Odżywki do paznokci

KillyS Salon Results, Odżywczy make-up do paznokci `SOS po hybrydzie`

Raava
    22 marca 2025 o 3:38
    Zadowalający 3+
    Ocena wiąże się z brakiem długofalowych efektów. Odzywka sos to tak naprawdę lakier. Kolor blady róż praktycznie nie oznacza się na paznokciach kolorem, zostawia tylko intensywny błysk. Stosunkowo długo schnie, po wyschnięciu u mnie trzyma się 2/3 dni w zależności od aktywności. Na płytce paznokcia wyglada dobrze, ładnie wygładza i rozprowadza się płynnie już od pierwszego nałożenia. Hybryd od dawna nie nosze, ale chciałam jakaś konkretniejsze odżywkę. Tu jak wspomniałam efekty długofalowe nie są zauważalne, ale może sie mylę, bowiem paznokcie mam ogólnie w dobrej formie. Od dłuższego czasy nie miałam złamanego paznokcia itd. Zapach typowy dla lakierów, pakowane w słoiczek z wygodnym pędzelkiem, a to dodatkowo w kartonik. Standard. Jeśli faktycznie szukasz czegoś od hybryd i mocnej regeneracji to wybierz coś innego. A jesli chcesz ładny błysk i wzmocnienie ( trzeba czekać cierpliwie ) to daj szanse.
    Zalety:
    • Ładny blysk
    Wady:
    • Lakier, a nie odzywka
  • 4 stycznia 2025 o 8:11
    Kompletny bubel
    Zdecydowałam się zdjąć paznokcie hybrydowe i sięgnełam po odżywkę KillyS .Kupiłam ją w promocji za okolo 10 zł. W moim odczuciu ta odżywka nie robi nic poza nadaniem delikatnego koloru po 2 nałożeniu. Wady -Schnie niemiłosiernie długo.Pierwsza wastwa dobre 5 min ,druga około 15. -Kolor teoretycznie powinien być mlecznoróżowy,no niewiem... -Zapach -typowy zapach lakieru do paznokci kupionego na bazarku w latach 90.Tani,mdły,podły. -Zero efektu odżywienia,wygładzenia itp -Po 3 dniach zaczyna odpryskiwać/łuszczyć się /schodzić płatkami.Jako baza absolutnie się NIE sprawdził. Zalety -ładna buteleczka/szeroki pędzelek.I to tyle. Nie polecam.
  • 24 sierpnia 2024 o 1:34
    Niskie walory estetyczne i brak trwałości
    Ascetyczna szata graficzna i okienko w kartoniku prezentujące odcień odżywki i niewielka cena wyglądały zachęcająco. Zapach standardowo mało przyjemny, trochę rozpuszczalnik a trochę tani lakier. Buteleczka ze standardowym pędzelkiem z włosiem zebranym w okółku, którym pracuje się niezbyt dobrze, bo o ile przy pierwszej warstwie nakłada się równo i wysycha w ciągu 15 minut nie dając żadnego krycia to dopiero trzecia warstwa daje lekko mleczno-różowe, nierówne krycie, ale wysycha koszmarnie długo, bo już powyżej 40 minut. Dwa dni paznokcie wyglądały znośnie, niestety trzeciego dnia lakier zaczął odpryskiwać od wolnego brzegu, łuszczył się twardymi i ostrymi płatkami, a paznokcie zaczęły pękać wzdłuż i wszerz, rozwarstwiać się. Wzmocnienia i utwardzenia nie zauważyłam, paznokcie pozostały wiotkie, cienkie niczym papier i bardzo wrażliwe na dotyk, dlatego po każdym użyciu i zmyciu musiałam je maksymalnie skracać.
    memiss
    22 listopada 2022 o 15:52
    bubel
    Zupełnie nic nie daje, paznokcie wyglądają lepiej zaraz po pomalowaniu, ale po paru tygodniach nie były ani trochę w lepszym stanie, wręcz przeciwnie, popękały i musiałam je ściąć do 0. Poza tym lakier brzydko żółknie po paru dniach noszenia. Wygląda to naprawdę paskudnie.
    Zalety:
    • szybko schnie
    Wady:
    • nic nie daje
    • żółknie na paznokciach
  • 26 kwietnia 2021 o 18:02
    Mieszane uczucia
    Zakupiłam ten produkt by ratować moje nierówne zniszczone paznokcie i by je trochę wzmocnić. Po nalozeniu plytka wygląda na bardzo zdrową, jest gladka niczym tafla, ma ladny kolor lekka satyna. Jednak działania odżywczego czy wzmacniajacego nie ma. Po zmyciu lakieru płytka jest w tak samo złym stanie jak była. Lakier to rzeczywiscie taki make up na chwilę. Poza tym nie robi nic dobrego. Mimo to polecam dla efektu ładnych paznokci dla kobiet, które nie mają zniszczonych paznokci.
    • efekt tafli
    • efekt wyrównania płytki
    • dobra trwałość
    Wady:
    • brak regeneracji i wzmocnienia płytki paznokcia