Pudry do twarzy

ECOCERA Wkład Prasowany Puder Jęczmienny 10g
Ecocera Barley
Pachnidelko
PUDER PRASOWANY JĘCZMIENNY 10G

Nasi użytkownicy zostawili 17 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Natina1
    31 maja 2023 o 7:45
    Uwielbiam!
    Zawsze mam go w swojej torebce. Nadaje ładny mat, jednocześnie nie jest on tępy, nie wybiela i nie robi efektu ''ducha''. Mam tendencje do przesuszania się skóry, ale kiedy używam tego pudru nic takiego się nie dzieje, a suche skórki nie są podkreślone. Zapachu nie wyczuwam żadnego.
    Zalety:
    • Wydajny
    • Dobra Cena
    • Ładnie matowi
    • Nie zapycha i nie przesusza
  • 13 kwietnia 2023 o 12:53
    Mat na medal
    Lekki nie bielący puder, który radzi sobie z matowaniem świecącej strefy T, a zarazem nie podkreśla suchych skórek. Lekka formuła, nie podrażnia skóry i nie ma w składzie zapychaczy. Jestem na tak, zwłaszcza że to bardzo wydajny produkt.
  • 28 października 2021 o 9:40
    Wydajny, ale nie wytrzymały
    Puder jęczmienny ecocera jest dobrym produktem dla kogoś, kto nie potrzebuje zmatowienia na dłużej niż dwie godziny. Właśnie po takim czasie moja cera zaczęła się wyświecać. Nie czułam efektu ściągnięcia po nałożeniu go, jak i nie miałam przesuszonych partii twarzy. Samo działanie nie jest zachwycające. Puder bieli, dość mocno. Ale jest wydajny. Wystarczył mi na około trzy miesiące, co w porównaniu do jego ceny jest dobrym wynikiem. Opakowanie jest plastikowe, a to duży minus, jednak nadaje się do recyklingu.
    Zalety:
    • Wydajność,
    • cena.
    Wady:
    • Puder bieli,
    • nie matowi na długo.
    anlyfe
    13 kwietnia 2021 o 9:36
    jeden z ulubionych produktów
    Jak dla mnie jeden z najlepszych pudrów jakie używałam. Fakt, że lekko bieli, ale po użyciu utrwalacza to znika. Miałam problem z pudrami o jakimkolwiek kolorze, bo czasem w połączeniu z podkładem nagle zmieniały kolor. Ten tego nigdy nie robi, nie ma po nim niezdrowego żółtego odcieniu jak po bananowym i nie robi maski jak ryżowy.
    Bartala
    13 grudnia 2020 o 9:45
    Zdecydowanie na nie
    Jeden z gorszych pudrów jakie testowałam. Robi mi maskę na niemal każdym podkładzie, niezależnie od wielkości pędzla jakim go nakładam. Bardzo bieli, niestety nie w sposób rozjaśniający, a zostawiający mąkę na twarzy. Z tej połki cenowej o niebo lepszym wyborem było Eveline HD