Podkłady

FM Group Makeup, Ideal Cover Effect Foundation Podkład kryjący

• 12 maja 2024 o 10:08
    Najlepszy podkład jakiego używałam
    Kocham ten podkład i jest ze mną od kilku lat. Ma idealne krycie, utrzymuje się cały dzień, bardzo łatwo się rozprowadza. Minus to mała gama kolorów i ten najjaśniejszy jest dosyć ciemny. Poleciłam go koleżankom, które używały bardzo drogich podkładów i też się w nim zakochały tak jak ja.
    Zalety:
    • Bardzo dobre krycie i trwałość
    Wady:
    • Mała gama kolorów, zbyt wysoka cena
  • 13 września 2022 o 12:14
    IDEALNY PODKŁAD KRYJĄCY
    Koleżanka poleciła mi ten podkład z FM Group , gdyż widziała jak bardzo borykam się z problemem przebarwień na skórze twarzy. Zaryzykowałam i z całą pewnością mogę stwierdzić że podkład ten jest idealny dla mnie. To kosmetyk który sprawdzi się w każdych warunkach i o każdej porze. Używałam go nie tylko do makijażu codziennego - dziennego, ale również do wieczorowego . Już niewielka jego ilość daje półmatowe wykończenie, zatuszuje wszelkie niedoskonałości pozostawiając perfekcyjny wygląd bez efektu maski. Jego delikatna i lekka konsystencja znakomicie się rozprowadza. Podkład kryjący Ideal Cover Effect bogaty jest w witaminy B3 oraz E. Kolor jaki wybrałam to Nude i był on idealny do mojej karnacji. Produkt nie uczula i nie wysusz skóry. Buteleczka 30 ml wystarczyła mi na 4 miesiące codziennego używania .Polecam.
    Zalety:
    • tuszuje niedoskonałości
    • wyrównuje koloryt skóry
    • wydajny
    • lekki i jedwabny
    • nie uczula
    Wady:
    • opakowanie - trudno wyciągnąć za pomocą pompki końcówkę produktu
    U konsultantki
  • 26 sierpnia 2022 o 3:00
    Pierwsze wrażenie dobre, potem już nieco gorzej
    Otrzymałam próbkę podkładu i po użyciu kupilam cala buteleczkę. A że akurat jako nowozarejstrowana użytkowniczka to dostalam duży rabat, więc nie kosztował mnie więcej niż 50 zl. Początkowe moje wrażenie było Wow, a że używam este Lauder double Wear to pomyslalam, że znalazlam tańszy odpowiednik. I poniekąd tak jest, aczkolwiek este jak i ten podklad nie są ideałami. Podklad roznomieenie rozprowadza się, jest dość gesty, butelka z pompką, kolor mialam idealnie dobrany do cery, dość dobrze kryjacy. Jednak w strefie T po 1 h wyswiwca się i już nie jest tak pięknie. Na brodzi i nosie waży się. Być może inna cera bedziw mia inne odczucia, natomiast cera że skłonnością do świecenia w strefie T na pewno odczuje mankamenty podkładu. Ogólnie nie jest zly
    Zalety:
    • Gestosc
    • Rozprowadzenie
    • Odcien
    Wady:
    • Ważenie się produktu w strefie T
    • Wyblyszczaniw się w strefie T
  • 30 grudnia 2021 o 14:44
    Bardzo bardzo dobry podkład
    Ten podkład kosztuje 85 zł, ale ten kto szuka znajdzie go o wiele taniej, nawet połowe taniej więc cena nie jest już aż tak powalająca. Niemniej jest warty nawet tych 85 zł Opakowanie: klasyczna szklana buteleczka z pompką. Pompka działa bez zarzutu. Odcień Nude: myślałam, że będzie za ciemny lub zbyt żółty, jednak nic bardziej mylnego. Ten kolor to idealny odcień dla Polek. Krycie: kryje jest średnie do mocnego. Można go użyć malutko i wtedy uzyskamy efekt wyrównania kolorytu. Nakładając więcej uzyskamy wysoki stopień krycia ale bez efektu ciastka. Wydajność: standardowa, starcza na około 2 miesiące prawie codzennego użwywania (2 pompki na całą twarz) uwieżcie lub nie, ale ten podkłąd różni się od typowych drogeryjnych podkładów. Przede wszystkim doskonale współpracuje z każdym kremem który nakładam pod podkłąd. Druga sprawa nie waży się, nie roluje i nie wysusza. Jego formuła sprawia, że nie wchodzi on w zmarszczki i doskonale nadaje się dla osób w średnim wieku. Kolejnym jego atutem jest bardzo ładny zapach. Idelanie nakłada się go gąbeczką, pędzlem nie próbowałam, ale z palcami średnio współpracuje.
    Zalety:
    • idealne krycie
    • idealny odcien
    • nie wchodzi w zmarszczki
    • długotrwały
    thequre
    28 grudnia 2021 o 12:57
    Do tej pory mój nr 2
    Odkąd pamiętam zawsze musiałam coś tuszować, ukrywać na swojej twarzy... dlatego zawsze szukałam produktów kryjących. Przy cerze mieszanej nie jest to wcale proste. Do tej pory używałam przez długie lata Estee Lauder Double Wear Stay-in-Place, ale świecenie strefy T w drugiej połowie dnia było już znaczące. Natrafiłam przypadkiem na firmę FM i od razu zaciekawił mnie ten podkład kryjący. Dałam mu szanse i nie zawiodłam się. Moim zdaniem jakość jest porównywalna jak w.w marka, wyświeca się po podobnym czasie, krycie ma bardzo dobre, nie zapycha, nie ściera się. Uważam, że to bardzo dobry podkład w niższej cenie od Estee Lauder, a jakości do niego porównywalnej.
    Zalety:
    • dobre krycie
    • trwałość
    • ładny, nienachalny zapach
    Wady:
    • nieraz psuje się pompka
    U konsultantki