Pudry pod oczy

Vipera Cashmere Veil Mineralizowany puder prasowany

Nasi użytkownicy zostawili 24 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Jjoe
    16 sierpnia 2014 o 19:01
    Bardzo dobry
    Mam ten puder o nr 703, tj. puder transparentny, matujący. Jestem z niego zadowolona. Matowi jak trzeba, dając przy tym naturalny efekt (mam cerę mieszaną). Zapłaciłam za niego 19,99 zł w osiedlowym sklepiku. Jest dość wydajny. Polecam, warto wypróbować ! Używam tego produktu od: 4 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 28 czerwca 2014 o 14:12
    Polubilismy się :)
    Używam kolorów 707 i 705 ( na lato troszkę ciemniejszy). Jedynym minusem tego produktu jest jego niska dostepność w mojej okolicy. Muszę zamawiać pudry na allegro. Ale co do plusów: +estetyczne opakowanie z lusterkiem; +bardzo przystępna cena; +puder ładnie pokrywa twarz; +długotrwały efekt matujący; +lubie zapach tego pudru :); +starcza mi na dość długo. Jednym słowem: POLECAM! :) Używam tego produktu od: kilka lat Ilość zużytych opakowań: min. 6
    mintle
    10 września 2013 o 7:49
    bardzo w porzadku
    potrzebowalam matowego bronzera do konturowania twarzy, w niskiej cenie. wybralam odcien 713 - najciemniejszy. Ma zacny ciemnobrazowy odcien bez pomaranczki. Mimo ze mam jasna karnacje, latwo da sie nim modelowac buzie w bardzo subtelny sposob (pedzel strzepuje i lekko tylko muskam skore). Jest w porzadku :) gdyby sklad byl lepszy i trwalosc wieksza (wieczorem musze robic poprawki), byloby kwc :) naprawde polecam. Używam tego produktu od: 1 mc Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 24 kwietnia 2013 o 22:24
    Świetny!
    Puder bardzo przyjemny, tani i naprawdę godny polecenia. Używałam go dawno temu, w wersji opakowania jasnego, z różową gąbeczką. Zalety: + dobrze matuje + jest lekki, kremowy, skóra jest gładka, wyrównana + ładne opakowanie z lusterkiem i elegancką gąbeczką + CENA! + dobre wykończenie makijażu Wady: Właściwie brak. Używam tego produktu od: używałam przez 2 lata Ilość zużytych opakowań: chyba 5
    sinnie
    4 kwietnia 2013 o 17:09
    Jakbym mogła nie polecić?
    Bardzo lubię pudry/róże z vipery, nie wiem czemy ale bardzo podpasowały mi zarówno pod względem kolorystycznym jak i cenowym (z tym drugim chyba wiem dlaczego ;) ) Ale do rzeczy, mam puder w odcieniu 711 którego używam tylko jako bronzera na kości policzkowe. +fajny matowy odcień, bez żadnych drobinek +ładne pudełko +dobrze prezentuje się na buzi, nie podrażnia +/- nie wiem czy to moja wina czy wina pudru ale bardzo ciężko mi wymierzyć ile nabrać go na pędzel, żeby nie stworzyć efektu ciemnych plam na policzkach Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: 1 w trakcie

Zobacz także inne Pudry pod oczy