Tusze do rzęs

Bourjois Volume Glamour Oh Oui Mascara Tusz do rzęs nadający objętość

Bourjois Tusz Big Lashes Oh Oui 7ml
Bourjois Big Lashes Oh Uoi! Tusz do Rzęs
Bourjois Mascara Big Lashes Oh Oui maskara do rzęs 7 ml
Bourjois Volume Glamour Oh Oui!

Nasi użytkownicy zostawili 268 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 9 marca 2025 o 13:07
    O tak!
    To mój trzeci tusz z rodziny tych w kolorowych opakowaniach. Po wersji ciemno i jasnoróżowej, które były "ok", po wersji czerwonej również spodziewałam się takiego odczucia. Tusz wyrwałam w Nitino za śmieszne 13 zł, więc co szkodziło spróbować. Choć nie przepadam za szczoteczkami z włosia, ten tusz jest Mega (przed duże M) pozytywnym zaskoczeniem, ale.. przez pierwsze trzy tygodnie, może miesiac. W odróżnieniu od swoich kolorowych braci konsystencja od początku była taka jak należy tzn, że nie była zbyt mokra. Klepsydrowata szczoteczka już po pierwszym pociągnięciu wyraźnie wydłuża i podwija rzęsy ku górze tworząc efekt otwartego oka. Drugą warstwą mogę dodać efekt pogrubienia tworząc piękną firankę rzęs. Niestety po ok miesiącu tusz albo się kończy albo gęstnieje tak, że ciężko pomalować oko, rzęsy są już posklejane, efektu wydłużenia nie widać, a o pięknej firance można zapomnieć. A szkoda, a miało być tak pięknie... Dodatkowo zaczął się odbijać na górnej powiece, a jeszcze nie było upałów.
    W perfumerii
  • 22 lutego 2025 o 17:12
    Mieszane uczucia.
    Samo opakowanie tuszu prezentuje się ładnie. Szczoteczka jest ok, choć jest bardzo duża i trzeba być ostrożnym przy aplikacji (zdecydowanie jestem fanką tych silikonowych prostych). Kolor tuszu jest ładną, głęboką czernią. Produkt może troszkę sklejać rzęsy podczas aplikacji. Poza tym efekt daje ładny- delikatnie wydłuża i pogrubia. Po uronieniu kilku łezek (kroiłam cebulę) delikatnie spłynął z rzęs ale nie pobrudził dolnej powieki (po prostu zniknął). Minimalnie się też osypuje ale jak na około 8h noszenia to serio tylko ciut, zatem trwałość uważam za dobrą.
  • 23 kwietnia 2024 o 16:39
    Bourjois Tusz do rzęs nadający objętość
    Marka Bourjois jest moją ulubioną jeśli chodzi o produkty do makijażu. Wiele produktów niezmiennie od lat używam i ciężko znaleźć mi lepsze zamienniki. Tusz do rzęs Volume Glamour Oh Oui znajduje się w ładnie prezentującym się opakowaniu o pojemności 7 ml. Posiada szczoteczkę, której włókna ułożone są w zygzakowaty kształt, które pozwalają pokryć rzęsy maksymalną ilością intensywnie czarnych pigmentów, a dodatkowo je rozdzielić. Natomiast mikro przestrzenie między włóknami szczoteczki, powodują zwiększenie objętości. Moje uczucia do tego tuszu były bardzo zmienne. Na początku byłam bardzo zadowolona bo tusz pięknie rozdzielał rzęsy, nie wykruszał się i nie brudził górnej powieki. Natomiast przyszedł czas gdzie bardzo sklejał rzęsy co mocno mnie denerwowało i powodowało, że musiałam na nowo wykonywać makijaż. Po pewnym czasie ciągłego używania wszystko wróciło do normy i tusz świetnie radził sobie z rozdzielaniem rzęs i ich wydłużaniem. Dlaczego tak się działo? Nie mam pojęcia ale to spowodowało, że mam mieszane uczucia co do tego produktu, ale może jeszcze kiedyś dam mu szanse.
    Zalety:
    • wydłużenie
    Wady:
    • sklejanie rzęs
  • 28 marca 2024 o 13:43
    Nawet precyzyjny z mega objętością
    Przyznam , że coś tuszy jestem wybredna , a że mam małe rzęsy i dość rzadkie i krótkie, trudno dobrać coś odpowiedniego. Jednak ten tusz jest dla mnie jednym z tych lepszych . Ma ciekawą szczoteczkę , która niejako wywija do góry rzęsy , dobrze je podkręcając i pogrubiając. Dodatkowo można nią pomalować , nawet te małe rzęski więc jestem z niego naprawdę zadowolona . Nie obsypuje się , nie kruszy nawet przy całym dniu noszenia , nie zjada się ;) Ładnie unosi z zagęszcza rzęsy .
    Zalety:
    • Efekt uniesienia
    • Efekt podkręcenia
    • Efekt pogrubienia
    • Nie sypie się nie kruszy
    • Dobra precyzyjna szczoteczka
    Wady:
    • Dostępność
  • 20 marca 2024 o 13:12
    Nie lubię tego tuszu
    Bardzo niewygodnie się maluje tą dużą szczoteczką. Za każdym razem mam pobrudzone powieki. Muszę nakładać dwie warstwy, żeby uzyskać znośny efekt. Szczoteczka nabiera bardzo dużo tuszu, który oblepia i skleja rzęsy i muszę się namachac, żeby to ładnie rozprowadzic. Nie jest to ładne pogrubienie. Trwałość też taka sobie, zauważyłam, że rzęsy opadają, a tusz się osypuje w ciągu dnia. Nie jestem z niego zadowolona

Zobacz także inne Tusze do rzęs