Rival de Loop Oliven, Maske Maseczka oliwkowa

• 5 czerwca 2020 o 21:30
    1\5 . Raczej nie dla mnie.
    Nie jest ta maseczka dla mnie, raczej. Moja cera jest sucha i wrażliwa. Często podatna na podrażnienia i skłonna do alergii. Maska tusz po nałożeniu, sprawiła że bardzo zaczęła mnie mocno piec twarz. Zrobiłam dwa podejścia i już nigdy więcej. Po masce twarz jest cała czerwona, piecze i trochę swędzi. Po masce musiałam sobie zrobić zimny okład, bo inaczej jeszcze kilka godzin piekła by mnie buzia. Mimo okładu, wcale wielka ulga nie przyszła. Nie będę ryzykować, dla takich produktów.
  • 3 kwietnia 2018 o 18:03
    Zero efektu
    Jest to maseczka której opakowanie przełamujemy na pół, stąd mamy dwie maseczki, ale jest jej dużo, starcza jeszcze na podwójne zastosowanie. Posiada ona wyciąg z oliwek, jednak w zapachu pachnie jak typowy krem. Jest to neutralny zapach i każdemu przypadnie do gustu. Z konsystencji też jest jak krem. Nie wiem oni pomylili się z nazwą,bo zamiast maseczki powinien pisać krem. Po zastosowaniu nie widzę żadnych plusów. Po prawie pół godz wchłonęła się ona w skórę, ale żadnego np wygładzenia, ściągnięcia czy czegokolwiek nie zauważyłam. Raczej ponownie nie kupię,bo nie widzę rezultatów, mimo że jest tania.
    jolips7
    6 stycznia 2018 o 20:16
    Słabo nawilża
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Maseczka w opakowaniu podzielnym na dwie saszetki, co jest bardzo wygodne. Konsystencja gęsta,s nie ma problemu z rozprowadzeniu. Zapach delikatny, ładny . Działanie: lekkie nawilżenie, bo nie jest jakoś bardzo duże, więc raczej już jej ponownie nie kupię.
  • 15 września 2017 o 15:34
    Nie dla cery mieszanej
    Nie dla cery mieszanej. Zalety: - Na plus opakowanie, które jest podzielone na dwie części - wydajność, mi ta maseczka starczyła na 4 użycia - delikatny zapach - nie podrażnia - niska cena Wady: - Gęsta konsystencja, która dla cery mieszanej jest zdecydowanie za ciężka ( może być dobra dla cery dojrzałej suchej ) - Maseczka po nałożeniu trochę się wchłania, ale nie do końca i zostawia na skórze tłustą powłokę, która trzeba zmyć - Nie zauważyłam żadnego działania
  • 8 września 2017 o 14:00
    Nic specjalnego...
    Maseczka oliwkowa Rival de Loop kupiona w Rossmannie za niecałe 2 zł. Podzielona jest na dwie mniejsze saszetki przy czym jedna starcza mi na co najmniej dwie aplikacje więc śmiało mogę stwierdzić, że jest wydajna. Maseczka ma biały kolor i dość gęstą konsystencję ale łatwo rozprowadza się ją po twarzy. Producent zaleca trzymać ją około 15 minut i po tym czasie tam gdzie położyłam cieńszą warstwę produkt się wchłonął w skórę, tam gdzie była grubiej nałożona widoczne były białe ślady. Zapach jest bardzo delikatny, zaliczam go do przyjemnych ale nie jest jakiś super, po nałożeniu na twarz w ogóle go nie czułam. Jeśli chodzi o działanie to jestem raczej niezadowolona. Maseczka praktycznie nic nie zrobiła z moją skórą... Nawilżenie jest słabe, stan cery też się nie zmienił a po wielu maseczkach już zaraz po aplikacji moja skóra wyglądała o niebo lepiej niż przed. Spodziewałam się po niej czegoś lepszego ale za taką cenę nie ma co narzekać