Wody toaletowe damskie

Jean Paul Gaultier Scandal A Paris EDT

• 3 maja 2021 o 23:18
    Skandal to tylko początek ....
    Mówi się, że kobieta nosząca ten zapach przyciąga męskie spojrzenia ponieważ zapach jest stworzony typowo dla silnej a zarazem seksownej kobiety, która swoim temperamentem przyciąga uwagę innych Ten zapach to kompozycja jaśminu w otoczeniu aromatu gruszek i miodu Tylko trzy składniki, a ich moc jest ogromna! Zapach typowo dystyngowany za sprawą skandalicznie pożądanego jaśminu. Idealnie nadaje się na ciepłe wieczory dla każdej temperamentnej kobiety, która używając go jest nie do zatrzymania!!! Sam aromat tego zapachu jest niesamowicie kobiecy, słodki, bardzo zmysłowy i tajemniczy. Ponadto bardzo trwały- ubrania pachną nim kilka dni. Gdy ubieram się w ten zapach i wkraczam do pomieszczenia, czuję jak wchodzę z mocną aurą zapachową wokół siebie, która jest niezwykle intensywna
  • 29 kwietnia 2021 o 9:58
    Nowa lepsza wersja Scandal
    Lubię szukać nowości w perfumach i powiększać swoją kolekcje. Przypadkiem trafiłam na nową wersję Scandal. Najbardziej przykuło moją uwagę nietypowe opakowanie i flakonik, który jest sam w sobie ozdobą. Nagie kobiece nogi. Twórczyni zapachu przedstawionego w roku 2019 jest Daphne Bugey. SCANDAL A PARIS oferuje kompozycję o akcencie miodu, czyli nuty charakteryzującej wszystkie edycje Scandal. Kompozycja to kwiatowo-owocowa. Nuty głowy: Gruszka. Nuty serca:Jaśmin, Miód.Zapach zdecydowanie dystyngowany, a to wszystko za sprawa skandalicznie pożądanego jaśminu. Zapach dosć mocno nawiązuhe do poprzedniej, klasycznej wersji, lecz dzięki gruszce,która została oblana miodem mamy wspaniałą , tykająca bombę zapachową. Zapach idealny na cieplejsze wieczory dla każdej skandalistki. Używając tego zapachu czuje sie jak kobieta nie znajaca granic, wrecz nie do zatrzymania. Są lżejsze i nadają się zarówno na dzień jak i wieczorne wyjścia.Opakowanie to najbardziej kultowa blaszana puszka pokryta aksamitem. A w niej niepowtarzalny flakon, który zapragnęłam w swojej kolekcji. Zapach jest różowy, kobiecy, intymny, pudrowy. W mojej opinii to niezwykle trwały i wyrazisty zapach, bardzo wydajne. Kuszace i tajemnicze, przyciągające spojrzenia. Są moimi drugimi ulubionymi perfumami po Lancome la vie est belle. Zdecydowanie polecam najnowsza wersję Scandal Paris gdyż jest lżejsza i mniej duszącą. Jednym słowem można ten zapach pokochać albo wręcz przeciwnie uznać za fatalny. Warto przed zakupem udać się do drogerii i powąchać wszystkie wersję z tej kolekcji i wybrać odpowiednią dla siebie, gdyż cena jest dość wysoka
    khy
    24 grudnia 2020 o 16:58
    Nudna zupa z jasminem i gruszka
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Nuda. Po upojnym, klasycznym Scandal i bardzo przyjemnym Scandal By Night, Scandal A Paris mnie zwyczajnie rozczarowal. Zupa jasminowo-gruszkowa w ktorej czuc zaledwie popluczyny po klasyku. Mocno doslodzona. Rozwodniona, bez charakteru. Na szczescie z mojej skory szybko znikna. Nie polecam (przynajmniej nie milosnikom mocnych i slodkich zapachow z charakterem ;-) ).
  • 5 października 2020 o 17:56
    Słodka rozkosz
    Kupiłam te perfumy na świetnej promocji w Notino, otrzymałam w prezencie przepiękną miniaturkę nowego zapachu z tej serii. Natomiast ta wersja to Scandal a Paris. Perfumy są niezwykle trwałe, na skórze nawet ja czuję je przez cały dzień, natomiast na włosach oraz ubraniach utrzymują się nawet do kilku dni. Kompozycja zapachowa opiera się na słodkim miodzie, jaśmin również mocno się wybija a w tle rolę gra gruszka. Jest to pozycja słodka, kokieteryjna oraz bardzo kobieca. Do tego ma wspaniały flakon, który wspaniale zdobi toaletkę.
    Zalety:
    • kompozycja zapachowa
    • flakon
    Holly91
    20 czerwca 2019 o 9:09
    Moj nowy ulubieniec!
    Moja przygoda z perfumami Scandal a Paris zaczela sie na lotnisku, kiedy bieglam spozniona na lot a Pani rozdawala paseczki nasaczone perfumami. Cala podroz myslalam "musze go miec" i tak sie stalo:) nastepnego dnia powedrowalam do Sephory - cena za 30 ml edp ok 250zl ale warto. Perfumy pachna oblednie,( juz kilka osob zapytalo sie mnie czym pachne), sa dobre zarowno na dzien jak i na noc. Przyznam sie, ze nie jestem fanka tradycyjnego zapachu scandal ale ten pokochalam :)
    Zalety:
    • wystarcza dwa psikniecia zeby pieknie pachniec (sa intensywne i bardzo wydajne)
    • zapach dlugo sie utrzymuje (ciuchy pachna mi kilka dni)
    • sliczne opakowanie