WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Pudry pod oczy

Bell Bon Bon, Beauty-Licious Face Powder Pachnący puder upiększający

Nasi użytkownicy zostawili 47 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 9 stycznia 2024 o 11:53
    Bardzo ciekawy produy
    Bell specjalizuje się mam wrażenie w tego rodzaju pudrów, rozświetlających ale bez drobin. Ten puder zamknięty jest w standardowym dla Bell opakowaniu, wg mnie dużo solidniejszym niż np pudry Lovley. Do tego opakowaniea ladnhy kolor i urocze tłoczenie. Ma, dla mnie przyjemny, słodki zapach. Ma on delikatny kolor, brzoskwiniowy, niestetyam wrażenie że o ćwierć tony dla mnie za ciemny i dlatego potrafię go czasem widzieć na twarzy za mocno. Posiadam cerę mieszaną dlatego nakładałam go tylko na boki twarzy i ew jako omiecenie na sam koniec całej twarzy, po użyciu innego matującego pudru. W strefie T wygląda źle, perła podkreśla pory a puder się waży. Nie jest to must have ale ciekawa alternatywa dla wyznawczyń kilku pudrów do różnych sfer twarzy. Obecnie testuje inny puder z Bell, już w standardowym opakowaniu ze stałej kolekcji, bez zapachu i tłoczeń ale w jaśniejszym kolorze i chyba to bardzieji pasuję. Natomiast ten puder nadal można kupić na stronie Bell, którą wszystkim polecam, zamiast biegać po biedronkach, macie tam większości starszych kolekcji łatwo dostępnych.
  • 9 września 2023 o 13:53
    Bardzo fajny
    Puder zamknięty jest w uroczym opakowaniu. Ma fajny słodki zapach. Ma on delikatny kolor. Używałam go tylko kiedy się opaliłam, ponieważ mam dosyć jasną karnację. Posiadam cerę mieszaną. Na początku nakładałam go tylko na boki twarzy i w tej formie sprawdzał się bez zarzutu. Następnie próbowałam nim utrwalać strefę T przy pomocy pędzelka. Przy takiej aplikacji wszystko mi się szybko ważyło i nie wyglądało to dobrze. Jednak wklepany puszkiem dał mi cudowny efekt, bardzo naturalny. Nie jest to jednak puder matujący, ani typowo utrwalający, ale dla mnie w codzinnym letnim makijażu był boski.
    Zalety:
    • fajny na boki twarzy
    Wady:
    • trwałość
  • 1 kwietnia 2021 o 22:11
    Puder Bell
    + piękny zapach + niska cena + wygodne opakowanie + dostępność w Biedronce + wysoka jakość + rozświetla skórę + ładne wykończenie + upieksza skórę - edycja limitowana
  • 7 marca 2021 o 9:15
    Bardzo nauralnie wyglądający puder
    Bell robi świetne pudry i bronzery! Nie daje ciężkiego i suchego matowego wygląd skóry. Puder wygląda satynowo lekko matowo. Nie ciastkował się. Nie zmieniał koloru podkładu. Zapach miał jak guma mamba malinowa. Kosztował ok 15 zł. Minus mały za opakowanie pod koniec użytkowania zawias mi pękł. Szkoda ,że była to limitowana wersja,bo bym powtórzyła zakup.
  • 25 października 2020 o 19:24
    Wspaniały zapach
    Jeden z ulubionych produktów w mojej kosmetyczce. Wspaniały produkt o pięknym zapachu. Niesamowity efekt na skórze, która jest wygładzona, zdrowo rozświetlona. Jeden z najlepszych pudrów upiększających na rynku. Uniwersalny kolor, który będzie pasował do większości karnacji. Polecam
    Zalety:
    • upiększający efekt
    Wady:
    • edycja limitowana

Zobacz także inne Pudry pod oczy