Cienie do powiek

AA Wings of Color Skincare Makeup, Loose Eyeshadow Cienie sypkie do powiek

• 19 lipca 2024 o 12:14
    AA Wings of Color
    AA Wings of Color to marka, która zyskała moje zaufanie, zwłaszcza w kontekście produktów do pielęgnacji skóry i makijażu. Ich sypkie cienie do powiek są interesującą propozycją dla osób, które cenią sobie jakość i naturalny wygląd. Zalety: 1. Składniki pielęgnacyjne: Cienie zawierają składniki nawilżające, co jest dużym plusem, szczególnie dla osób o wrażliwej skórze powiek. Nie powodują przesuszenia ani podrażnień. 2. Pigmentacja: Cienie są dobrze napigmentowane, co pozwala na uzyskanie intensywnego koloru już przy pierwszej aplikacji. Można je również łatwo budować, aby uzyskać bardziej dramatyczny efekt. 3. Trwałość: Produkt utrzymuje się na powiekach przez cały dzień, nie zbiera się w załamaniach i nie blaknie. Jest to szczególnie ważne, jeśli potrzebujemy makijażu na długie wyjścia. 4. Różnorodność kolorów: Kolekcja oferuje szeroką gamę odcieni, które mogą być stosowane zarówno na co dzień, jak i na specjalne okazje. Wady: 1. Aplikacja: Jako cienie sypkie, wymagają trochę wprawy w aplikacji. Łatwo można przesadzić z ilością produktu na pędzlu, co może skutkować opadaniem cienia na policzki podczas aplikacji. 2. Opakowanie: Choć estetyczne, opakowanie mogłoby być bardziej funkcjonalne. Brakuje sitka lub zabezpieczenia, które ułatwiłyby nabieranie odpowiedniej ilości produktu. AA Wings of Color Loose Eyeshadow to produkt godny uwagi, zwłaszcza dla osób, które cenią sobie trwałość i intensywną pigmentację. Mimo kilku drobnych wad, cienie te oferują świetny stosunek jakości do ceny i są warte wypróbowania. Jeśli masz trochę wprawy w aplikacji sypkich cieni, z pewnością docenisz ich jakość i efekty, jakie można nimi osiągnąć.
  • 19 lipca 2021 o 21:04
    Jestem nimi oczarowana
    To moje pierwsze sypkie cienie, zazwyczaj wybieram prasowane, dla wygody i trwałości. Kupiłam je w dobrej promocji ok. 11zl za sztukę, wybrałam dwa kolory 01 Delicious Glimmer i 02 Tasty Shine. Pierwszy z nich to piękny miedziany kolor, dla mnie zbyt intensywny odcień, dlatego też stopniuję jego dozowanie. Drugi kolor mój ulubiony, dużo jaśniejszy i pięknie podkreśla oko. Cienie najlepiej stosować z bazą lub klejem do pigmentow. Jeśli nie macie akurat takich kosmetyków spokojnie można ich użyć, jedynie będzie gorsza trwałość. Ciebie są w małym pudełeczku, zabezpieczone, krateczką aby się nie sypały. Trwałość jak dla mnie rewelacja. Można nimi eksperymentować i za każdym razem pięknie się prezentują na oku. Na pewno pokażę się o inne kolory.