WIZAŻ logo

Cantu Comeback Curl Next Day Curl Revitaliser Odżywka na noc

3,7 (11)

allegro

star fullstar fullstar fullstar half fullstar empty
star fullstar fullstar fullstar fullstar half full
  • 28 grudnia 2025 o 21:17
    Drogi i średni
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Co do tego kosmetyku mam bardzo miedzane odczucia i niejest on moim ulubionym co widać po tym ze mam go juz od 8 mieisecy a dalej została 1/3 opakowania. Spray nie wiele robi z włosami ma chemiczny dziwny zapach. Mam takze wrazenie ze strasznie przetluszcza i wysusza moje wlosy. Duzym minusem jest takze atomizer ktory nie radzi sobie z gesta formula tego plynu i psika strumieniem wody. Cena takze malo atrakcyjna bo jest to pordukt w moim odczuciu niskiej jakosci.
    Zalety:
    • Niestety brak
    • Jakosc
    • Dzialanie
      star fullstar fullstar fullstar emptystar empty
      star fullstar fullstar emptystar emptystar empty
      star fullstar fullstar fullstar emptystar empty
  • star fullstar fullstar fullstar emptystar empty
    26 sierpnia 2025 o 9:07
    Za gęsty do tego atomizera
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Miałam duże nadzieje bo polubiłam krem do loków Cantu w butelce. Niestety kosmetyk jest bardzo gęsty przez co psika nie mgiełką tylko strzela punktowo i skleja włosy. Nie lubię wyrzucać kosmetyków więc próbowałam go zużyć. Na początku psikałam go na dłonie i tak nakładałam na włosy ale to mija się z celem sprayu do włosów. W końcu przelałam trochę do innej butelki z atomizerem i rozcieńczyłam go z wodą. Rozcieńczony przestaje być tak gęsty i daje się go rozpylić mgiełką. Teraz nadaje się do odświeżenia loków i zużyję go do końca ale nie kupię go ponownie żeby się tak bawić.
      star fullstar emptystar emptystar emptystar empty
  • star fullstar fullstar fullstar fullstar empty
    5 lutego 2025 o 11:51
    Hmmm...
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Miałam naprawdę wielkie nadzieje co do tego produktu,tyle pozytywnych opinii.. Zachęcona zakupiłam i ja ten produkt. Na plus zasługuje bardzo dużą pojemność produktu, wystarcza na naprawdę długi czas stosowania. Cena co do wielkości butelki również jest ok. Jednak... Nie spełnia moich oczekiwań, skręt miał być podkreślony l, odświeżony a w zamian dostałam posklejane i ciężkie pasma włosów.. Taka wychwalana marka i takie kiepskie efekty...mogłoby być lepiej. Zużyłam ale męczyłam się przy tym. Raczej nie dam mu drugiej szansy.
  • 17 sierpnia 2024 o 0:52
    Zdecydowanie nie
    Od kiedy używasz produktu2 tygodnie
    Gdzie został kupiony produktDrogeria Rossmann
    Kupiłam ten produkt po trwałej, żeby odświeżać fale/loki między myciami. Niestety ten produkt zupełnie mi się nie sprawdził i żałuję, że wydałam na niego 45 zł. Po pierwsze psikacz nie dozuje mgiełki, a pluje odżywką. Przez to strasznie ciężko go sensownie rozprowadzić. Próbowałam pryskać bezpośrednio na włosy i rozczesywać, co powodowało ich przeciążenie i wyglądały na nieświeże, albo pryskać na ręce i wgniatać we włosy, co z kolei strasznie je puszyło i nie podbijało skrętu. Sam produkt powoduje, że włosy stają się lepkie, sztywne i tępe w dotyku, jednocześnie wyglądając na tłuste. Zapach to chemiczny kokos, którego osobiście nie cierpię. Nie chce się ulotnić nawet po wielu godzinach.
    Zalety:
    • nie zauważyłam
    Wady:
    • psikacz "pluje" odżywką zamiast rozprowadzać mgiełkę, co utrudnia rozprowadzenie produktu na włosach
    • powoduje nieprzyjemne, sztywne i lepiące uczucie na włosach
    • włosy wyglądają na tłuste
    • nie odświeża skrętu
    • zapach chemicznego kokosa
  • 20 lutego 2024 o 14:54
    Nowy, ale dobry jak stary
    Kupi ponownieTak
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Podeszłam z ostrożnością do nowej wersji sprayu, ale miło się zaskoczyłam. Włosy naprawdę wyglądają jakbym dopiero je wysuszyła, mają pięknie podkreślony skręt i są sprężyste, ALE... mam wrażenie, że system dozowania jest nieco gorszy. W nowym opakowaniu konieczne jest nałożenie produktu na dłonie, a potem wgnieść we włosy. No i zapach jest nieco bardziej intensywny, co może przeszkadzać niektórym użytkownikom.
    Zalety:
    • Działanie

szukaj