Wody toaletowe damskie

Naomi Campbell Cat Deluxe with Kisses EDT

Naomi Campbell Cat deluxe with Kisses woda toaletowa 50ml spray

Nasi użytkownicy zostawili 21 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Kaisja
    8 maja 2022 o 18:56
    W miejsce odcisków ust na flakoniku walę nadruk z postacią z amerykańskiej kreskówki i daję Pięciolatkom do zabawy; pomponik zostawiam – zawsze może trafić na Czyjeś uszy lub łapki
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Teoretycznie mogłabym rekomendować te przesłodkie perfumy bardzo młodym Dziewczynom, ale tak naprawdę to musiałyby być to raczej dzieciątka na etapie przedszkola, bo trudno mi sobie wyobrazić chociażby Licealistki lub nawet Dziewczynki z podstawówki, które chciałyby pachnieć aż taką owocowo-landrynkową ekstremą. Cóż, świat się zmienia, i chyba minęły już czasy, które wspominam z rozrzewnieniem, kiedy w siódmej klasie Bachorki nosiły szare swetrzyska, słuchały Kultu, The Cure, czytały Vonneguta, i czuły się dorosłe. Należę do tego pokolenia, które nie wyśmiałoby tych słodkich perfum. Z "dorosłym" taktem istnienie takiego produktu byśmy po prostu przemilczeli. Perfumy nie są brzydkie, natomiast tak owocowo-słodkie i pozbawione głębi oraz trwałości, że o ile klasyczne, fiołkowe i z umiarem słodkie Cat Deluxe mnie zauroczyły, i rekomendowałabym je Wszystkim (co uczyniłam na Portalu), o tyle wersję we flakoniku czerwonym, pachnącą jak koktajl czerwonych owoców (jabłka, mandarynki i czarnej porzeczki), doprawiony przynajmniej kilogramem cukru i poprawiony wepchniętym jeszcze do malaksera bukietem kwiatów, kierowałabym do naprawdę małych Dzieciaków, jako – zabawkę. Coś, co powinno mieć na flakoniku jakąś postać z amerykańskiej kreskówki, a nie obryndowanie odciskami ust. Doczep w postaci czerwonego pomponika z pluszu mogłabym zostawić. Pięciolatki raczej jeszcze lubią przystrajać takimi ozdobami uszy lub łapki domowych, święcie cierpliwych Zwierzaków.
    Zalety:
    • kompozycja – o akordach owocowych, słodkich, kwiatowych, lekko korzennych, waniliowych, cytrusowych i różanych – w zasadzie ładna, bardzo słodka, ale w mojej ocenie aż za słodka, kojarząca mi się z kompletnie niezmysłowymi, zabawkowymi "perfumkami" dla małych Dziewczynek; ponieważ jednak ma wiele Miłośniczek, oceniam kompozycję aż na 3 gwiazdki
    Wady:
    • infantylność i przesłodzenie kompozycji,
    • trwałość – trochę za słaba – 3 godziny, choć na mojej skórze perfumy zawsze długo i dobrze się utrzymują,
    • projekcja – brak – to w zasadzie ładny zapach – sorbetu czerwonych owoców (jabłka, mandarynki i czarnej porzeczki) oraz zmysłowych kwiatów (róży, peonii, jaśminu), ale pozbawiony głębi dobrych perfum,
    • flakonik – infantylny, choć na swój sposób dobrze dobrany do kompozycji – w print w czerwone odciski ust, z zawieszką – czerwonym pomponikiem z pluszu,
    • cena – bardzo wysoka, jak na perfumy celebryckie, niezbyt wyrafinowane, i do tego nietrwałe, o słabej projekcji oraz nieeleganckim flakoniku
  • 3 listopada 2013 o 11:32
    Elegancja
    Jak dla mnie zapach kojarzy mi się z sukienką, może nie małą czarną czy balową, ale taka -kolorowa elegancja. Szczególnie nie wyróżnia się i nie intryguje, jest kobiecy i taki dość "czysty". Jak mam go na sobie czuję się dobrze, tak więc myślę, że zakupię jeszcze flakonik. \' Buteleczka poręczna, idealna do torebki, jedynie nie potrzebny puszek-jak dla mnie . Używam tego produktu od: 6mc Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 11 grudnia 2012 o 16:27
    ja nie wyczuwam w niej owoców:(
    W nutach głowy miały być jabłka i porzeczki. Niestety nie wyczuwam tu żadnych owoców. Zapach naprawdę nie jest szczególny. Nie utrzymuje się również długo na skórze. Ja bym powiedziała, że jak dla mnie te perfumy są bez charakteru. Za drogi. Używam tego produktu od: raz miałam Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 6 grudnia 2012 o 14:05
    Iście kwiatowy.
    Dorwałam go w ostatniej chwili na przecenie w Rossmannie, za około 42 zł. Ten wariant jest już nieco inny niż jego dwa poprzednie wcielenia. Flakonik ze śladami po pocałunkach wygląda dość flirciarsko :D . Czerwony puszek tylko potęguje to wrażenie. Zapach dość długo się utrzymuje, niemal przez cały czas czuć głównie kwiatowe nuty. Trochę skojarzył mi się z moją mamą, która zwykle lubiała się w kwiatowych kompozycjach. Używam tego produktu od: kilku tygodni Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 4 października 2012 o 14:51
    Bardziej kwiatki...
    Skusiłam się na ten zapach zupełnie przypadkiem, skuszona niską ceną! I mam..;) Perfumy ładne, jednak dla mnie trochę nudne.. Czuję tu bardziej kwiatki, niż owoce, a wolałabym odwrotnie. Jednak w tym przypadku nie odpycha mnie to. Słodycz i romantyzm- tak bym je opisała;) Całkiem ładne, choć nie powalają! Cały dzień pachną tak samo- nie rozwijają się.. Jednak olbrzymi plus za trwałość!!! Utrzymują się naprawdę baaardzo, bardzo długo;)) Używam tego produktu od: 1 miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1