Wody toaletowe damskie

Naomi Campbell Cat Deluxe Silver EDT

• 19 października 2024 o 5:15
    Srebrna wersja kultowego zapachu
    Jak już lata temu przepadłam na punkcie wersji różowej, tak i na punkcie 2 pozostałych, więc w tym i srebrnej. Taki sam flakonik, w innej kolorystyce, pomponik. Obecnie wycofuje się już tę wersję ze sprzedaży. Do Silvera musiałam się najdłużej przekonywać, gdyż nuta głowy wydawała mi się za słodka, ale uwiodła mnie nuta serca, czyli wiśnie, piwonia i lotos - razem stanowią obłędne połączenie. Mimo, że to tylko woda toaletowa, to zapach pięknie się rozwija. Na minus wysoka cena względem pojemności. Zapach według mnie raczej na dzień i na wiosnę.
  • 24 grudnia 2022 o 22:25
    Piękne ale nietrwałe
    Dostałam zestaw w prezencie wodę i balsam do ciała. Zapach piękny, czuje więcej kwiatów, głównie lotos i piwonie, dla mnie to zapach bardziej kwiatowy niż owocowy. Flakonik podoba mi się choć wolałabym zatyczkę. Zapach jest niestety nietrwały, szybo ulatnia się ze skóry i z ubrań, po 2h nie czuć go w ogóle na skórze. Jeśli nałożę trochę balsamu który jest perfumowany i skropię się perfumami to wtedy czuć zapach zdecydowanie dłużej. W końcu to EDT ale naprawdę myślałam że będą nieco trwalsze niż tylko 2h ale zapach bardzo ładny.
  • 14 kwietnia 2021 o 15:47
    Super!
    Na pierwszy rzut oka widać bardzo oryginalne opakowanie perfum. Flakonik jest zgrabny, a srebrne, wpadające w holograficzny kolor cętki - nadają całości pazura. Dodatkowo uroczy różowy, pluszowy pomponik. Zapach jest przyjemny, raczej należy do grupy tych słodkich, ale nienachalnych. Gdy powąchamy to najpierw poczujemy nuty głowy, czyli ożywczy aromat cytryny, który zdecydowanie dodaje energii. Świeżość stworzona jest przez połączenie czarnej porzeczki oraz soczystego melona. Dominuje również zapach kwiatów... wyczujemy wiśnie i piwonie. Można wyczuć także piżmo i fiołki. Według mnie perfumy nadają się do stosowania do pracy, ale i na randkę, czy siłownie haha :)) Trwałość jak na wodę toaletową jest bardzo przyzwoita :) Polecam ten zapach dla kobiet, które są kobiece, zmysłowe i pewne siebie.
    W perfumerii
    Najlina
    25 marca 2021 o 8:12
    Lekki i przyjemny
    Małe urocze, mieniące się opakowanie, które zmieści się nawet w mniejszej torebce, do tego słodki pomponik - tak więc już samo opakowanie kusi. Zapach nadaje się na codzień, utrzymuje się kilka godzin, nie jest zbyt mocny. Pachnie świeżo i lekko. Połączenie owocowo - kwiatowe przypadło mi do gustu. Na plus jest mała pojemność, nie trzeba nie wiadomo ile używać tych samych perfum tylko można wypróbować inne warianty tych zapachów.
  • 16 grudnia 2020 o 6:49
    Przyjemniaczek ale...
    ...ale bez szału. Jak poczujesz, to uświadomisz sobie, że już gdzieś ten zapach był Ci znany między innymi w DKNY, Jest prosto, radośnie i świeżo. Wahałam się czy kupić Silver czy też podstawową Naomi, i żałuję bo podstawowa ma ten pazur, to coś. Kwiatki, owowe i tyle. Trwałość 4/5h na skórze, na ubraniu kapkę lepiej. Jako prezent może być, dla młodego dziewczęcia jak najbardziej. Moja ogólna ocena to 3. Na dzień/wiosna. Nie kupię ponownie.
    Wady:
    • małe pojemności w produkcji (15ml i 30ml)
    W perfumerii