Preparaty punktowe

Douglas Collection Clear Focus, Anti-Spot Stick Sztyft pielęgnacyjny

thecla
    23 czerwca 2020 o 17:02
    Tak tak tak
    Bardzo miłe zakończenie kalendarza adwentowego ad 2019. To cudeńko naprawdę działa. Stosuję na białe krostki albo takie które dopiero się zbierają. Na noc a czasem też na dzień, pod makijaż. Zasusza i łagodzi stan zapalny. Przy nałożeniu grubszej warstwy troszkę piecze, ale coś za coś.
    Zalety:
    • pierwsza i najważniejsza- działa
    • łatwa aplikacja
    • herbaciany zapach
    Wady:
    • mało higieniczny stick
  • 19 czerwca 2020 o 9:48
    Działa!
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Znajdował się w kalendarzu adwentowym. Myślałam, że to kolejny bubel a tu takie miłe zaskoczenie.On naprawdę działa. Stosuję go na dopiero pojawiające się niedoskonałości jak i na te, które już mnie zaskoczyły. Łagodzi, przyspiesza gojenie. Mam wrażenie, że nawet blokuje podskórne gule. Są jednak dwa minusy: cena oraz wydajność. Sztyft szybko się kończy. Opakowanie jest ok, ale nie wiem czy takie higieniczne skoro stosujemy go bezpośrednio na skórę. Produkt ładnie pachnie.
    Ata77
    8 stycznia 2020 o 17:29
    Świetny produkt
    Przyjemne zaskoczenie. Korektor punktowy na wszelkie niedoskonałości. Aplikuję od razu kiedy zauważę coś niepokojącego. Nakładam grubą warstwę na noc. Rano po przebudzeniu widzę zdecydowaną poprawę. Produkt nie podrażnia, nie zawiera szkodliwych parabenów. Małe poręczne opakowanie. Mam zawsze dwa. Jedno w torbce- na wszelki wypadek...Rekomenduję dla cer trądzikowych. Moja to już cera dojrzała, jednakże i teraz zdarzają się niedoskonałości. Stosuję też na zaskórniki. Jednak trądzik "leczy" efektywniej. Bardzo wydajny, bywa w promocji.