Peelingi do twarzy

Babor Cleansing, Enzyme Cleanser Peeling enzymatyczny

• 10 czerwca 2023 o 11:44
    Baborpeeling enzymatyczny
    Peeling kupiłam po przetestowaniu u koleżanki. Jest niesamowicie wydajnym produktem. Kosmetyk jest w postaci proszku szczelnie zamknięty w opakowaniu wysypuje go na czystą dłoń na oko ok dwóch łyżek i dodaje pare kropel wody i rozprowadzam go w dłoniach i nakładam na twarz lekko ją przecierając (jak w przypadku nakładania kremu). Od czasu do czasu zostawiam go na 2 min po czym spłukuje letnią wodą. Działanie : Idealne oczyszczenie twarzy skóra po nim jest napięta i towarzyszy mi uczucie świeżości . Nie podrażnia co w przypadku kosmetyków o takiej konsystencji jest możliwe. Jestem posiadaczką cery mieszanej/ tłustej wrażliwej przez co peeling idealnie się u mnie sprawdza. Wykonuję go 2 razy w tygodniu. Jest to niesamowicie wydajny produkt mam go od roku a zużycie ok 1/7 produktu.
    Zalety:
    • pojemność
    • idealne oczyszczenie twarzy
    • uczucie czystej, gładkiej cery
    Wady:
    • cena ale za taką pojemność i wydajność można obrócić to w zaletę
    aaa85K
    26 sierpnia 2021 o 20:20
    Hit 2021!
    Absolutnie genialny proszek do mycia twarzy. Moja tragiczna skóra porowata mieszana z przebarwieniami w końcu wraca do życia. W połączeniu z urządzeniem Foreo tak mnie wygładza że w końcu podkład zaczyna na mnie dobrze wyglądać. Po umyciu twarzy opryskuje ją wodą organiczną lawdndową Inaessentials (lepszej nie znalazłam choć miałam już z 10 hydrolatów różnych marek). Szczerze polecam ten proszek. Jestem wdzięczna mojej kosmetyczce za to, że mi go do skutku polecała
    Zalety:
    • 2w1 - mycie i peeling
    Wady:
    • BRAK chyba, że cena, ale jest wydajny
    U konsultantki
  • 30 października 2020 o 9:04
    Świetny peeling enzymatyczny
    Używam ten produkt raz w tygodniu za to od kilku już lat. Cera po nim wygląda świetnie: jest czysta, świeża i promienna. Odkąd kupiłam ten peeling straciłam ochotę na kupowanie innych.
    Zalety:
    • Efekt i konsystencja.
    • Wydajność.
  • 23 września 2020 o 8:30
    Najlepszy z najlepszych
    Peeling z tych droższych, bardzo dobry i niesamowicie wydajny. Cudownie odświeża skórę, wygładza, złuszcza bez uszkodzeń i podrażnień. Ładnie zwęża pory, goi wszelkie niedoskonałości i ogranicza powstawanie nowych, znacznie poprawia napięcie i wygląd skóry. Sprawdza się nawet przy cerze suchej i wrażliwej, przy regularnym stosowaniu jedna buteleczka wystarczy na ponad rok, zatem nie wychodzi, aż tak drogo. W pewnym wieku zaczynamy bardziej dbać o naszą skórę, osobiście wolę wydać więcej na kosmetyk o dobrym składzie i działaniu. Polecam, warto zainwestować w ten produkt.
    Zalety:
    • Doskonale złuszcza, wygładza i odświeża.
    • Jest bardzo wydajny.
  • 18 marca 2020 o 14:16
    Warty swojej ceny
    Kosmetyki firmy Babor są na prawdę rewelacyjne, a ten peeling jest moim ulubieńcem. Zawsze miałam problemy z niedoskonałościami twarzy i zaskórnikami. Mój problem rozwiązał się, gdy kosmetyczka poleciła mi właśnie ten produkt. Wreszcie czuję, że moja skóra jest dokładnie oczyszczona. Kosmetyk pozostawia cerę delikatną, rozświetloną, i gładką w dotyku. Jest niesamowicie wydajny, wystarczy odrobina by umyć całą twarz i dekolt. Świetnie się pieni i jest bezzapachowy. Stosuję go już około pół roku i nadal mam ponad połowę zawartości. Opakowanie jest ładne, estetyczne i ułatwia stosowanie produktu. Z pewnością zakupię kolejny, gdy ten się skończy. Cena jego jest dość wysoka, ale jak na tak wydajny i dobry jakościowo produkt, warto.
    Zalety:
    • ogromna wydajność
    • poręczne opakowanie
    • świetnie się pieni
    • pozostawia jedwabistą twarz
    • super oczyszcza
    • czuć jego działanie na skórze
    • zmniejsza występowanie niedoskonałości
    Wady:
    • Brak.
    U konsultantki