Fixery i utrwalacze makijażu

Revolution Beauty (Makeup Revolution) Glow Fix Illuminating Fixing Spray Rozświetlający spray utrwalający

Makeup Revolution Illuminating Fixing Spray Mgiełka do Twarzy 100ml

Iga1212
    29 stycznia 2023 o 11:14
    Dla fanek glow
    Ten kosmetyk jest przeznaczony dla kobiet, które lubią efekt glow. Jeśli chodzi o zapach w pierwszym momencie czuć lekko alkohol, ale po kilku sekundach produkt staje się bezzapachowy. Jeśli chodzi o aplikację - do produktu załączony jest dyfuzor, który ułatwia precyzyjne nałożenie. Można stosować nie tylko na twarz, ale i ciało. Dla mnie utrwalenie nie jest mega dobre, ale zawsze coś tam daje. Bardziej sprawdzi się przy chęci uzyskania glow.
    Zalety:
    • Dyfuzor
  • 22 stycznia 2020 o 19:29
    Super
    GLOW FIX ILLUMINATING FIXING SPRAY firmy Revolution ????Spray przedłużający makijaż dając efekt odświeżenia i nawilżenia. ????szybko się wchłania  ????utrzymuje się na twarzy do 8 godzin. ???? plastikowe opakowanie wyposażone zostało w atomizer, dzięki czemu aplikacja jest prosta, szybka i wygodna. U mnie sprawdza się bardzo dobrze. Tworzy na twarzy efekt glow. Po kilku godzinach ponawiam aplikację i makijaż odzyskuje świeżość. Polecam
  • 6 stycznia 2020 o 13:45
    Bardzo dobry fixer kończący makijaż. Utrwala i delikatnie dodaje blasku bez obciążania.
    Bardzo lubię fixery od Makeup Revolution i są moim niezbędnym kosmetykiem kończącym makijaż. Glow fix to nowość i po ponad miesięcznym użytkowaniu wiem, że kupię kolejną buteleczkę. :-) Opakowanie wpadło mi w oko od razu. Czarna, plastikowa buteleczka z elementami w kolorze różowego złota. Atomizer rozpyla delikatną mgiełkę, która osiada na twarzy i od razu się wchłania. Nie ma daje efektu ,,chluśnięcia wodą", a idealną, wilgotną mgiełkę. Fixing spray jest prawie bezzapachowy, jedynie przy psiknięciu czuć lekką woń alkoholu. A jest go w składzie niestety sporo. Alkohol denat. znajduje się już na drugim miejscu w składzie. Jest to jedyna wada tego fixera. Mimo to, używam go wciąż, bo nie znalazłam jeszcze tak dobrego i trwałego sprayu kończącego makijaż. Sprawdza się u mnie zarówno upalnym latem, jak i na większe wyjścia. Jego zalety: +Zbiera pudrowość z twarzy +Daje efekt natychmiastowego wygładzenia +Trzyma makijaż w ryzach przez cały dzień +Rozświetla makijaż i nadaje blasku +Stosowany w ciągu dnia, gdy makijaż już zaczyna schodzić, poprawia jego wygląd i madaje świeżości +Hamuje wydzielanie sebum +Buteleczka Glow Fix starcza na 2-3 miesiące +Nie wysusza mojej mieszanej cery