robiło niesamowite wrażenie . dla mnie jest on elegancki, wdzięczny, kojarzący się z czystością. no po prostu w punkt! :D jeżeli chodzi o projekcje i trwałość to są one całkiem dobre.. zwłaszcza trwałość :)

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie