Cienie do powiek

Huda Beauty Nude Obsessions, Light Nude Eyeshadow Palette Paleta cieni do powiek

Sephora
Huda Beauty - Paletka Do Oczu - Nude Obsessions - Obsessions Nude Light - Dla Kobiet

Nasi użytkownicy zostawili 33 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Bpjvx
    8 lipca 2024 o 10:19
    Tylko błyski
    Typowe dla paletek hudy jest to, że błyski zachwycają, a maty .. no już niezbyt. Tak samo jest w tej paletce, matowe cienie ledwo widoczne na oku, za to błyski widoczne z daleka. Ale kupując tą paletę miałam tego świadomość i kupiłam tylko dla błysków
  • 4 stycznia 2024 o 2:28
    Ta paletka w ogóle mnie nie porwała :(
    Błyszczące cienie za bardzo "brokatowe", osypujące się, i to był główny powód, dla którego ta paletka nie przypadła mi do gustu. Cienie są dobrze napigmentowane, trwałość tez jest ok, ale szukałam chłodniejszych odcieni. Plus brokaty w ogóle mnie nie przekonały, dlatego oddałam ją dalej. Na plus jest jej... rozmiar. Denerwują mnie duże palety, które są cudowne, ale w praktyce nie używam tylu kolorów. Ta jest naprawdę ok :)
  • 12 grudnia 2023 o 22:39
    Nie tylko dla bladziochów
    Paleta naprawdę wyjątkowa, gdy tylko ją zobaczyłam musiałam po prostu ją mieć, chociaż bałam się trochę, że może być ciut za jasna dla mojej nieco ciemniejszej karnacji. Nic bardziej mylnego - paleta fajna nie tylko dla bladziochów! Kolory są piękne, nie tworzą plam i dobrze się nakładają. Łatwo i szybko stworzyć makijaż. Błyszczące cienie są akurat na co dzień, nie są mocne i dobrze nakładają się palcem i pędzlem. Warta ceny. Sama przyjemność użytkowania.
  • 1 stycznia 2023 o 21:51
    Przyzwoita paletka
    Cienie są idealne na co dzień jak i również na większe wyjścia przez błyski pięknie mieniące się w świetle sztucznym oraz słonecznym. Maty ładnie rozcierają się do chmurki, są suche ale i aksamitne. Nie osypują się. Błyski natomiast mogą delikatnie się osypać przy nakładaniu paluchem, do pędzla niezbyt chcą się kleić. Ładnie błyszczą i przyklejają się do suchej powieki bez potrzeby nałożenia bazy. Trwałość makijażu oczu cały dzień bez blaknięcia. Paleta zdecydowanie warta swojej ceny. Opakowanie ładne, solidne z dużym lusterkiem.
  • 14 listopada 2022 o 21:19
    Pokochałam!
    Początki z tą paleta nie były łatwe. Cienie szczególnie matowe są mocno napigmentowane ale i też mocno sprasowane. Trzeba nauczyć się ich używać. Teraz wiem jak wycisnąć z niej 100 procent. Osyp jest niewielki i nie sprawia to mi problemu . Kolory są idealne, neutralne. Błyski są rewelacyjne, wielowymiarowe, lepsze od tych z abh. Kupię ją ponownie!:)