Kremy pod oczy

Bandi C-active Care, Krem pod oczy z aktywną witaminą c

bandi C-Active Care krem pod oczy z aktywną witaminą C 30ml

• 27 czerwca 2024 o 13:47
    Niweluje cienie pod oczami
    Krem pod oczy z aktywną witaminą C z serii C-active Care marki Banda to pierwszy produkt jaki przetestowałam tej firmy. Moje wrażenia z testowania produktu są bardzo pozytywne, ponieważ krem świetnie poradził sobie z niwelowaniem cieni pod oczami na którym szczególnie mi zależało. Krem ma bardzo delikatną konsystencję i bardzo szybko się wchłania, co sprawia, że ten produkt dobrze sprawdza się pod makijaż. Lekka formuła kremu świetnie sprawdza się w okresie letnim. Produkt stosuję od 2 miesięcy i w ciągu tego okresu moja skóra w obrębie cieni pod oczami stała się rozjaśniona, bardziej elastyczna a drobne zmarszczki spłycone. W kartonowym opakowaniu kremu dołączona jest próbka produktu Banda z innej serii, która pozwala na przetestowanie kosmetyku i podjęcie decyzji o ewentualnym zakupie. To dobry pomysł producenta. Opakowanie kremu wyposażone jest w dozownik, co ułatwia higieniczną aplikację produktu. Opakowanie zawiera 30ml produktu. Krem jest wydajny. Cena jest adekwatna do jakości i uzyskanych efektów.
    Zalety:
    • lekka formuła
    • rozjaśnia cienie pod oczami
    • uelastycznia skórę
    • niweluje drobne zmarszczki
    • wygodny dozownik
  • 17 grudnia 2023 o 16:47
    Delikatnie rozświetla skórę, wygładza zmarszczki
    Krem ma przyjemną, lekką konsystencję. Dobrze rozprowadza się na skórze i w miarę szybko wchłania. Nie podrażnia. Pozostawia skórę miękką, przyjemną w dotyku, nawilżoną i rozświetloną. Drobne zmarszczki są wygładzone. Posiada wygodne opakowanie. Jest bardzo wydajny.
  • 5 lipca 2022 o 19:40
    Spoko
    Recenzja krotka, bo pisze na telefonie. Mam cienie pod oczami i wydaje mi sie, ze krem je troche rozjasnil. Nie moge stwierdzic na 100% ze to dzialanie kremu, poniewaz w tym samym czasie robilam masaze twarzy, okolic oczu itp. Moze pomogl krem a moze to i to. Ogolnie nie kupuje kremow do oczu dlatego zaznaczam, ze nie wiem czy kupie. Fajnie sie go nakladalo, daje delikatny poslizg wokol oczu wiec mozna od razu zrobic sobie masazyk lekki :) Ogolnie oceniam pozytywnie. Byl to pierwszy krem z wit. C jaki stosowalam w swojej pielegnacji i dzieki niemu siegam po wiecej.
    • Konsystencja
    • Chyba działa
    Wady:
    • Nie ma
    kici19
    7 maja 2022 o 1:25
    Średniak
    Możliwe, że sprawdziłby się u osoby, która nie ma jeszcze zmarszczek pod oczami i u której obszar pod oczami nie jest tak suchy i generalnie skóra w tym miejscu jest trochę grubsza. Jak dla mnie za słabe nawilżenie. Koloryt obszaru pod oczami poprawiał, ale to tylko tyle
    Zalety:
    • Poprawa kolorytu
    • Konsystencja
    • Wydajny
    • Słabe nawilżenie
  • 16 lutego 2021 o 18:42
    Raczej nie
    To nie jest zły krem, jest leciutki łatwo się go aplikuje, szybko i dobrze się wchłania, nie szczypie w oczy , nawilża prawidłowo... Ale jakoś tak no nie wiem więcej się po nim spodziewałam. W ogóle nie rozjaśnił mi cieni pod oczami, nie zauważyłam też spłycenia małych zmarszczek jak to obiecuje producent. Przyjemnie mi się go używało ale dla takich mizernych efektów więcej go nie kupię.
    Zalety:
    • dobrze nawilżał
    • bardzo wydajny
    • opakowanie z pompką
    Wady:
    • nie spełnia obietnic producenta o chociażby rozjaśnieniu cieni pod oczami
    • 60zł to niemało

Zobacz także inne Kremy pod oczy