Maseczki w płachcie

SKIN79 Seoul Girl's Beauty Secret Mask Wrinkle Care Maska przeciwstrzeniowa w płachcie

• 30 września 2024 o 8:55
    Nie przyniosła efektów
    Używa od:próbka
    Dziś chciałabym podzielić się z Wami moimi pierwszymi wrażeniami po użyciu maski w płachcie Skin79 Seoul Girl's Beauty Secret Mask Wrinkle Care. Jako 34-latka, temat anti-aging coraz bardziej mnie interesuje, więc chętnie sięgnęłam po ten produkt, obiecujący redukcję zmarszczek. Ogólne wrażenia Maska jest bardzo dobrze nasączona esencją, która ma przyjemny, delikatny zapach. Płachta jest miękka i dobrze przylega do twarzy, co pozwala składnikom aktywnym w pełni się wchłonąć. Po zdjęciu maski skóra była miła w dotyku, odczuwałam lekkie napięcie, ale nie było żadnego uczucia ściągnięcia. Działanie Niestety, po jednym zastosowaniu trudno mówić o spektakularnych efektach przeciwzmarszczkowych. Zmarszczki mimiczne oczywiście nie zniknęły, ale wydaje mi się, że skóra jest nieco bardziej napięta i wygładzona. Najbardziej zauważyłam poprawę nawilżenia - moja cera była miękka i promienna. Czy polecam? Tak, jeśli szukasz maski, która dobrze nawilży Twoją skórę i nada jej zdrowy blask, to Skin79 Seoul Girl's Beauty Secret Mask Wrinkle Care może być dla Ciebie dobrym wyborem. Jednak jeśli oczekujesz natychmiastowej redukcji zmarszczek, może warto poszukać innych rozwiązań.
    Zalety:
    • Dobrze nawilża: Po zastosowaniu skóra była wyraźnie bardziej nawilżona i miękka.
    • Łatwa w użyciu: Płachta dobrze przylega do twarzy, a esencja szybko się wchłania.
    • Delikatny zapach: Zapach jest przyjemny i nie drażni.
    Wady:
    • Brak efektów przeciwzmarszczkowych po jednym użyciu: Oczywiście, na widoczne efekty trzeba poczekać dłużej, ale spodziewałam się nieco większego napięcia skóry.
  • 10 września 2024 o 19:04
    Bardzo przyjemna maska
    Maska zamknięta w klasycznej saszetce. Bardzo dobrze nasączona esencją. Otwory na oczy i usta zrobione całkiem nieźle. Maseczka świetnie nawilża i odżywia skórę. Po jej zastosowaniu twarz jest rozświetlona. Naprawdę warta uwagi.
    Asiiaem
    9 lipca 2023 o 6:22
    Fajna
    Kupiona na stronie producenta za 3 zl. Wygodna plachta nie spadala z mojej drobnej twarzy, bardzo duza ilość płynu. Po zrobieniu maseczki plyn wystarczył jako serum na kolejny dzień. Co do dzialania. Po uzyciu skora widocznie ukojona, z wyrównanym kolrytem, moje naczynka wyciszone, ale przedewszystkim skóra bardziej jedrna, i napięta. Zdecydowanie to czuć. Spodziewałam się gładkości, ale nie ona bardziej byla taka napita wody, napeczniala. Podobał mi sie ten efekt i chętnie bym od niego wróciła. Bezzapachowa
    Zalety:
    • Jędrność
    • Napięcie
    • Ilosc płynu
    • Plachta
    Wady:
    • Brak gładkości skóry po uzyciu. Lubie ten efekt.
    ioikjm
    9 grudnia 2022 o 16:48
    Poprawna
    Ciężko oczekiwać od maski przeciwzmarszczkowe cudów po pierwszym użyciu. O tej masce mogę powiedzieć tyle, że fajnie nawilżyła i rozświetliła moją cerę. Tkanina jest mięciutka, porządnie nasączona i dobrze trzyma się twarzy. Kosztowała około 3 złote na promocji na stronie internetowej producenta, więc płacąc taką sumę za maskę jestem zadowolona. Minus za skład- alkohol bodajże na drugim lub trzecim miejscu.
    Zalety:
    • nawilżenie i rozświetlenie po zastosowaniu
    • jakość i nasączenie tkaniny
    • cena promocyjna
    Wady:
    • skład
    Gogo145
    17 lipca 2022 o 21:27
    Fajna na wakacyjnym wyjeździe
    Na wakacje lubię zaopatrzyć się w maseczki, które stosuję po letniej ekspozycji słonecznej . Tak też było w tym przypadku maska pojechała ze mną i zastosowałam ją wieczorem po długim przebywaniu na słońcu pragnąc wyciszyć i ukoić lekko opaloną twarz. Maska to dobrze nasączona płachta ,która bez problemu przylega do twarzy . W trakcie aplikacji nie zastyga, nie zmienia swojego położenia, można w niej swobodnie wykonywać ruchy. Po zalecanym czasie nadal jest wilgotna. Efekt jaki pozostawia po sobie to zrelaksowana, ukojona, rozpulchniona i nawilżona skóra, miękka i przyjemna w dotyku. Efekt tymczasowy został osiągnięty, długotrwałego nie zauważyłam ,ale na tę chwilę maska była pomocna.
    Zalety:
    • dobrze nawilża, koi, uspokaja i regeneruje skórę
    • wygodna aplikacja
    Wady:
    • nie zauważyłam działania dlugoterminowego

Zobacz także inne Maseczki w płachcie