Kremy uniwersalne

SKIN79 Ceranol + In, Cream Nawilżająco-regenerujący krem do twarzy

• 20 marca 2022 o 10:07
    Kupię ponownie
    Mam cerę tłusta i wrażliwą. W kremie bardzo podoba mi się lekką konsystencja i to, że szybko się wchłania. Super nawilża, używałam go przy kwasach i nie było problemu. Stosowałam go raczej na noc, ale sprawdza się również pod makijaż. Ważne jest również to, że mnie nie podrażniał. W cenie promocyjnej warto go kupić bo jest go całkiem sporo.
    Zalety:
    • nawilżenie
    • nie podrażnia
    • wydajny
    • duża pojemność
  • 14 lutego 2022 o 10:52
    Ma drobne wady, ale bardzo go lubię
    Zużyłam całe opakowanie i bardzo się z nim polubiłam. Bardzo przyjemnie nawilżał i łagodził skórę. Standardowa cena 100zł jest dosyć wysoka, ale producent często ma promocje, a do tego pojemność jest większa, niż standardowe 50ml. Nie do końca przekonał mnie zapach (różany), ale to kwestia preferencji. Dosyć długo się wchłaniał i zostawiaj nieco lepką powłokę, ale mam wrażenie, że dzięki temu nawilżenie trwało dłużej. Z chcęcią do niego wrócę.
    Zalety:
    • działanie
    Wady:
    • zapach (różany), trochę się klei
  • 13 października 2021 o 12:06
    Mój stały partner na co dzień
    Krem sprawdza mi się w codziennej pielęgnacji. Nie podrażnia, jest mega wydajny ("znamy się" od ponad roku, a przy prawie codziennym stosowaniu pomiędzy innymi kremami, jestem na drugim opakowaniu). Kupuję go zawsze podczas promocji -50% na skin79. Dobrze współgra z makijażem i spf-em. Ma treściwą konsystencję, ale szybko się wchłania i nie czuję się w nim jakbym miała maskę na twarzy.
    Zalety:
    • treściwy, ale po nałożeniu lekki
    • dla mnie idealny pod makijaż
    • pielęgnuje i odżywia skórę
    • wydajny
    Wady:
    • na razie brak
  • 11 września 2021 o 15:35
    Zawsze mogłam na niego liczyć
    Zazwyczaj nie kupuję kremów do twarzy, które mają silikony. Zwracam na to dużą uwagę, bo moja skóra jest skłonna do zaskórników. Tutaj jednak machnęłam ręką, i robiąc dosyć spore zakupy wrzuciłam produkt do koszyka. Krem okazał się naprawdę bardzo przyjemny, i moja skóra bardzo go polubiła. Stosuję go na noc i na dzień - w obydwu sytuacjach sprawdza się rewelacyjnie. Jest jednocześnie gęsty, treściwy, ale z drugiej strony kremowy i szybko wchłaniający się. Idealny krem nawilżający dla skór tłustych czy mieszanych które potrzebują dużej dawki nawilżenia. Moja cera podczas stosowania tego kremu jest fantastycznie nawilżona, bez efektu przetłuszczenia (a zbyt bogate kremy dają taki efekt na mojej skórze). Zapach jest delikatny, kremowy - mi odpowiada i go lubię, nie drażni nosa. Opakowanie z mocnego plastiku, z dodatkowym wieczkiem. Nawet w czasie gdy zmagałam się z alergią na twarzy i szyi, on ukoił skórę i pomógł jej dojść do siebie. Wiem że obojętnie co się zadzieje ze skórą, on doprowadzi ją do porządku. Ogromna pojemność 75 ml która przy odpowiednim dozowaniu starcza na kilka dobrych miesięcy. Naprawdę polubiłam ten krem, i z chęcią wypróbuję pozostałe produkty z tej serii.
    • Działanie na skórę
    mfusza
    20 października 2020 o 20:10
    Ceranol
    Krem jest treściwym, ale nie ciężkim kosmetykiem. Dobrze się wchłania i szybko można poczuć efekt nawilżenia. Nie pozostawia tłustego filmu, dlatego nadaje się jako krem na dzień. Zaaplikowany grubszą warstwą, będzie dobrym nocnym nawilżaczem. Po przeanalizowaniu składu kremu, raczej nie kupię go ponownie. W tej cenie oczekuję lepszej jakości kosmetyku.
    Zalety:
    • nawilżenie skóry,
    • pojemność,
    • opakowanie,
    Wady:
    • skład,
    • cena,
    • dostępność.