Wody perfumowane damskie

Bi-es Sexy Girl EDP

Bi-Es Sexy Girl Woda Perfumowana 100ml

Nasi użytkownicy zostawili 29 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 13 lutego 2020 o 13:09
    Intrygujący
    Używałam tych perfum w liceum. Spodobały mi się od razu, jednak są nieco przytłaczające, jeżeli używamy ich codziennie. Po krótkiej przerwie od nich wracałam, ponieważ zapach ma coś w sobie, co przyciąga i nurtuje. Seksowy, romantyczny, ale i otulający. Dla zdecydowanych kobiet i dziewczyn. Jeżeli chodzi o trwałość to na ubraniach utrzymuje się znacznie dłużej, niż na skórze. Trwałość do 4 godzin, więc tragedii w tej półce cenowej nie ma.
    W perfumerii
  • 1 lutego 2019 o 10:13
    Nierozumiem złych recenzji
    Zapach kupiłam za 17 zł w hebe, cena przystępna, dostępność również. Pojemność do 100 ml. Buteleczka jest trwała, pięknie wygląda na toaletce. Zapach jest bardzo przyjemny, delikatny, romantyczny. Nie mówiąc nic chłopakowi o zakupie nowych perfum, na spotkaniu powiedział mi bardzo ładnie pachniesz, nowe perfumy? Jak za taka cene uwazam ze ich trwalosc jest w porzadku, pachniemy nimi ok 3-4h. Polecam każdemu kto lubi delikatnie, romantycznie, nie kwiatowo pachnieć.
    Zalety:
    • Bardzo ładny, delikatny zapach
    • Wydajna butelka
    • Design butelki
    Wady:
  • 28 sierpnia 2018 o 10:09
    Zdecydowanie nie
    Ten zapach jest przytlaczajacy, powiedziałabym że agresywny, nie spodobał mi się od samego początku i z biegiem czasu również mnie do siebie nie przekonał, ale czego się spodziewać po perfumach za kilka złotych. Jeżeli ktoś lubi mocne perfumy pewnie mu się spodobają. Ja osobiście nie potrafię ich skończyć, zuzylam do połowy....
  • 17 maja 2018 o 21:25
    Nie jest obojętny
    Ten zapach marki Bi-Es z pewnością nie jest obojętny dla otoczenia. Zwraca na siebie uwagę i przyciąga zarówno jego zwolenniczki jak i zdecydowane przeciwniczki tej nieoczywistej dziwnej kompozycji zapachowej. Niektórzy wyrażają się o nim w samych superlatywach - wskazując na to że to piękny, odważny, seksowny i bardzo kobiecy zapach którym lubią się otaczać. Innym osobom kojarzy się z tandetą, bazarem lub zwykłym mydłem. Rzeczywiście zapach jest dość specyficzny, mocny i przytłaczający. To kompozycja stworzona przez połączenie nut zapachowych czarnej herbaty, czerwonych owoców, soczystej śliwki, piwonii, jaśminu, ambry i wanilii. Jeśli chodzi o moje wrażenia to jestem niewięcej po środku tych opinii . Bywały chwile kiedy coś mi się w nim podobało ale i takie kiedy miałam go dość i nie chciałam się tym zapachem otaczać. Tych drugich było niestety więcej. Mimo wielkiej sympatii dla produktów firmy Bi-es ten zapach w żaden sposób mnie nie zachwycił.
    Zalety:
    • niska cena produktu
    Wady:
    • zapach perfum bardzo mocny, przytłaczający swą obecnością
    • czasami przyjemny czasami nie do zniesienia
    • według mnie nie podkreśla subtelnej kobiecości, seksowny też specjalnie nie jest
    • nie jest to kompozycja zapachowa w moim guście
    W perfumerii
  • 24 lutego 2018 o 17:53
    Czysta pościel w hotelu
    Mam wśród znajomych miłośnika wszystkich firm nasladujacych znane zapachy. Bies, la rive czy FM Group... Często dostaje od niej próbki, czy zapachy sporne... Przyznaję, że niektóre wpedzaja mnie w depresję (po co wydawać miliony, skoro za kilka złotych mam coś lepszego) mam kilka takich zakupów i nie żałuję, ale są też "imitacje", których istnienia zrozumieć nie jestem. Jeśli chodzi o sexy girl to tą seksownosc odkryjemy pod pościelą. Nasza sexy girl dokładnie się umyla w mydle, żelu i mydle - może jakaś chora jest. Tak wymyta chowa się w czystej (podwójne pranie i wirowanie) pościeli i czeka... Na księcia ale chyba raczej nie na koniu (za dużo kurzu i roztoczy. Zapach jest czysty, mydlane i grzeczne. Nie ma nic więcej, jest poprawny i ładny. Ale nic więcej... W moim przypadku próbowałem zużyć ale oddałam mamie i ona jest zachwycona... Jego czystością. Trwałość niezła, spokojnie kilka godzin trzyma. Ogon jest raczej mały i nie nachalny. Butelka przekombinowana, miała być inspiracja koronką chyba... Po co. Ładne szkło robi cała robotę. Przypominam że jakość wybroni się zawsze. Cena niska, zachęca do zakupu. Dla czystych miłośników jak znalazł

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie