Mydła

Avoure Liquid Soap Moisturizing Milk & Honey Mydło w płynie `Mleko i miód`

Staria
    3 marca 2020 o 10:50
    najlepsze wśród najtańszych
    Dla mnie mydło w płynie to niezbędnik każdej łazienki- oznacza higieniczne dozowanie i koniec ze ślizgającym się po umywalce mydłem. Szukam najtańszych, ekonomicznych produktów, ale te które przypominają konsystencją wodę, odpadają. Mydło Avoure jest gęste, ma fajny zapach, nie przesusza dłoni, nie podrażnia. Nie wymagam od niego ochrony dłoni, to zadanie kremu do rąk. Kupuję je w formie litrowego zapasu i przelewam do ładnych buteleczek.
    Ann_ek
    21 maja 2019 o 13:10
    Porządnie oczyszcza i ładnie pachnie – jestem na tak
    Jeśli sięgam po mydła w płynie, to zawsze wybieram te w większych opakowaniach do uzupełnienia. Tak też jest w przypadku tego mydełka. Kupuję je w markecie w formie litrowego zapasu. Mydełko ma piękny, miodowy zapach. Jest wyczuwalny nie tylko podczas mycia, ale również jakiś czas po. Konsystencja jest odpowiednia, raczej po tej rzadkiej stronie, ale całkiem wygodnie się nią myje dłonie, nie spływa i dobrze się rozprowadza. Produkt nie podrażnia skóry. Nie zauważyłam, aby mydełko nawilżało dłonie, ale najważniejsze, że nie wysusza. Od nawilżania i tak mam kremy. Najważniejsze jednak, że świetnie doczyszcza, wystarczy jedna porcja, by dokładnie i szybko usunąć wszelkie zanieczyszczenia. Dobrze się pieni. Stosunek ceny do jakości wypada tutaj bardzo, bardzo dobrze co sprawia, że jeszcze nie raz wrócę do tego mydełka.
    Zalety:
    • świetnie domywa zanieczyszczenia
    • odpowiednia konsystencja, nie spływa z dłoni
    • ma piękny zapach, czuć go podczas mycia oraz jakiś czas po
    • nie wysusza
    Wady:
  • 30 kwietnia 2019 o 13:36
    Przyjemne i delikatne
    Bardzo przyjemne, delikatne i w sumie zwyczajne mydełko. Całość zamknięta w wygodnym opakowaniu z pompką dzięki której nabieramy taką ilość preparatu jaką chcemy. Mydełko się nie przelewa i nie kapie. Opakowanie jest poręczne, zwyczajne, proste i przezroczyste dzięki czemu widzimy stopień jego zużycia. Cena to grosze jak za taką ilość produktu. Moim zdaniem mega atrakcyjna i przystępna dla każdego. Konsystencja jest dość gęsta, lekka i przyjemna. Ładnie się rozprowadza, dobrze pieni i jest mega wydajne. Myślę, że śmiało mogę powiedzieć że jest bezpieczne dla skóry, nie podrażnia jej a nawet delikatnie nawilża. Zapach jest przyjemny i delikatny. Przez chwilę wyczuwalny na skórze jednak dość szybko się ulatnia. Czego nie uznaję za jakiś specjalny minus. Jak za taką cenę to naprawdę warto tym bardziej że jest wybór co do zapachów a można też dokupować saszetki uzupełniające również w atrakcyjnej cenie.
    Zalety:
    • wygodne opakowanie
    • niska cena
    • ładny, delikatny zapach
    • dostępny
    • zapachy do wyboru
    • ładnie się pieni
    • wydajne
    • delikatnie nawilża
    • nie podrażnia
  • 30 kwietnia 2019 o 1:38
    Mydlana kraina :) najlepsze
    Bardzo fajne mydełko w płynie Dość gęste i bardzo wydajne Nie wysusza rąk, mogłabym stwierdzić, że nawet działa nawilżająco na skórę dłoni:) pisze tylko o tej części ciała ponieważ stoi u mnie na umywalce i służy do mycia tylko i wyłącznie do mycia rączek :) Dłonie po nim są nawilzone a co najważniejsze czysciutke A ten zapach jest obledny :)
    • skuteczność
  • 29 kwietnia 2019 o 9:02
    Ulubiony zapach
    Mydło kupiłam w formie do uzupełniania. Za 1 l produktu zapłaciłam około 5zł, więc bardzo tanio. Do wyboru mamy oczywiście różne wersje zapachowe mydła, ale jako, że ja uwielbiam zapach miodu i mleka to musiałam mieć akurat ten. Mydło zamknięte jest w pomarańczowej ogromnej saszetce, takiej jak wszystkie zapasy mydeł ;) Dodatkowo opakowanie posiada wycięcie z boku tak, aby łatwiej było dozować produkt do odpowiedniego pojemnika. Samo mydło ma bardzo jasny żółty kolor- spodziewałam się nieco ciemniejszego, ale w końcu to nie o kolor tutaj chodzi. Mydło bardzo dokładnie oczyszcza skórę, a przynajmniej takie odnoszę wrażenie. Zapach jest lekko słodki z wyczuwalną nutą miodu- nie jest to zapach chemiczno miodowy, tylko raczej taki jak naturalny. Po umyciu dłoni zapach utrzymuje się na nich przez jakiś czas, ale nie jest nachalny czy drażniący. Co ważne mydło nie wysusza skóry dłoni, ale też jej nie nawilża. Pod tym względem uznałabym je raczej za neutralne. Biorąc pod uwagę cenę mydła za 1 l myślę, że zakupię je ponownie.
    • Pojemność
    • Nie wysusza
    Wady:
    • Nie nawilża