Dezodoranty i antyperspiranty

Isana Anti-Transpirant Roll-on Invisible 5 in 1 Antyperspirant w kulce

• 19 lutego 2025 o 11:55
    Lubię antyperspiranty od marki Isana, ku mojemu zdziwieniu sprawdzają się one naprawdę bardzo dobrze. Kiedyś nie chciałam się na nie decydować, ale kiedy ostatecznie dałam im w końcu szansę, nie pożałowałam. Swego czasu bardzo polubiłam się z propozycją o nazwie Invisible 5 in 1 ale w wersji w sprayu, a że zdecydowanie bardziej preferuję te propozycję w wersji z kulką, to zdecydowałam się na ponowny zakup wersji Invisible 5 in 1, tym razem w swojej ulubionej wersji. Kosmetyk łatwo dostępny jest w drogerii Rossmann. Jego cena regularna jest naprawdę niska, ponieważ wynosi około sześciu złotych. Na opakowaniu umieszczono wszelkie, najważniejsze informacje na temat kosmetyku, takie jak jego nazwa, logo producenta, skład, najważniejsze właściwości czy zalecany sposób użytku. Wersja graficzna różni się nieco od tego, co dostępne jest na zdjęciu na stronie Wizażu. Produkt posiada bardzo ładne nuty zapachowe, nie są one za bardzo intensywne, ale przyjemnie wyczuwalne. Czuć tutaj lekko kompozycje kwiatowe oraz te odświeżające. Sama kulka działa bez problemu i nie zacina się. Kosmetyk dość szybko się wchłania, jednocześnie nie pozostawia klejącej się warstwy pod pachami. Doskonale chroni przed potliwością i niweluje nieprzyjemny zapach. Nie podrażnia, może być stosowany na przykład bezpośrednio po depilacji. Dodatkowo jest to kosmetyk bardzo wydajny. Antyperspirant w formie kulki od marki Isana jest moim zdaniem naprawdę bardzo dobrym kosmetykiem, który kosztuje dosłownie grosze, a jest fenomenalny w swoim ochronnym działaniu. Dodatkowo posiada przyjemne nuty zapachowe oraz dobrą wydajność. Zdecydowanie polecam tę propozycję.
    • Zapewnia ochronę
    • Nie podrażnia
    • Szybko się wchłania
  • 9 kwietnia 2024 o 10:53
    Nieskuteczna ochrona przed potem
    Antyperspirant kupiłam w Rossmanie w promocyjnej cenie 4,69 zł. Mieści się w plastikowej butelce z plastikową kulką, która niestety od początku mi się zacina. Nie wiem czy to wadliwa partia, czy ja miałam pecha i na taki trafiłam. Pojemność opakowania wynosi 50ml. Antyperspirant jest bezbarwny, w formie płynnej i o delikatnym (w moim odczuciu kwiatowym) zapachu. Wysycha na skórze dłuższą chwilę ale nie trzeba zwlekać z ubieraniem się, gdyż nie pozostawia białych śladów na czarnych ubraniach oraz żółtych na białych. Niestety nie blokuje całkowitego pocenia (a może po prostu ja jestem zbyt aktywna ale przy szóstce dzieci inaczej się nie da). Zaletą jest cena i zapach, ale moim zdaniem są to pieniądze wyrzucone w przysłowiowe błoto. Lepiej dołożyć kilka złotych na skuteczniejszy produkt.
    Zalety:
    Wady:
    • nie blokuje całkowitego pocenia
    • zacinająca się kulka
  • 5 kwietnia 2024 o 17:38
    Wydajny
    Antyperspirant starczył mi na cały miesiąc. Nie brudzi ubrań, nie podrażnia. Jest wręcz delikatny. Dobrze chroni, choć mógłby lepiej. Można tanio kupić. Zapach zależy, co kto lubi. Po prostu świeżo-mydlany. Kulka się nie zacina. Zapobiega powstawaniu nieprzyjemnego zapachu. Jest ok, ale znam lepsze, więc nie wiem, czy wrócę.
  • 29 stycznia 2024 o 10:15
    Skuteczny, chroni przed potem, ale pozostawia białe plamy
    U mnie antyperspirant sie sprawdził, bardzo dobrze chroni przed potem, blokuje brzydki zapach na kilka godzin. Minusem jest to, że zostawia białe plamy na ciemnych ubraniach. Jest bardzo wydajny, wystarczy niewielka ilość. Zapach? Szczerze mówiąc nie czuje aby miał jakiś konkretny zapach, nie jest on wyrazisty, taki bardzo naturalny, kremowy.
    Zalety:
    • Chroni przed potem
    • Wydajny
    Wady:
    • Pozostawia białe plamy
  • 3 grudnia 2023 o 13:38
    On w ogóle nie zasycha
    Kupiłam ten antyperspirant, bo po prostu potrzebowałam czegoś szybko na podróż. Było to w lato, więc przed produktem stało duże wyzwanie. Jak dla mnie ten antyperspirant spisał się fatalnie. Po pierwsze w lato działal beznadziejne i chodziłam cała mokra, a po drugie on praktycznie nie zasycha. Muszę go nakładać jakąś godzinę przed wyjściem i chodzić po mieszkaniu bez bluski, bo inaczej przykleja mi się do ubrań