Balsamy do ust

Evolution of Smooth (EOS) Lip Balm Super miękki balsam do ust z masłem shea (różne rodzaje)

Wieczko
    16 marca 2022 o 20:17
    Dobry lekki balsam
    Jest to balsam, który od razu pokochałam za zapach - różowy sztyft przywodzi na myśl malinową mambę - od razu poprawia mi humor. Konsystencja jest zadziwiająco lekka, balsam jakby rozpuszcza się w kontakcie z ciepłymi ustami, pozostawiając bardzo cienką, wodnistą warstwę. Mimo to daje przyjemne uczucie na ustach, nie skleja ich. Jest to na pewno inne uczucie niż w przypadku większości balsamów (bardziej przywodzi na myśl balsamy w tubce niż w sztyfcie), ale bardzo go lubię. Balsamy zwykle zmieniam jak rękawiczki, ale ten naprawdę ładnie wygładza usta, no i ten zapach... :) jeden z niewielu balsamów, które zużyłam w swoim życiu do końca - to o czymś świadczy!
    • działanie
    • estetyczne opakowanie
    Wady:
    • mało wydajny (rozpuszcza się na ustach)
    Anasit
    10 grudnia 2021 o 9:51
    Lepszy niż kulka
    Kupiłam go jakiś czas temu w Rossmanie w cenie na dowidzenia. Kosztował chyba jakieś 8 złotych. Skusiłam się na wersję Toasted Marshmallow . Jestem w pozytywnym szoku, że ta wersja jest lepsza od klasycznej kulki. Jest miękki i nałożony grubszą warstwa dobrze regeneruje suche usta. Co do zapachu to trochę się zawiodłam bo czułam tam samą wanilię. Mimo wszystko jeśli kiedyś trafię na niego w podobnej cenie to kupię bo moim zadaniem nie warto za niego dawać więcej niż 10 złotych.
  • 15 września 2021 o 8:44
    Najlepszy balsam w sztyfcie jaki używałam w ostatnich latach - recenzja wersji Toasted Marshmallow
    Balsam zamknięty w fajnym, poręcznym opakowaniu. W zapachu od razu wyczuwalna słodycz, jak to bywa z piankami Marshmallow. Wręcz nawet jak się zliże produkt z ust (czego nie polecam) wyczuwa się taką słodką nutę - z zapachem i smakiem wygrali. Teraz najważniejsze, czyli kwestia nawilżenia - produkt nawilża super, utrzymuje też to nawilżenie długo i nie zjada się bardzo szybko sam z siebie, no rewelacja. Ktoś by pomyślał, że a sztyft to szybko się produkt skończy, a ja obalam ten mit, tutaj produkt ma ultra wydajność, wystarczył mi na kilka ładnych miesięcy. Czy polecam? Jak najbardziej, za to nawilżenie, za smak, za zapach, za wydajność, no dosłownie za wszystko. Cena może i wyższa niż innych produktów do ust w sztyfcie, ale się opłaca, plus często widzę go na promocji, co dodatkowo sprawia, że jest to produkt perełka.
    Zalety:
    • poręczne opakowanie
    • słodki zapach i smak
    • świetnie i długotrwale nawilża
    • nie zjada się sam z siebie
    • ultra wydajność
  • 25 lipca 2021 o 18:56
    Miętowe cudeńko
    Posiadam wersję pomadki: Sweet Mint Słodka Mięta I to na prawdę jest słodka mięta! Zapach miętowy, a smak słodziutki. Po nałożeniu przyjemnie mrowi i chłodzi. Opakowanie jest wytrzymałe, nie ma obaw, że pęknie nam w torebce. Sztyft jest dosyć twardy ale przyjemnie nakłada się pomadkę na usta, które po nałożeniu są delikatnie nawilżone. Bardzo lubię ten produkt, jest dużo lepszy niż jajeczka od EOSA! Polecam wypróbować :)
    Zalety:
    • ZAPACH
    • SMAK :))
    • KONSYSTECJA
    • SOLIDNE OPAKOWANIE
    • DOBRY SKŁAD
    Wady:
    • CENA :(
  • 1 czerwca 2021 o 10:18
    Sweet mint - słodka mięta
    Z tej serii posiadam wersję: Sweet Mint Słodka mięta. Opakowanie jest solidne i ma pastelowy, miętowy kolor. Wygląda przeuroczo, co urzekło mnie od razu na półce w sklepie. Cenie ją przede wszystkim za to, że nie jest testowana na zwierzętach, a jej skład jest w 100% naturalnych. Zawiera olejek jojoba, masło shea oraz witaminę E. Pachnie delikatnie miętą co daje super orzeźwienie w gorące dni, a jej smak jest słodziutki. Lubię ja za konsystencję, ponieważ jest dosyć zbita ale dobrze rozprowadza się na ustach. Nie pozostawia na ustach uczucia lepkości, a skóra jest nawilżona i wygładzona. Polecam :)
    • Działanie