Cienie do powiek

Glam Shop GlamBOX, Edycja 13 Koral, Paleta cieni do powiek

Xaoi_uu
    3 listopada 2020 o 22:25
    Czy tylko mi się tak brudzi?
    Cienie same w sobie są przepiękne, jednak to jak wygląda paleta mnie przeraża, błyszczące mi się tak jakby rozwarstwiają(??) i kruszą. Paletę trzymam w szafie i używam dosyć sporadycznie, właśnie ze względu na to, że potem wszystko jest brudne w brokacie, a i tak z każdym wyciągnięciem jest coraz gorzej. Samo opakowanie też jest bardzo niedopracowane i niechlujnie zrobione, nie podoba mi się jak cienie zostały umocowane w pudełku, wygląda to jak kosmetyk z chińczyka.
    Zalety:
    • jakość cieni matowych i wygląd cieni błyszczących
    Wady:
    • to jak się zachowują błyski (kruszenie i rozwarstwianie), opakowanie
  • 10 lipca 2020 o 22:59
    Naprawdę warto ją kupić
    Ta paletka przeszła trochę bez echa, a szkoda, bo jest naprawdę godna uwagi. PERŁA – neutralny, perłowy cień, idealny do rozświetlania wewnętrznego kącika. LICZI– moja miłość! Przecudowny, nieoczywisty róż z niebieskimi tonami/drobinkami. LEMON – ciepły, delikatnie musztardowy metalik. SEPIA - ciepły, brązowawy metalik. EGZOTYK – morski kolor, pięknie się błyszczy na oku! JASNY MAT – cielisty beż matowy. CIEPŁY BRĄZ – zgodnie z nazwą. :) Idealny w załamanie powieki. KORAL - koralowy mat. Najbardziej kredowy i suchy z całej palety, ale jakże uroczy. :) ASTER – brąz wyglądający w palecie lekko fioletowo, zaś na oku wychodzi z niego taki rdzawy odcień. CZEKOLADA 90%– ciemny brąz, matowy. Dokładnie jak czekolada 90%. :) Z cieniami pracuje się bezproblemowo. Jedynie mat koral jest nieco bardziej suchy, ale nie sprawia problemów na powiece. Bezproblemowo się rozcierają, nie osypują się zbyt mocno. Wiadomo, Liczi potrzebuje trochę wyrozumiałości, ale daje piękny efekt na powiece.
    Zalety:
    • polski produkt
    • wielowymiarowość błysków
    • bezproblemowe blendowanie
    Wady:
    • paletka jak zwykle trochę niedopracowana pod względem kółek, magnesów, itd.
  • 2 czerwca 2019 o 7:06
    Jakość bez zarzutu
    Marka dynamicznie się rozwija, co mnie ogromnie cieszy, bo kolejne produkty są coraz lepsze. Tą paleta jest tego dowodem. Pomimo, że w tak krótkim czasie zostały wprowadzone kolejne palety żadna nie ma niższej jakości od poprzedniej. To świadczy tylko o tym jak doskonałe formuły cieni opracowano w Glam Shopie. Paleta jest porządnie wykonana, estetyczna, prosta, bez zbędnych dodatków, nowe cienie matowe są tak samo nasycone jak np w palecie totalny mat a nie pylą się tak mocno, prawie wcale. Pozostałe kolory bez zarzutu również.