Cienie do powiek

Wibo Wibo x Katosu, Eyeshadow Duo Stellar No. 4 Podwójne matowe cienie do oczu

• 4 sierpnia 2022 o 10:43
    Osypują się
    Oba cienie są w miarę dobrze napigmentowane , intensywność koloru można nimi zbudować w dosyć szybki sposób. Ciemnobrązowy , w bardzo chłodnym odcieniu odcień kolor nadaje sie nie tylko do powiek, ale i do brwi, jeśli jesteśmy posiadaczkami ciemniejszej oprawy oka. Minus jest taki, że strasznie się osypuje , tak samo drugi cień w kolorze cegły. Trzeba uważać z ilością , bądź użyć na mokro. Szczerze to nie lubię jak mi się coś osypuje , za dużo z tym potem zabawy. Nie wiem czy są one dalej dostępne , ale szału nie ma.
    xuna
    17 marca 2022 o 13:51
    Najlepsze do brwi
    To są najlepsze cienie do brwi jakie kiedykolwiek mialam. Kolor jest zgaszony (nie wbija w rudy), matowy, brwi wyglądają na o wiele ciemniejsze ale NATURALNIE. Najlepsze dla szatynek, jedyne cienie które mi podeszły (używane z konturówka mysecret). Kupiłam kilka opakowań na internecie na zaś, bo widzę, że wycofują je z drogerii i nie można ich już w Rossmanie kupić.
    Zalety:
    • Super kolor do brwi
  • 2 lutego 2021 o 14:39
    lipa z małym pigmentem
    kupiłam cała paletę gy tylko wyszła. mimo że raczej wolę kolor skusiły mnie głownie błyski. dwójka matów z tej palety to koszmar. sypią się i kruszą bez ich dotykania. brudzą dosłownie wszystko. pigment jest taki sobie i nie można zbudować go jakoś znacznie. jestem osobą która nie lubi się męczyć z makijażem i wolę większy pigment. co do samej pracy jest ok. spoko się nimi pracuje ale w trakcie pigment znika
    bj87
    30 sierpnia 2020 o 16:57
    Idealne na codzień
    Wkład do palety Wibo we współpracy z Katosu kupiłam ze względu na dwa dość użytkowe kolory. Reszta kolekcji cieni do mnie nie przemawia. Cienie znajdują się we wkładzie, który możemy włożyć do dedykowanych im palet. Osobiście jej nie posiadam i nie zamierzam kupować. Swój wkład przechowuję na płasko w kosmetyczce zabezpieczony tym plastikiem który był w kartoniku. Cienie są boskie - blendują się same i pięknie się uzupełniają. Jaśniejszy odcień, który jest bardziej maślany w swojej fakturze, jest idealnym odcieniem transferowym. Przy użyciu tych dwóch kolorów i ewentualnie jasnego beżu w kąciki mamy gotowy makijaż dzienny. Podoba mi się zapach tych cieni - bardzo przyjemny, lekko waniliowy. Nie wiem czy kupię ponownie, ponieważ cienie są bardzo wydajne, a poza tym pewnie do tego czasu Wibo nie będzie ich już produkować ;)