WIZAŻ logo

6 hitów!

allegro
Bodyland.pl

star fullstar fullstar fullstar fullstar half full
Nasi użytkownicy zostawili 18 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• star fullstar fullstar fullstar fullstar empty
    17 marca 2026 o 19:56
    Dobry, ale do położenia inny krem
    Kupi ponownieNie wiem
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w prezencie
    Zacznę od kremu. Nie nawilża zbyt mocno, kładę go na inny nawilżający krem. Fajnie tonuje, krycie bardzo małe. Niemniej jednak na ciepłe dni / lato fajna lekka formuła. Plus za jasny kolor. Co do opakowania, tutaj jest gorzej. Cała fioletowa folia z zakrętki schodzi, przez co na twarzy lądowały mi srebrne / fioletowe kawałki opakowania. Musiałam 'zedrzeć' całą folie i wtedy spokojnie używac kremu.
  • star fullstar fullstar fullstar fullstar empty
    22 stycznia 2026 o 11:26
    Poprawny bb
    Kupi ponownieNie wiem
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Ostatnio coś znowu spoglądam w stronę kremów bb/CC/dd. Ulubieniec z Bourjois (tonujący krem) zniknął z półek drogerii, jego formuła była genialna, gorzej z kolorem :) tutaj natomiast trochę w ciemno kupiłam krem bb od Loreal. Mam wersję nieco inną (chyba nowa) spf 11 a oprócz tego 5 w 1 i w nazwie magic. Kolor najjaśniejszy light. Krem jest bez zapachu i jest zupełnie biały z granulkami. Po nałożeniu na twarz i roztarciu nadaje kolor. Kolor sam w sobie jest dość ciemny ale tutaj w przypadku tego kremu liczy się ilość - jak najmniej i jest fajny efekt blur. Pory zakryte, wągry niewidoczne, przebarwienia straszą dalej (no ale tego paskudztwa nic nie ukryje i o tym wiedziałam kupując ten krem). Nie podkreśla specjalnie zmarszczek. Nie czuć go na skórze. Fajnie współpracuje z spf oraz z. Kremami różnymi. Jest bardziej suchy niż Bourjois tonujący i bardziej wydajny. No i nie ma żadnego zapachu, to duży plus. Myślę, że po wycofaniu Bourjois będzie dobrym zamiennikiem.
    Zalety:
    • Lekki
    • Delikatnie nadaje koloryt
    • Jest wydajny
    • Ciekawa formuła z granulkami
    Wady:
    • Cena bez promocji dość wysoka
    • Firma - wiele osób bojkotuje Loreal
  • 8 lipca 2025 o 12:48
    Lekki i przyjemny, ale nie dla każdego
    Kupi ponownieNie
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Bardzo lekka konsystencja i przyjemnie wtapia się w skórę. Nie przykryje większych niedoskonałości, ale z tym się liczyłam, bo to bardziej krem tonujący niż klasyczny BB. Dla cery suchej może być trochę za lekki, u mnie wymagał dodatkowego nawilżenia. Trwałość przeciętna – po kilku godzinach trzeba było poprawić lub przypudrować strefę T. Plus za estetyczne i higieniczne opakowanie w tubce. Cena do jakości – okej, choć są tańsze odpowiedniki o podobnym działaniu. Dobry produkt na lato, ale nie jest to must-have dla każdego typu cery.
  • 16 kwietnia 2025 o 14:12
    Mój must have
    Kupi ponownieTak
    Od kiedy używasz produktu2 tygodnie
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Podklad ma 30 ml ale jest bardzo wydajny. Kolor początkowo jest zielony ale podczas aplikacji zmienia kolor który idealnie dopasowuje się do cery. Mój Must have ????Polecam krem BB idealny na pierwsze promieniu ???? zapewniający nieskazitelną cerę. Podkład zawiera pigmenty wtapiające się w skórę, uwalniając kolor po aplikacji, dopasowując się do każdego odcienia skóry. Wzbogacony w filtr SPF 20???? Ja jestem nim zachwycona.
    Zalety:
    • Wydajny,
    • Wtapia się w cerę,
    • Cena,
    • Konsystencja,
    • Filtr SPF 20,
    • Dopasowuje się do skóry
    • Jest naprawdę Magic
    Wady:
  • 27 maja 2024 o 19:20
    5/5
    Kupi ponownieTak
    Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
    Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
    Gdzie został kupiony produktDrogeria Rossmann
    'Oreal Paris BB C'est Magic 5 in 1 BB Creme Perfecteur de Teint to wielofunkcyjny krem BB, który oferuje szereg korzyści dla skóry. Produkt łączy w sobie właściwości nawilżające, ochronne, ujednolicające, rozświetlające oraz wygładzające. Krem wygładza skórę, maskując drobne niedoskonałości i zmniejszając widoczność porów. Formuła wzbogacona o filtr SPF 20 chroni skórę przed szkodliwym działaniem promieni UV. Podsumowując, L'Oreal Paris BB C'est Magic 5 in 1 BB Creme Perfecteur de Teint to dobry wybór dla osób poszukujących lekkiego, wielofunkcyjnego kremu BB, który nawilża, chroni i ujednolica cerę, jednocześnie zapewniając naturalne wykończenie

szukaj