Tusze do rzęs

Too Faced Damn Girl! Mascara Mascara dodająca objętości

Nasi użytkownicy zostawili 25 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

M_R_
    10 sierpnia 2023 o 11:45
    Bardzo lubię
    Witajcie, miłośniczki makijażu! Dzisiaj chciałabym podzielić się z Wami moimi wrażeniami na temat maskary, która skradła moje serce w ostatnim czasie. Opakowanie: Maskara Damn! Girl z pewnością przyciąga wzrok swoim nietypowym opakowaniem. Wyróżnia się ona na półce dzięki jaskrawej kolorystyce i ciekawemu designowi. Jednakże, opakowanie to jest dość duże i ciężkie, co może sprawiać pewne trudności w przenoszeniu jej w podróży lub w małej kosmetyczce. Aplikator: Aplikator maskary jest gruby, pofalowany i ma ogromne włókna, co sugeruje, że ma potencjał do nadania rzęsom intensywnego efektu. Jednakże, ze względu na swoją objętość, może być nieco trudny do precyzyjnego użycia, zwłaszcza dla osób z krótkimi rzęsami. Jeśli chodzi o efekt, Damn! Girl Mascara naprawdę spełnia swoje obietnice. Rzęsy stają się niezwykle pogrubione, podkręcone i wyraźnie wydłużone. Mascara nadaje rzęsom spektakularny wygląd, idealny na wieczorne wyjścia czy specjalne okazje. Mascara utrzymuje się całkiem dobrze przez większość dnia, nie tworząc efektu kruszenia się ani rozmazywania. Jest również dość odporna na wilgoć, choć w skrajnych warunkach (np. w deszczu) może nieco stracić na intensywności. Zmywanie: Jest to jedna z niewielu wad tej maskary. Zmywanie może okazać się nieco czasochłonne i trudniejsze niż w przypadku innych produktów. Wymaga używania skutecznego demakijażu, aby dokładnie usunąć całą warstwę maskary. Podsumowanie: Damn! Girl Mascara to produkt, który z pewnością zapewni Ci dramatyczny efekt rzęs, nadając im intensywność i objętość. Jest idealny na specjalne okazje, kiedy chcesz wyróżnić swoje oczy.
    Zalety:
    • Ładne opakowanie
    • Wydłuża
    • Pogrubia
    Wady:
    • Dostępność
    • Trudna do zmycia
  • 19 marca 2023 o 19:17
    Zdecydowanie jedna z moich ulubionych
    To druga maskara Too Faced, która należy do moich ulubionych. Idealnie pogrubia i zagęszcza rzęsy, pozostawiając przy tym bardzo naturalny efekt. Szczoteczka jest wygodna w użytkowaniu, nie podrażnia powiek, nie zahacza się. Wytrzymałość tuszu w ciągu dnia jest bardzo zadowalająca. Nie rozmazuje się, nie kruszy, łatwo się zmywa. Opakowanie jest nieco ekstrawaganckie, ale nie ma to znaczenia przy użytkowaniu produktu. Zdecydowanie polecam.
    Zalety:
    • działanie, efekt, długotrwałość
  • 16 września 2022 o 7:45
    Całkiem okay, ale nie za tą cenę
    Mniejszą wersję tego tuszu dostałam na jakąś okazję. Od dawna chciałam przetestować tusz z tej marki, dlatego podeszłam do niego bardzo pozytywnie nastawiona. I okazał się być całkiem w porządku. Może zacznę od minusów. Pierwszym jest opakowanie. Wygląda naprawdę ładnie, jednak niesamowicie łatwo się brudzi. Do tego szczoteczka...lubię ten kształt, jednak ta konkretna nabiera na siebie zdecydowanie zbyt wiele produktu, którego nadmiaru bardzo ciężko się pozbyć. I jest dość spora, przez co po każdym użyciu miałam plamki na twarzy od ubrudzenia się szczoteczką. A jeśli chodzi o efekty, to jest dobrze, ale jedynie z zalotką. Delikatnie wydłuża, ładnie rozdziela, a do tego nie rozmazuje się w ciągu dnia. Kolejny plus przyznaję za wydajność, ponieważ przy codziennym używaniu, mniejsza pojemność starczyła mi na trzy miesiące (co tyle wymieniam maskarę) i jeszcze w niej zostało sporo produktu.
  • 23 maja 2022 o 18:31
    Dobry, ale nie wyjątkowy
    Małe opakowanie tuszu Damn Girl! miałam w kalendarzu adwentowym Sephora 2021. Opakowanie jest dziewczęce i ładne. Szczoteczka dość gruba, ale nie utrudnia to malowania rzęs - jest dobrze wyprofilowana. Jeśli chodzi o efekty, to tusz pogrubia i podkręca rzęsy i efekt jest naprawdę niezły. Minusem jest jednak to, że po kilku godzinach tusz się osypuje i wygląda to nieestetycznie. Również wydajność tuszu jest średnia - w porównaniu do innych mascar w tym formacie, których używałam, ten wysechł wyjątkowo szybko. Podsumowując, jest to dobry tusz do rzęs, ale w tej półce cenowej można znaleźć coś o wiele lepszego.
  • 30 listopada 2021 o 17:55
    Rewelacja
    Przy używaniu tego tuszu nie ma potrzeby korzystania ze sztucznych rzęs. Efekt po nałożeniu jest niesamowity. Mam dosyć długie rzęsy więc wystarczy minimalna ilość produktu żeby szybko podkręcić efekt - są długie, gęste i pięknie wyglądają. Tusz ma jednak tendencję do sklejania ich więc nie należy przesadzać z nakładaniem go.
    Zalety:
    • efekt
    Wady: