Szampony do włosów

Ziaja Szampon mineralny do włosów i skóry głowy keratolityczny

Ziaja
E-Glamour.pl
Ziaja szampon do włosów mineralny biokrzem olejek rozmarynowy 200 ml
Ziaja szampon mineralny do włosów i skóry głowy keratolityczny 200ml

• 28 czerwca 2022 o 22:01
    Tani fenomenalny szampon
    Szampon jest za śmieszne pieniądze a jest rewelacyjny ...kupiłam go na szybko a mnie zachwycił Ładnie pachnie tak odżywczo zdrowo Jego działanie jest fenomenalne -idealnie się rozprowadza na włosach oraz dokładnie je czyści ...po umyciu włosy są świeże ,nawet jakby zwiększał objętość włosów ... Szampony dużo droższe nie myją tak wspaniale włosów jak on Mam włosy cienkie przetłuszczające się delikatne i większość szamponów mi je wyszarpuje Ten jest idealny Ziaja dziękuję
    Zalety:
    • Ładny zapach
    • Idealnie myje
    • Sprawdza się przy cienkich włosach
    Agawa8
    2 lutego 2021 o 12:24
    nie zmniejsza przetłuszczania
    wśród kosmetyków Ziaja czasem trafiają się tanie perełki, ale to nie ten szampon :( kupiłam, bo mam szybko przetłuszczające się włosy a lubię zapach siarki i werbeny. niestety jak dla mnie ten szampon nie spełnia swojej roli, nie spowolnił przetłuszczania
    • tuba przejrzysta
    Wady:
    • nie spełnia roli
    • splątane włosy
  • 3 stycznia 2021 o 15:42
    Przynosi ulgę
    Jestem z tego szamponu zadowolona. Jest on przeznaczony głównie do problematycznej skóry głowy z łupieżem i świądem. Jest dosyć gęsty, żelowy, wydajny. Producent pisze o specyficznym zapachu siarki, ale dla mnie zapach jest przyjemny, po prostu inny. Odpowiednio użyty przynosi ulgę skórze, po kilku użyciach poprawia jej stan. Nie zauważyłam aby wysuszał włosy, po myciu nakładam odżywkę i jest ok. Uważam, że szampon ten spełnia swoje zadanie, a jak na produkt o funkcjach leczniczych jest niedrogi.
  • 5 kwietnia 2020 o 11:08
    Niestety nie dla mnie
    Mam ogromnie wrażliwą skórę głowy, większość szamponów powoduje/nasila u mnie łupież. Chętnie kupuję i testuję, wszystkie nowe szampony, które mogą potencjalnie mi pomóc. Szampon Ziaja zaskoczył mnie opakowaniem - tuba jest typowa dla tej marki ale już sam kolor bardzo mi się spodobał i szybko wpadł w oko na sklepowej półce. Drugą charakterystyczną cechą jest mocny, ziołowy zapach. Mnie się podoba ale innym może przeszkadzać. Kosmetyk ma odpowiednio gęstą konsystencję, łatwo się aplikuje. Tworzy mnóstwo gęstej piany- przyjemnie masuje włosy a także skalp. Niestety jest też ogromny minus - ten szampon nie jest dla mnie. Przesusza mi skórę i powoduje świąd i łupież. Jeśli chodzi o same włosy to są one w poprawnej kondycji.
    Zalety:
    • wygodna tuba,
    • polska marka,
    • cena,
    Wady:
    • powoduje u mnie łupież