Pudry pod oczy

Jane Iredale Pure Presed Base SPF 20 Mineralny puder prasowany

Nasi użytkownicy zostawili 19 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 19 września 2024 o 14:50
    Absolutny hit!
    Puder mineralny Jane Iredale to mój nowy ulubieniec. Przede wszystkim, świetnie się sprawdza na mojej skórze – jest lekki, nie zapycha porów i daje bardzo naturalne wykończenie. Idealnie stapia się z cerą, wyrównuje jej koloryt, a do tego pozostawia ją gładką i promienną. Doceniam również jego skład – w 100% naturalny, bez szkodliwych substancji chemicznych. Skóra oddycha, a ja czuję się komfortowo przez cały dzień. Dodatkowy plus za filtr SPF, który daje mi ochronę przed słońcem, co jest super wygodne na co dzień. Polecam każdej osobie, która szuka delikatnego, a jednocześnie skutecznego produktu, który podkreśli naturalne piękno!
    Zalety:
    • Skład
    • Lekka formuła
    • Ochrona SPF
  • 23 lutego 2022 o 18:50
    Naturalny efekt
    Lekkie krycie, wygląda naturalnie, brak efektu maski. Mój chłopak w ogóle nie zauważył, że mam na sobie makijaż. Super się sprawdzi latem, bo jest bardzo lekki. Puder nie wysusza skóry. Używam tych pudrów od 5 lat i jestem bardzo zadowolona. Zależy mi na wyrównaniu kolorytu skóry i super się sprawdza. Wydaje mi się, że najlepiej się sprawdza na cerze bez większych problemów.
    Zalety:
    • Lekki
    • Brak efektu maski
    • SPF20
    vandyck
    8 stycznia 2020 o 23:13
    Było ok tylko na początku
    Używałam czysto mineralnych podkładów ale wysuszały mi skórę. Jane Iredale nie wysusza, nie podrażnia, ALE bardzo szybko schodzi i nieestetycznie wygląda w strefie T. Jest nietrwały i do tego mało wydajny - jeśli chcemy przedłużyć trwałość, to musimy użyć więcej. Wystarcza na ok 2 miesiące przy codziennym używaniu i poprawkach. To tego potrafi się ciastkować, i nie współgra ze wszystkimi kremami. Pogodziłam się na nowo ze zwykłymi sypkim podkładami mineralnymi - trzeba się tylko upewnić że skóra jest odpowiednio nawilżona. Zaznaczyłam, że nie wiem, czy kupię ponownie, bo odpowiada mi kolor produktu i łatwość aplikacji. Używam tego produktu od: używałam przez 4 lata z przerwami Zużytych opakowań: ok 6
    Zalety:
    • Świetny wybór kolorów
    • Dobre krycie
    • Łatwo się nakłada
    Wady:
    • Szybko się swieci - u mnie po ok 2h
    • Cena nieadekwatna do wydajności
  • 24 października 2019 o 12:02
    Najlepszy!
    Najlepszy puder ever! Długo szukałam idealnego pudru mineralnego i w końcu znalazłam, aktualnie kończę 2 opakowanie. Może być stosowany samodzielnie (jako delikatny makijaż dzienny) lub w połączeniu z podkładem (wtedy nakładam go gąbeczką). Cena wysoka ale produkt wart tej ceny i jest dość wydajny (puder wystarcza na ok. 3-4 miesiące).
    Zalety:
    • mineralny
    • krycie (od delikatnego do mocniejszego)
    • nie wysusza
    • długo się utrzymuje
    • ochrona przeciwsłoneczna
  • fi
    fi
    15 lutego 2018 o 9:41
    Bardzo dobry
    Jeżeli chodzi o minerały to mamy tu do czynienia z wyższą półką, puder kosztuje ponad 200 zł i jest raczej trudnodostępny, ma doskonały skład, moja cera to docenia. Mój kolor to warm silk - bardzo jasny, żółtawy, raczej na zimę dla bladziocha. Kilka razy zastanawiałam się czy kupic drugi odcień warm sienna ale.... no właśnie jest ale. Puder w aplikacji jest łatwy, trochę się pyli, krycie można budować do dużego ale trzeba uważać aby nie uzyskać efektu szpachli, nie ze wszystkimi kremami wspólpracuje, efekt jaki uzyskuję jest naprawdę fajny, satynowy, rozprasza światło,, stapia się ze skórą, maskuje zaczerwienienia. Mam wrażenie, że nie nadaje się dla skóry bardzo tłustej, na pewno nie wysusza, wręcz łagodzi. I w sumie można by wywnioskować, że to mój ideał ale mam uwagi do wydajności! On kończy się w tempie ekpresowym, o wiele szybciej niż większość pudrów, przyrównałabym go do wydajności blot powder od MAC, który kończy mi się w 3 miesiące... ech 200 zł na 3 miesiące to zdecydowanie niekorzystny stosunek ceny do wydajności i dlatego odejmuję mu jedną gwiazdkę. Choć mam ochote kupić ponownie ;)
    Zalety:
    • odcień
    • łagodnośc
    • krycie
    • wydajnosc

Zobacz także inne Pudry pod oczy