Pudry pod oczy

Hean Satin Secret Eye Powder Satynowy puder pod oczy

HEAN Satin Secret Puder pod Oczy 5g

Nasi użytkownicy zostawili 24 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 14 września 2024 o 21:16
    Bardzo dobry
    Utrwala puder pod okiem idealnie i fantastycznie. U mnie nic nie drgnie przez cały dzień, reszta twarzy może spłynąć, ale pod oczami puder stoi jak mur beton :D Nie posiada drobinek, jest najzwyklejszy matowy i super. Moim zdaniem dobrze wygląda pod okiem, nie wysusza. Wystarczy niewiele, a jest efekt. Minusem jest opakowanie, wolałabym aby nie było odkręcane, no ale trudno. Tego typu produkty są zwykle dość wydajne więc pewnie i ten też będzie.
  • 12 marca 2024 o 21:24
    Ulubieniec pod oczy
    Jak zaczął się szał na pudry pod oczy, to przetestowałam ich naprawdę sporo. Ten jest najlepszy. Daje piękny blur, utrwala, nie przesusza i nie podkreśla zmarszczek. Nie ma też drobinek, więc nie daje efektu kuli dyskotekowej. Świetnie sprawdza się też stosowany na całą twarz. Na pewno do niego wrócę.
  • 4 października 2023 o 22:14
    Okay
    Opakowanie: - małe - zakręcane - w środku zabezpieczenie pozwalające dozować większą lub mniejszą ilość pudru - szczelne Produkt: - wygładzał ale z niektórymi korektorami potrafił podkreślać zmarszczki pod okiem - praktycznie niewidoczne drobiny błyszczące w pudrze (błyszcząca satyna) - brak zapachu - po przypudrowaniu lekko wybielał ale po spryskaniu mgiełką lub "posiedzeniu" makijażu na twarzy, stawało się to niewidoczne
    Zalety:
    • wygładzenie
    • drobne zmielenie
    Wady:
    • nietypowa satyna - ma widoczne pod światło bardzo małe drobinki
  • 21 marca 2023 o 11:59
    Porządny puder
    Lubię i cenię markę Hean. Produkty tej formy mi się zazwyczaj sprawdzają i tak było też tym razem. Puder ma postać bardzo miałko zmielonego pyłu w jasnym, białawym kolorze. Do tegoż koloru mam jedyne zastrzeżenie i za to leci jedna gwiazdka- wolałabym, aby był w jasnobeżowym kolorze, bo ten białawy potrafi faktycznie lekko wybielić skórę. Aby tego uniknąć, stosuję duży, "rozcapierzony" pędzel, aby nanosiła się cieniutka warstewka. Skoncentrowana ilość potrafiłaby dać efekt ducha. Czy ten puder jest "satin"? Ja powiedziałabym raczej, że jest to puder matujący, dlatego często-gęsto używam go do całej twarzy, nie tylko pod oczy. Efekt na skórze jest lekki, nieobciążający, nie daje efektu maski. Opakowanie plastikowe, porządne, szczelne. Dół pudełka jest na wpół transparentny, dzięki czemu widać, ile produktu jeszcze nam zostało. Cena nie jest wysoka, a w dodatku ten puder często na promocji. Ogólnie- polecam! :)
  • 12 lutego 2023 o 16:12
    Uwielbiam
    Puder zamknięty w słoiczku z czarną zakrętką i złotymi napisami. Wygląda prosto, a jednocześnie elegancko. W środku mamy sitko do dozowania produktu. Puder jest drobnozmielony, o białym kolorze. Jest przyjemnie mięciutki. Daje satynowe wykończenie bez drobinek. Dodatkowo utrwala korektor i przepięknie wygładza okolicę pod okiem. Dobrze współpracuje z różnymi korektorami i utrzymuje się cały dzień bez jakichkolwiek problemów. Świetnie rozjaśnia, dzięki czemu okolica pod okiem wygląda na bardziej zdrowszą i nie wygląda sucho. Dodatkowo nie wchodzi w załamania, nie bieli i jest bardzo wydajny. Znalazłam kolejny świetny puder pod oczy po prostu. Uwielbiam.

Zobacz także inne Pudry pod oczy