Farby do włosów

Joanna Multi Cream Metallic Color, Farba do włosów

Bodyland.pl
Joanna Multicream Metallic farba do włosów 42,5 granatowa czerń
Joanna Multi Cream Metallic Color Farba do Włosów 42,5 Granatowa Czerń
Joanna Multicream Metallic farba do włosów 32,5 srebrny blond

• 26 sierpnia 2022 o 16:08
    Opis
    Rozjaśniam wlosy od 17lat, mam wlosy do ramion farby nie wystarczyło na całe włosy , i niestety wyszły z odcieniem niebieskiego po dwuch myciach zeszło do siwego ale nie jest to kolor ze zdjecja. Przetestowałam, nie kupię drugi raz. W 100% na moje rozjaśnane włosy skuteczna jest farba joanna gołębi popiel, jaki kolor na zdjęciu taki na głowie.
    Zalety:
    • Po paru myciach kolor dość ładny, ale tak jak pisalam na każdych włosach będzie to wyglądało inaczej
    Wady:
    • Kolor złapał tylko na rozjaśnianych kilkakrotnie włosach, odros który był malowany około miesiąc wcześniej i jest lekko żółtawy nie zmienił się nic
  • 10 czerwca 2022 o 20:01
    Jestem zadowolona z efektu
    Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona tą farbą. Oceniam kolor: 28 Bardzo jasny perłowy blond Moje naturalne włosy to odcień mysiego ciemnego blondu.Farba nr 28 bardzo dobrze sobie poradziła z ich rozjaśnieniem.Kolor wyszedł piękny!Naturalnie wyglądający odcień przy skórze głowy i bardzo jasna ,perłowa reszta włosów. ZALETY" -cena!Okolo 8 zł. -Opakowanie -Dobrze rozjaśnia odrosty -Łatwa aplikacja -w środku znajdziemy buteleczke z aplikatorem do której wyciskamy farbe,mieszamy i można nakładać na włosy. -Kolor dość dobrze się utrzymuje Jestem na TAK.
    Wady:
    • Zapach.Mógłby być ciut bardziej przyjemny
  • 15 maja 2022 o 10:59
    Jest ok
    Farba bardzo dobrze pokrywa nawet ciemny odrost. Pozostawia ona włosy miękkie gładkie. W opakowaniu znajdziemy również odżywkę, bardzo fajnie ze dorzucają. Farba jest całkiem gęsta, a co do wydajności to jedno opakowanie leciutko wystarczy.
    pysiam
    5 kwietnia 2022 o 10:49
    nieporozumienie - 40.5 chłodny brąz
    Od lat farbuję włosy klasyczną farbą Multi Cream. Zużyłam na pewno kilkadziesiąt opakowań, przetestowałam wszystkie odcienie brązu i zwykle jestem bardzo zadowolona. Na metaliczną farbę w odcieniu chłodnego brązu polowałam prawie rok, bo jest ona słabo dostępna. W końcu udało mi się ją kupić w Rossmannie. Niestety farba nie pokryła moich siwych włosów, co bardzo mnie zaskoczyło, bo jeszcze takiej słabej farby nie miałam. Nawet farby półtrwałe, które nie zawierają amoniaku, nie mają żadnego problemu z farbowaniem siwych włosów, a tu taka niemiła niespodzianka. Pozostałe włosy zostały bez problemu zafarbowane, ale kolor mnie nie zachwycił. Na moich włosach wyszedł bury i smutny, zupełnie inny niż na opakowaniu, w dodatku włosy były jakby matowe. Miałam już na włosach chłodne odcienie brązu np. z L'Oreala, które wyglądały o niebo lepiej. Po dwóch tygodniach przefarbowałam włosy na cynamonowy brąz z klasycznej linii, siwe włosy zostały zafarbowane bez najmniejszego problemu. Podsumowując: nie jest to farba, której warto szukać czy zamawiać specjalnie przez internet, zwłaszcza jeśli macie siwe włosy. Wiem, że włosy bywają różne, ale i tak jestem rozczarowana.
  • 11 lipca 2021 o 12:42
    Wielowymiarowy kolor
    Bardzo piękny efekt. Dość długo utrzymuje się na włosach. Efekt końcowy bardzo pozytywnie mnie zaskoczył. Za tą cenę jakość naprawdę robi wrażenie. Włosy są miękkie w dotyku. Sypkie. Łatwo się układają, rozczesują. Jest to bardzo fajna farba również pod względem aplikacji. Polecam.
    Zalety:
    • Aplikacja
    • Pożądany kolor
    • Długo się utrzymuje
    • Ładny odcień
    • Super maska dołączona
    • Włosy są miłe w dotyku
    • Wydajny produkt
    • Dostępność w Drogerii Rossmann