Peelingi do twarzy

Phlov by Anna Lewandowska Anti-Age, Overnight Peeling Peeling mikrozłuszczający na noc

Sephora
Phlov - Anti-age Overnight Peeling - Peeling Mikrozłuszczający - Face Care Peeling Mikrozłuszczający - Dla Kobiet

• 28 stycznia 2025 o 18:53
    Przełom peelingowy
    Overnight Peeling od PHLOV to absolutny hit w mojej wieczornej pielęgnacji! Już po pierwszej nocy skóra jest bardziej gładka, miękka i promienna. Delikatnie, ale skutecznie złuszcza martwy naskórek, nie podrażniając skóry. Rano cera wygląda na odświeżoną i pełną blasku. To idealny produkt dla osób, które chcą zadbać o zdrowy i jednolity wygląd skóry podczas snu!
  • 10 stycznia 2025 o 22:35
    Delikatny, ale skuteczny peeling na noc
    Overnight Peeling od Phlov to kosmetyk, który wprowadził moją pielęgnację na wyższy poziom. Mam skórę mieszaną, skłonną do niedoskonałości i drobnych przebarwień, a ten peeling świetnie poradził sobie z ich redukcją. Produkt ma lekką, żelową konsystencję, która łatwo się aplikuje i szybko wchłania, dzięki czemu jest wygodny w użyciu. Po nocy skóra jest wyraźnie gładsza, promienna i odświeżona, bez uczucia podrażnienia czy przesuszenia. Zapach peelingu jest bardzo subtelny i neutralny, co uważam za duży plus. Opakowanie z pompką jest higieniczne i praktyczne, co dodatkowo ułatwia stosowanie. Dodatkowo doceniam naturalny skład i fakt, że peeling działa delikatnie, ale skutecznie dzięki kwasom owocowym. Polecam każdemu, kto chce wygładzić i rozjaśnić swoją cerę bez ryzyka podrażnień!
  • 8 stycznia 2025 o 18:52
    Nocna odnowa skóry
    Peeling na noc od Phlov to produkt, który działa, gdy Ty śpisz. Dzięki zawartości kwasów owocowych delikatnie złuszcza martwe komórki naskórka, pozostawiając skórę gładką i odświeżoną. Formuła jest na tyle łagodna, że nie powoduje podrażnień, ja mam skórę bardzo wrażliwą i nie zrobił mi krzywdy! Dlatego jestem nim zachwycona! Już po pierwszej nocy można zauważyć różnicę – skóra jest bardziej miękka, a jej koloryt wyrównany. Regularne stosowanie pomaga w redukcji drobnych niedoskonałości i wygładzeniu struktury skóry. Warto jednak pamiętać o intensywnym nawilżeniu po użyciu peelingu, aby zapobiec ewentualnemu przesuszeniu. Cena jest kolejnym czynnikiem, który może wpłynąć na decyzję o zakupie. Niemniej jednak, dla tych, którzy cenią sobie skuteczność i delikatność w jednym, jest to produkt godny polecenia. Ja na pewno będę go kupować.
  • 8 stycznia 2025 o 17:56
    Produkt, który działa intensywnie podczas snu
    Produkt znajduje się w eleganckim opakowaniu z plastikową nakrętką i wygodnym aplikatorem. Opakowanie jest estetyczne, solidne. Dzięki praktycznemu otworowi, łatwo dozować odpowiednią ilość peelingu, a opakowanie zapewnia higieniczne użytkowanie produktu. Zauważyłam, że peeling dobrze działa na moją skórę - złuszcza ją delikatnie, ale skutecznie, nie podrażniając jej. Produkt dobrze radzi sobie z usuwaniem martwego naskórka, nie powodując przesuszenia skóry i uczucia ściągnięcia. Konsystencja i zapach peelingu są przyjemna. Po przebudzeniu cera jest zregenerowana i bardziej promienna.
  • 7 stycznia 2025 o 12:21
    Coś dla mnie... :)
    Phlov by Anna Lewandowska Anti-Age Overnight Peeling to produkt stworzony z myślą o intensywnej regeneracji skóry podczas snu. Peeling obiecuje poprawę tekstury skóry, wyrównanie kolorytu i redukcję oznak starzenia dzięki zastosowaniu składników aktywnych. Opakowanie i konsystencja Peeling zamknięty jest w eleganckiej, szklanej buteleczce, co nadaje mu luksusowego charakteru. Konsystencja produktu jest lekka, żelowa, co sprawia, że dobrze się rozprowadza i wchłania w skórę. Produkt jest dość delikatny, ale skuteczny, dzięki czemu idealnie nadaje się do stosowania na noc. Działanie Po kilku użyciach zauważyłam, że skóra stała się gładsza, bardziej promienna i odświeżona. Dzięki zawartości kwasów AHA i BHA, peeling delikatnie złuszcza martwy naskórek, poprawiając teksturę skóry. Dodatkowo, składniki nawilżające pomagają utrzymać odpowiedni poziom wilgoci, co daje uczucie komfortu i regeneracji. Skóra wygląda na bardziej napiętą i świeżą, a zmarszczki i drobne niedoskonałości wydają się mniej widoczne. Wrażenia Produkt ma subtelny zapach, który nie jest zbyt intensywny, co sprawia, że stosowanie go na noc jest bardzo przyjemne. Skóra po zastosowaniu jest delikatna i miękka, a rano widać jej odświeżony wygląd. Peeling nie powodował podrażnień, co jest istotne przy wrażliwej cerze. Podsumowanie Anti-Age Overnight Peeling Phlov to doskonały wybór dla osób szukających delikatnego, ale efektywnego produktu do pielęgnacji skóry nocą. Dzięki zawartości kwasów oraz składników nawilżających, peeling skutecznie poprawia teksturę skóry, wyrównuje koloryt i redukuje oznaki starzenia. To produkt, który sprawdzi się w codziennej pielęgnacji, szczególnie dla osób pragnących uzyskać gładką, promienną cerę.