Pielęgnacja biustu

Tołpa wypełniające serum do biustu, 150 ml TDB014
Tołpa Dermo Body Bust Wypełniające Serum do Biustu 150 ml

• 27 lutego 2024 o 21:31
    Nie działa
    Stosuję tego kosmetyku już ponad dwa miesiące, codziennie rano i wieczorem i jestem rozczarowana. Nie widzę żadnego efektu, ani nawilżenia skóry, ani napięcia a na pewno niewypełnienia. Szczerze to zwykłym olejkiem do ciała miałam lepsze efekty. Konsystencja szybko się wchłania ,ale pozostawia na skórze lepką warstwę co jest bardzo niekomfortowe.
    Zalety:
    Wady:
    • brak działania
    Sana50
    7 października 2023 o 17:15
    Okropnie się klei
    Kupiłam produkt z dokładnie takiego powodu jaki obiecuje producent no ale szału nie ma. Nie zauważyłam znaczących zmian po stosowaniu produktu. W jego wypadku można go raczej stosować jako element pielęgnacji ale dziewczyny nie oczekujcie cudów. Ogromny minus za to że się okropnie klei. Nie wchłania się dobrze tylko pozostawia lepką warstwę co bardzo przeszkadza.
  • 31 października 2022 o 13:08
    Skuteczny!
    Po kilku latach rozłąki wróciłam do kosmetyków Tołpy. W sumie to nie wiem co się kryje w ich składzie, bo pomimo bardzo prostych, naturalnych składów, te kosmetyki są naprawdę skuteczne! Ogólnie to jestem zaskoczona, że ten kosmetyk ma tak złą opinię, bo ja jestem nim zachwycona. Ale do rzeczy... Jestem posiadaczką niezbyt dużego biustu. Ćwiczę regularnie, staram się zdrowo odżywiać. Nie narzekam na brak jędrności czy zwiotczałą skórę w tym miejscu, no jednak wiadomo jak to każda kobieta, wołałabym żeby był nieco większy. Dodam, że absolutnie nigdy nie wierzyłam w działanie tego typu kosmetyków, wydawały mi się przereklamowane, nigdy po takie nie sięgałam , ale poza Wizażem , na różnych portalach gdzie produkt był sprzedawany, kosmetyk ten miał dobre opinie, więc uznałam, że próbuję, najwyżej się nie sprawdzi i tyle. Jeżeli chodzi o serum to ma żelową , gęstą konsystencję. Jeżeli się nie wchłonie, to lubi się kleić, więc po nałożeniu warto odczekać jakiś czas do całkowitego wchłonięcia, żeby uniknąc tego dyskomfortu. Ten kosmetyk stosuję tylko i wyłącznie na noc. Jeżeli chodzi o serum to tak jak napisałam działa, ALE! jeżeli ktoś oczekuje powiększenia biustu o kilka rozmiarów czy nawet o te 7 cm , które jest napisane na opakowaniu to rzeczywiście niech nie sięga po niego, bo takiego efektu na pewno nie uzyska. Natomiast to serum działa tak, że "napełnia biust", liftinguje, sprawia że wygląda po prostu lepiej. U mnie powiększył biust o rozmiar. Porównałabym to do powiększenia biustu podczas miesiączki. Jest bardziej pełny, jędrny , uniesiony. Biust wizualnie wygląda po prostu lepiej. Ja widzę zmianę, zużywam już czwarte opakowanie i na pewno będę sięgać po kolejne. Niedowiarkom, tak jak ja polecam wypróbować. Ja jestem zadowolona z działania, z pewnością sięgnę po kolejne opakowania.
    Zalety:
    • Działa
    Wady:
    • Kleista konsystencja, cena - poza promocjami ponad 50,00 zł.
  • 21 października 2022 o 7:30
    Nie wypełni, ale poprawi kondycję skóry
    Działanie: Powiedzmy sobie szczerze - żaden krem nie powiększy nam biustu. Jeśli już to mamy za sobą, możemy przejść do pozostałych obietnic producenta, które moim zdaniem zostały spełnione. Regularne używanie serum wypełniającego biust Tołpa nawilża, wygładza i ujędrnia skórę biustu i dekoltu na takim poziomie, na jaki moje 32-letnie ciało i niezbyt obfity biust może sobie pozwolić. Poprawa kondycji jest więc zauważalna i za to ten produkt naprawdę lubię. To moje kolejne opakowanie (z małymi przerwami) i gdyby konsystencja była bardziej otulająca, kremowa, byłby to dla mnie kosmetyk skrojony na miarę. Konsystencja: Lekka, żelowa i w pierwszym momencie dość klejąca. Trzeba dać mu chwilę i dopiero wtedy sięgać po bieliznę. W przeciwnym razie nieprzyjemne uczucie „przyklejania” się bielizny gwarantowane. Produkt jest bardzo wydajny i nie trzeba nakładać go zbyt obficie. Zapach: Serum ma dla mnie osobiście bardzo przyjemny zapach aptecznej maści - lekko ziołowej, ale z daleką, perfumowaną nutą. Lubię! Opakowanie: Klasyczna dla marki Tołpa miękka, plastikowa tuba, która przy tej konsystencji sprawdza się idealnie. Szczelne zamknięcie pozwala bez problemu podróżować z tym kosmetykiem, a także stawiać go na korku. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Wrażenia końcowe: Gdybym oceniała pierwszą obietnicę producenta, ten kosmetyk dostałby jedną gwiazdkę. Dla mnie jednak działanie upiększające okolice biustu i dekoltu jest w sam raz, a w bajki naprawdę nie wierzę :) Podkreślam jednak, że nie mam zbyt wymagającej skóry tych okolic - mam średniej wielkości piersi, nie karmiłam i nie zrzuciłam dużej ilości kilogramów. Poprawa jakości zarówno skóry dekoltu jak i biustu jest jednak zauważalna, kiedy regularnie sięgam po serum. I właśnie dlatego do niego wracam.
    Zalety:
    • działanie upiększające okolice biustu i dekoltu
    • przyjemna i miękka skóra podczas regularnego użycia
    Wady:
    • zapach i konsystencja nie każdemu się spodoba
    • lekko klejące wykończenie serum
    • cena regularna (czy tylko mi się wydaje, że ona systematycznie rośnie?)
    h4ch1
    14 czerwca 2021 o 14:49
    Powinni to sprzedawać jako klej
    Serum ma konsystencję kleistego żelu, pachnie słodkimi ziołami, mi kojarzy się z chłodzącymi maściami aptecznymi - lubię takie zapachy, więc u mnie na plus. Żel niestety nie chce się wchłaniać i pozostawia na skórze bardzo lepką warstwę... i to się bardzo odczuwa w ciągu dnia, bo ubranie praktycznie przykleja się do biustu. Myślę, że to serum mogłoby być wykorzystywane jako przylepiec w bieliźnie samonośnej. Ale czy jest sens tak się męczyć? W końcu producent obiecuje naturalny efekt pushup, polepszenie kondycji skóry, uelastycznienie... Cóż, mój egzemplarz mi tych efektów nie dał (poprzednie z resztą też), w sumie to nic mi nie dał, nie widzę żadnej poprawy. To jest moje trzecie opakowanie (co jakiś czas daje mu ponowną szansę) i mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że to nie jest kosmetyk dla mnie. PS: na moje nieszczęście kosmetyk jest mega wydajny, więc jak ktoś nie lubi wyrzucać jeszcze działających kosmentyków, to cóż.... musi się liczyć na kilka miesięcy życia z tym gagatkiem
    Zalety:
    • skład
    • dostępność produktu
    • bardzo wydajny
    Wady:
    • nie działa
    • lepi się
    Drogeria Super-Pharm

Zobacz także inne Pielęgnacja biustu