Spraye do włosów

Nivea Volume Root-Lifting Spray Spray do włosów zwiększający objętość

• 13 grudnia 2022 o 14:37
    Bardzo dobry produkt
    Mam włosy do ramion Moje włosy są rzadkie i oklapniete. Długo szukałam kosmetyku który uniesie moje włosy od nasady i będzie również pomocny przy układaniu fryzury jak i będzie zapaewnial włosa termochronę . Znalazłam jest to właśnie kosmetyk z Nivea. Spray mieści się w bialej plastikowej butelce z aplikatorem typu atomizer. Etkieta na butelce w kolorze niebieskim granatowym oraz białym. Napisy na butelce czytelne w języku polskim. Sprey w kolorze przezroczystym. Sprey a raczej mgiela wodnista. Sprey o ładnym zapachu typowym dla kosmetyków Nivea . Sprey nakładam na umyte i wysuszenie ręcznikiem włosy . Spsikuje włosy od nasady po same konce. Włosy susze na okrągłej szczotce. Włosy po wysuszeniu są maksymalnie uniesione od nasady i objętościowo. Włosy nie są przesuszone łatwo się je rozczesuje . Sprey nie tworzy na głowie efektu kasku. Sprey nie obciąża włosów. Pojemność butelki wynosi 150ml. Sprey nie wywołał u mnie swędzenia skóry głowy.
    Zalety:
    • Poręczne opakowanie
    • Aplikator typu atomizer
    • Konsystencja
    • Unosi włosy od nasady
    • Dodaje włosom objętość
    • Nie wysusza włosów
    • Nie tworzy efektu kasku
  • 3 lutego 2021 o 12:22
    U mnie niewypał
    Moja włosy, mimo że ich kondycja dzięki pielęgnacji jest coraz lepsza, to mają tendencję do przyklapu i małej objętości u nasady. Dlatego czasami daję się skusić na kosmetyki, które tę objętość podbiją, a włosy będą bardziej uniesione. Niestety, ten spray z Nivea w moim przypadku nie sprawdził się tak idealnie. Zalety: - dostępność - wydajność, dobrze się rozpyla, niewielka ilość wystarcza Wady: - mocno skleja - włosy nie są w ogóle podatne na dalszą stylizację - włosy są matowe i nieprzyjemne w dotyku Włosy są delikatnie uniesione u nasady, ale nie jest to wcale satysfakcjonujący efekt i niestety nie wygląda estetycznie bo włosy nie chcą dalej współpracować i się układać. Stają się oporne na stylizację, nawet jeśli spray Nivea nakładam tylko u nasady.
  • 11 lutego 2020 o 21:22
    Skuteczny i przyjemny.
    Mam bardzo długie włosy. Jestem pozytywnie zaskoczona tym produktem. Faktycznie zwiększa objętość unosząc włosy u nasady. Bardzo podoba mi się ten efekt, bo jest naturalny. Włosy nie są posklejane, matowe. Błyszczą się i ładnie się układają. Ma bardzo przyjemny zapach. Jedynie w dotyku włosy są troche szorstkie.
    Zalety:
    • Skuteczność
    • nie skleja włosów
  • 23 października 2019 o 15:14
    Bardzo dobry
    Spray kupiłam namówiona przez Panią w drogerii. Szukałam czegoś co uniesie moje słabe, cienkie, krótkie włosy, zeby nie wyglądaly tak żałośnie. Spray działa lepiej niż najmocniejsza pianka. Wystarczy spryskać nim wilgotne wlosy i stylizować. Zdecydowania ułatwia modelowanie i utrzymuje efekt uniesienia cały dzień. Bardzo udany produkt.
    Zalety:
    • Działanie
    Wady: