Wody perfumowane damskie

Cacharel Yes I Am - Woda perfumowana
Cacharel Yes I Am

• 18 stycznia 2025 o 17:30
    Wyjątkowe
    Poszukując prezentu od siebie dla siebie wybrałam nowy dla mnie zapach od Cacharel. Oczywiście piękny design i flakon w kształcie szminki prezentuje się genialnie. Ale sam zapach bardzo pozytywnie mnie zaskoczył, bo dodaje pewności siebie, jest po prostu kobiecy, intensywny, przełamany owocami. Uwielbiam go używać właśnie teraz zimą, na pewno jesienią też do niego wrócę. Myślę że latem sięgnę po coś lżejszego. Trwałość nie zachwyca, na ciele może czuć je do 3/4 godzin, nie ukrywam, że liczyłam na więcej. Perfumy za to dobrze trzymają się na ubraniach. ZALETY Nuty zapachowe Wyjątkowy zapach Piękne opakowanie Wygodny atomizer WADY Trwałość Cena regularna
  • 16 maja 2024 o 22:09
    Kocham zapach ale nie jego trwałość
    Zapach tego perfumu jest cudowny, słodki ale ma w sobie ostry pazur. Buteleczka jest piękna odrazu się zakochałam. Moim zdaniem idealnie nadaje się na okres zimowy lub wieczorne wyjścia. Pierwsze odczucia są bardzo intensywne, nawet mogę śmiało stwierdzić że zapach jest aż za mocno wyczuwalny. Jednak po jakimś czasie dostaje klasy. Największy minus tego perfumu to jego trwałość. Za taką cenę albo nawet za mniejszą można kupić bardziej trwały perfum. Czuć go jedynie z bliska na ubraniach. Kupiłam na promocji więc nie jest źle , ale w cenie regularnej nie kupiłabym ponownie.
    Zalety:
    • Zapach słodko ostry
    • Buteleczka
    Wady:
  • 11 maja 2023 o 19:07
    Interesujący flakon
    Perfumy piżmowe. Słodkie. Wyczuwalne owocowe nuty. Zapach jest ciekawy, niebanalny. Perfumy sa intensywne i dosyć trwałe. Z czasem zapach robi się mdły i trochę męczący. Świetnie sprawdzi się na chłodniejsze wieczory, ponieważ jest otulający. Uwagę przyciąga ładny, oryginalny flakon.
    thequre
    11 stycznia 2023 o 21:47
    Trwały i bardzo ciekawy
    Zakupiłam w ciemno i nie żałuję, bo bardzo polubiłam. Zapach jest niezwykle trwały, a jego woń utrzymuje się wiele godzin zarówno na ciele jak i na ubraniach. Na początku w nutach głowy wesoły, owocowy (malina z mandarynką), ale też ciężkawy, ostry. W nutach serca nie wyczuwam kwiatowości (jaśminu, kwiatu imbiru, gardenii), tylko toffi podbite słodkością, może wanilii? Na koniec zostaje z nami mieszanka wszystkiego co zostało zawarte w perfumach na bazie drzewa sandałowego, kardamonu i mleka. Dla mnie zapach jest ostro-słodki, wieczorowy i przyskórny. Nie ma dużej projekcji, ale kiedy ktoś stanie blisko komplementuje. Dla mnie nie jest oczywisty, ma w sobie tajemniczość, elegancję i odwagę.
  • 6 stycznia 2023 o 8:40
    Szminka
    Nutami głowy są malina, mandarynka, bergamotka i cytryna; nutami serca są gardenia, kwiat imbiru, bursztyn, jaśmin, kwiat pomarańczy i róża; nutami bazy są mleko, karmel, wanilia, kardamon, lukrecja, kumaryna, benzoes, drzewo sandałowe i drzewo bursztynowe. Pierwsze co wyczuwam to bergamotkę. Bardzo mi się podobają. Nie są za słodkie. Piękny flakon, bardzo podoba mi się pomysł. Długo utrzymują się na skórze i na ubraniu. Nie są duszące. Warte wypróbowania. Występują w różnych wersjach pojemności, łącznie z cudownymi miniaturkami 5ml.
    Zalety:
    • ciekawe nuty zapachowe
    • piękny flakon
    • trwałe
    W perfumerii

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie