Mydła

Hermz Laboratories Healpsorin Soap Czarne mydło afrykańskie na łuszczycę i trądzik

• 12 listopada 2024 o 15:53
    Świetne na zaskórniki i bardzo wydajne
    Moja cera Jest w kierunku suchej i mieszanej ze skłonnością do tworzenia się zaskórników otwartych jak i zamkniętych. Mydło używam zazwyczaj wieczornej pielęgnacji - są momenty, że używam go codziennie ale też raz lub kilka razy w tygodniu. Mydło jak Mydło -mocno oczyszcza i zostawia uczucie bardzo oczyszczonej skóry. Jednak nie jest to tylko uczucia ale fakt - skóra przy regularnym stosowaniu była bardziej czysta - sebum i zaskórników było mniej. Moja pielęgnacja raczej skupia się na nawilżaniu, dlatego nie zauważyłam problemu ściągnięcia buzi czy suchej skóry przy korzystaniu z mydła. Teraz gdy używam retinalu mydełka używam często jako zamiast maski oczyszczającej, gdy moja skóra czuje taką potrzebę. Jeśli chodzi o użytkowanie, to produkt dzieliłam na mniejsze części. Łatwo się spienia - jest bardzo wydajne. Trzeba jedynie uważać na oczy bo może je podrażnić. Produkt skuteczny i naturalny. Myślę, że gdy skończy mi się to kupię je ponownie.
  • 8 lipca 2024 o 9:33
    Skuteczne mydło, które pomogło mi pozbyć się wyprysków
    Delikatne mydło do mycia twarzy i ciała na bazie afrykańskiego mydła czarnego z Ghany, dedykowane skórze wrażliwej, z problemami takimi jak przesuszenie, zaczerwienienie. Doskonałe rozwiązanie dla osób borykających się z trądzikiem oraz ze schorzeniami takimi jak egzema, atopowe zapalenie skóry, łuszczyca. Mydło stworzone na bazie oleju kokosowego, dogłębnie oczyszcza skórę, nie przesuszając jej. Zawiera dodatek masła Shea oraz oleju palmowego. Bezzapachowe. Latem zawsze mam problemy z wypryskami w okolicach dekoltu i na ramionach. Po tygodniu stosowania mydła Healpsorin, wypryski w strefie dekoltu zniknęły bez śladu. Byłam w szoku! Skóra stała się gładka i zdrowa, bez żadnych oznak wcześniejszych problemów. ????Można go kupić w Hebe/Super-Pharm ????Cena: około 30 zł
    Zalety:
    • 1. 100% naturalny skład: Zawiera masło Shea, olej kokosowy i olej palmowy, które odżywiają i nawilżają skórę.
    • 2. Bez zapachu: Idealne dla osób z wrażliwą skórą.
    • 3. Skuteczność: Szybko łagodzi podrażnienia i pomaga w walce z trądzikiem.
    • 4. Zapewnia dogłębne oczyszczenie i odżywienie skóry.
    • 5. Nie wysusza skóry, pozostawiając ją miękką i nawilżoną.
    Wady:
    • Dla mnie nie ma żadnych wad.
    Drogeria Super-Pharm
  • 21 stycznia 2020 o 0:39
    Hit!Organiczne!Prosty naturalny skład!
    Mydło Hermz Laboratories???? VEGAN ???? pochodzi z naturalnych zasobów o właściwościach leczniczych. Taki prosty, w 100% naturalny skład jest najlepszą alternatywą nie tylko dla dzieci,ale i dla każdej grypy wiekowej.To naturalny środek ,który zawiera samo dobro.Witamina A i E zawarta przyspiesza proces w leczeniu stanów zapalnych oraz działa bakteriobójczo,wspomaga ,poprawia kondycję skóry,stymuluje w walce z AZS bądź łuszczycą,a tym samym poprawia elastyczność i naturalną pigmentację, dzięki czemu twarz odzyskuje blask i witalność,jednocześnie przynosząc ukojenie.Do przemywania ,do dezynfekcji ,do zmniejszenia zmian i w samej terapii leczenia alergii skórnych ,a nawet wyeliminowania trądziku, jest najlepszym mydłem afrykańskim-a pewnie i jedynym skutecznym na rynku! U mnie nastąpiło złagodzenie objawów trądziku różowatego!!! A nawet więcej - zmniejszenie alergii i to co jest fajne,to ,ze pozostawia na skórze barierę ochronną,co daje mi ogromną ulgę . Co ważne Healpsorin rozjaśnia wszelkie przebarwienia i niedoskonałości cery.Jakby tego było mało Mydło Afrykańskie zmniejszyło liszaj ,dzięki Witaminie A złagodziło swędzenie.Posiada właściwości lecznicze,regenerujące, antyseptyczne.Kontroluje wydzielanie sebum pozwoli pielęgnować nawet najwrażliwszą skórę, a każdą kąpiel zamieni w czystą przyjemność . Healpsorin to Marka dedykowana dla kompleksowej pielęgnacji skóry twarzy i ciała (zwłaszcza tej najbardziej wymagającej).Mydło jest estetycznie opakowane,zabezpieczone folią,Posiada ciemną barwę i jest wystarczająco twarde,Zapach ma bardzo łagodny i odpowiednio dostosowuje się w dłoni.Producent zadbał nie tylko o bogate składniki Mydła Healpsorin ,który jest w pełni naturalny i wegański skład, potwierdzony certyfikatem COSMOS, Cenne źródło minerałów dla każdego rodzaju skóry. ale i nietuzinkowy design sprawia ,że bardzo miło patrzy się na kostkę ,bo naprawdę oprócz walorów leczniczych -wygląda naprawdę imponująco.Dzięki zawartym w nim składnikom- MASŁO SHEA-Nierafinowany Olej kokosowy,Nierafinowany Olej palmowy-skóra stanie się pełna blasku, będzie optymalnie odżywiona i nawilżona Podsumowując-Systematyczne i zgodne z instrukcją stosowanie kosmetyku Healpsorin gwarantuje ,że skóra stanie się rozjaśniona,ujednolicona i dostanie zastrzyk witamin , ukojenia i naturalnych składników.Wyśnione piękno jest na wyciągnięcie ręki,dzięki produktom od HERMZ Healpsorin ,bo przecież oczyszczanie jest podstawą i pierwszym ,codziennym krokiem do odzyskania zdrowszej skóry .Polecam i zachęcam serdecznie nie tylko atopików.
    Zalety:
    • Estetyka opakowania
    • Twardość
    • Kolor
    • Neutralny zapach
    • Świetne działanie
    • Naturalny skład
    • Pomaga w leczeniu AZS ,trądziku,łuszczycy
    • Niweluje przebarwienia skóry
    • Efekt dokładnie oczyszczonej skóry
    • Daje poczucie dobrze nawilżonej skóry
    • Nietuzinkowy design mydełka