Żele pod prysznic dla mężczyzn

Le Petit Marseillais Żel pod prysznic dla mężczyzn 3 w 1 `Imbir i cyprys`

matii33
    5 listopada 2023 o 12:12
    Przyjemny relaks
    żel o zapachu imbiru i drzewa cyprysowego zakupiłam dla moich chłopaków, którzy uwielbiają produkty 4 w 1 i zużywają je w hurtowych ilościach. żel bardzo przyjemny i uniwersalny, a zapach dla mnie mocno imbirowy, mi kojarzył się z takim rozgrzewającym , przyjemnym rozluźnieniem. Zapach dość długo utrzymuje sie na ciele , i sprawdził się zarówno do mycia ciała ale i do mycia włosów. Ja wprawdzie nie myłam nim głowy ale mój syn już tak i sobie chwalił. Odkąd produkt przypadł moim mężczyznom do gustu , znalazł stałe miejsce w mojej łazience. Kupujemy na zmianę różne zapachy, i one naprawdę dają radę. Produkt dobry, w miarę atrakcyjnej cenie, często do dostania na promocjach, polecam do testów, myślę że przypasuje nie jednemu mężczyźnie ale i też kobiecie.
    Zalety:
    • pojemność
    • rezultaty po użyciu
    Wady:
    Elvetie
    7 listopada 2022 o 21:51
    Kocham ten zapach!
    Zapach tego produktu jest fenomenalny, uwielbiam go. Kojarzy mi się z sauną, a stąd już tylko krok do całkowitego odprężenia. Żaden inny żel pod prysznic nie daje mi takich odczuć. Zapach utrzymuje się długo, nawet po użyciu balsamu do ciała. Jeżeli chodzi o jego pozostałe właściwości, to w zupełności spełnia moje skromne oczekiwania - dobrze się pieni i nie wysusza mojej skóry na piach. Konsystencja jest w porządku, wygodnie się rozprowadza. Cena spoko, ale mimo że ten produkt jest moim hitem, to kupuję go tylko na promocji i to też nie zawsze - żele pod prysznic ogólnie są u mnie w kategorii produktów, które im tańsze, tym lepsze.
  • 19 września 2021 o 19:12
    Fajny żel
    Aromatyczny, wyrazisty zapach. Może nie nawilża, ale i nie wysusza. Kupiłam go dla siebie, ponieważ zapach długo się utrzymuje (nie znalazłam żelu dla kobiet, którego zapach by się utrzymywał dłużej niż pół godziny), jednak ma bardziej "męski" zapach. Żel dobrze się pieni, jest w miarę wydajny. Czasem wylewa się trochę za dużo produktu. Cena jest atrakcyjna - 8.99 zł w promocji za duże opakowanie.