Wody toaletowe damskie

Teaology Black Rose Tea All Over EDT

Teaology Black Rose Tea

• 9 lutego 2022 o 18:53
    Cudowny letniak!
    Przecudownie podany zapach białej herbaty. Jeśli ktoś jest fanem tego typu woni, to są to perfumy na lato właśnie dla niego. Ja jestem w nich zakochana. Mega poprawiają mi nastrój. Czasem mam ochotę właśnie na taki zapach, bo potrzebuję odpocząć od tych cięższych. Ma świetną projekcję, bo trzyma się kilka godzin. Raczej jest jednostajny i się nie zmienia. Ale mi to właśnie w nim odpowiada. Czuć tu minimalnie też porzeczkę. W Hebe non stop są na nie promocje i można je dorwać nawet za 40zł. Nie maja ogona. Są raczej bliskoskórne. Ja jednak non stop je od siebie czuję i nie mogę się sama sobą nawąchać. Flakon tych perfum dostałam od siostry pod choinkę wraz z innymi prezentami.
  • 20 sierpnia 2019 o 23:04
    SUBTELNY ZAPACH
    Jest to co prawda woda toaletowa, jednak trwałością dorównuje wodzie perfumowanej. Delikatny zapach, dzienny i raczej letni. Zdecydowanie nie narzucający się i przeszkadzający. Duża pojemność w przystępnej cenie. A sam zapach bardzo subtelny i otulający kwiatami. Z racji, iż lubię zapachy lekkie, orzeźwiające to bardzo mi się spodobał. Doceniony przez mężczyzn :)
    Zalety:
    • pojemność
    • intensywność
    Wady:
    W perfumerii
  • 24 lipca 2019 o 7:17
    Piękny zapach!
    Zapach bardzo przyjemny, nie drażniący otoczenie. Idealny do pracy/na codzień. Swieżo/kwiatowo/owocowy. Trudno go opisać ale jest przecudny :) Utrzymuje się dość długo szczegółnie na włosach i ubraniach. Poręczny flakon bez zbędnych zdobień, solidny atomizer który rozpyla wystarczającą mgiełkę oraz dopasowana zatyczka która nie spada.
    Zalety:
    • zapach,
    • opakowanie,
    • cena,
    • dostępność.
    W perfumerii
  • 14 czerwca 2019 o 15:37
    Świeżynka
    Piękny i bardzo świeży zapach, idealny na upały, ale nie z gatunku tych aldehydowych czy ozonowych. Tutaj czuć lekkie kwiaty, owoce i delikatne nuty cytrusowe. O dziwo jest bardzo trwały. Jak rano się popsikam to czuję ten zapach aż do wieczora. Wiadomo że nie jest on już tak intensywny, ale nadal wyczuwalny. Uważam że to doskonała opcja do noszenia na co dzień, nienachalna, ale świeża. Zapewnia długotrwałe poczucie komfortu. Świetny zapach do pracy, nie dusi i nie męczy otoczenia, nie powoduje bólu głowy. Otulona tym zapachem czuję się świeżo i jednocześnie bardzo kobieco. Dla mnie to świetna propozycja na dzień, ale przede wszystkim na sezon wiosna-lato, teraz na upały sprawdza się idealnie. Butelka prosta, design minimalistyczny, ale przyjemny dla oka. Dostępne w Hebe. Pojemność 100ml postarczy na długi czas. Polecam. Nie ma tu przesadnej słodyczy, orientalnych nut, czy ostrych tonów. Ten zapach jest lekki, radosny, kwiatowo-owocowy. Bardzo kobiecy, ma wręcz dziewczęcy urok w sobie. Przy tym jest trwały i przez długie godziny zapewnia poczucie świeżości. Szczerze polecam.