Pudry pod oczy

Avon Luxe, Pressed Powder Puder prasowany

Nasi użytkownicy zostawili 50 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

iwonab1
    27 lipca 2024 o 17:22
    Matowe wykończenie
    Puder prasowany Avon Luxe gości u mnie od bardzo dawna. Cena za 10g to coś ok 50 złotych. Ładne eleganckie, złote opakowanie z dołączoną gąbeczką i lusterkiem, dzięki któremu możemy schować je w swojej torebce i wszędzie poprawić makijaż Mam odcień jasny- fair silk. Używam go do makijażu, dzięki niemu otrzymuje gładkie i matowe wykończenie. Puder jest lekki, nie tworzy efektu maski ani się nie roluje. Ładnie zakrywa wszelkie niedoskonałości na mojej twarzy. Gładko i lekko się rozprowadza i jest naprawdę bardzo wydajny. Lubię go również używać samego w ciepłe, letnie dni, kiedy jest za gorąco na ciężki, spływający makijaż. Poprawia wygląd twarzy i nadaje jej matowe wykończenie . Produkt ok.
    Zalety:
    • Zapewnia gładkość i matowe wykończenie
    • Ładne opakowanie z lusterkiem i gąbeczką
    • Wydajny
  • 5 listopada 2021 o 11:34
    Całkiem dobry puder
    Stosuje puder marki Avon od pół roku i mogę przyznać że jestem zadowolona. Stosuje go praktycznie codziennie, bardzo fajnie się rozprowadza (nakładam go na pędzlu do makijażu) Jak dla mnie świetny puder do stosowania na codzień i na wielkie wyjścia, uważam że dosyć dobrze trzyma się na twarzy. Wiadomo nie jest to puder z górnej półki, który będzie trzymał się na twarzy przez 10h ale nie narzekam, jak na cenę która ma całkiem spoko się go używa. Nie Nabłyszcza twarzy, ładnie matuje, jest lekko, nie wysusza twarzy.
  • 1 października 2021 o 12:19
    Przy mojej mieszanej cerze sprawdzał się całkiem niezle...
    Pudre ten został mi polecony razem z podkładem Luxe. Jest to puder prasowany, zamknięty jest w luksusowej kosmetyczce z lusterkiem o gramaturze 10g. Konsystencja pudru jest aksamitna i delikatna, łatwo się go aplikuje zarówno przy użyciu dołaczonego puszka jak i pędzla. Zapach jest dość mony, kwiatowy i dość długo zostaje wyczuwalny po aplikacji. Puder jest bardzo drobno zmielony dzięki czemu po nałożeniu jest prawie niezauważalny, na skórze pozostawia satynowe wykończenie a jego delikatny kolor idealnie stapia się ze skórą nie zmieniając koloru naszego podkładu. Puder jest bardzo wydajny, starcza na jakieś pół roku użytkowania. Być może jeszcze kiedyś znowu po niego sięgnę.
  • 5 sierpnia 2020 o 16:19
    lux
    To również mój ulubiony produkt z Avon. Pudełko przepiękne, masywne, złote, eleganckie. W środku lustereczko i gąbeczka do aplikacji. Puder bardzo ładnie pachnie, bez problemu się rozprowadza, nie zostawia plam. Ponadto, nie wysusza i nie uczula. Użuwam już od kilku lat z przerwami na odmiane..
    Zalety:
    • łatwy w aplikacji
    • nie podrażnia i nie uczula
    • efektowne opakowanie
    • ładny zapach
    • nie kruszy się
  • 21 lipca 2020 o 14:32
    Całkiem niezły ale bardziej dla dojrzałej cery
    Kupiłam ten puder z ciekawości, przez całkiem sporo pozytywnych opinii. Po testach oddałam jednak mamie, uznałam że jej bardziej się spodoba. Nie jest to puder zły, oceniam go całkiem dobrze. Twarz dobrze po nim wygląda, jest rozpromieniona, nie jest płaska, nie powoduje też wysuszenia, nie podkreśla suchych skórek. Zawiera rozpraszające drobinki, ale nie są one nachalne. Puder ładnie wygładza skórę, ale myślę że jego właściwości będą bardziej odpowiednie dla dojrzałej skóry, bądź dla cer suchych. Ja mam tłustą skórę i puder nie daje rady jej zmatowić, choć producent obiecuje matowe wykończenie. Owszem początkowo twarz jest lekko zmatowiona, ale nie trwa to długo. Jeśli ktoś ma cerę skłonną do przetłuszczania to lepiej poszukać innego pudru. Podoba mi się w tym pudrze że nie tworzy efektu maski, wygląda bardzo naturalnie na twarzy i jest lekki.

Zobacz także inne Pudry pod oczy