Pomadki i szminki

Gosh Luxury Nude Lipstick Pomadka do ust

• 11 sierpnia 2024 o 13:59
    Ta pomadka to jedna z moich ulubionych, jeśli chodzi o codzienny makijaż.
    Szminka Gosh Luxury Nude to kosmetyk zapewniający ustom naturalny kolor oraz luksusowe wykończenie. Linia szminek Luxury Nude obejmuje różne odcienie nude, idealne do codziennego makijażu. Ta pomadka to jedna z moich ulubionych, jeśli chodzi o codzienny makijaż. OPAKOWANIE Opakowanie szminki jest eleganckie i stylowe. Metalowa obudowa w kolorze nude i srebra z magnetycznym zamknięciem dodaje produktowi ekskluzywnego charakteru. Solidna konstrukcja opakowania dobrze chroni szminkę przed uszkodzeniami i przypadkowym otwarciem, co jest praktyczne w codziennym użytkowaniu. SZMINKA Szminka ma kremową, jedwabistą konsystencję, która gładko sunie po ustach, zapewniając równomierne pokrycie kolorem już przy pierwszym pociągnięciu. Aplikacja jest łatwa i precyzyjna dzięki dobrze wyprofilowanej końcówce szminki. Produkt nie wysusza ust, co jest dużym plusem, szczególnie przy codziennym stosowaniu. Kolor to piękny, naturalny odcień beżu, który nadaje ustom subtelny, ale elegancki wygląd. Jest to kolor uniwersalny, pasujący do różnych odcieni skóry i idealny na każdą okazję – zarówno na co dzień, jak i na bardziej formalne wyjścia. Efekt na ustach jest delikatny, ale wyrazisty, z lekko satynowym wykończeniem, które dodaje ustom zdrowego blasku bez nadmiernego połysku. Trwałość szminki jest zadowalająca. Kolor utrzymuje się na ustach przez kilka godzin, nawet podczas jedzenia i picia. Produkt nie rozmazuje się i nie zbiera w załamaniach ust, co pozwala na długotrwały i estetyczny efekt. Po kilku godzinach kolor może delikatnie blednąć, ale pozostawia na ustach równomierną, lekko zabarwioną warstwę. Szminka Gosh Luxury Nude to produkt, który spełnia moje oczekiwania pod względem jakości i efektu, jaki daje na ustach. Naturalny, elegancki kolor, kremowa konsystencja i luksusowe opakowanie sprawiają, że jest to kosmetyk godny polecenia. Dobra trwałość i komfort noszenia dodatkowo przemawiają za wyborem tej szminki. PLUSY: • Eleganckie i solidne opakowanie • Kremowa konsystencja, łatwa aplikacja • Naturalny, uniwersalny odcień nude • Satynowe wykończenie • Dobra trwałość • Komfort noszenia bez wysuszania ust
  • 14 listopada 2022 o 9:41
    Sucha jak piach
    Oceniam odcień 001 Nudity. Pomadka w pięknym eleganckim jasnobeżowym opakowaniu ze złotą wstawką, wykonanym z mocnego plastiku. Sztyft szminki to beżowy odcień nude, bardzo naturalny, bardzo klasyczny. I do tego momentu wszystko wygląda fajnie. Gdy nałożymy ją na usta, to już ani kolor, ani efekt nie powala. Lubię naturalne barwy, ale w przypadku tej szminki usta gdzieś znikają... Efekt kolorystyczny - przynajmniej przy mojej cerze - wygląda niestety tandetnie i zwyczajnie źle. Jeśli chodzi o konsystencję to pomadka jest potwornie sucha, tępa. Aby jako tako sunęła po wargach trzeba nałożyć kilka jej warstw, a wówczas... usta wyglądają na sprzechnięte jak po całodniowym spacerze po pustyni. Do tego takie też pozostawia uczucie - wrażenie przesuszenia, ściągnięcia. Nie jestem w stanie używać tej szminki, na razie leży w szufladzie i czeka na wyrok. Szminkę dostałam w prezencie, więc nie wiem ile kosztuje w cenie regularnej, ale jeśli więcej niż 3 zł (a wiadomo, że tak), to nie jest warta tej ceny.
    Zalety:
    • estetyczne opakowanie
    Wady:
    • sucha, tępa
    • wrażenie przesuszonych, spierzchniętych ust
    • kolor :(
  • 31 stycznia 2022 o 9:06
    Niestety efekt nie powala, może to kwestia koloru...
    Szminka przywędrowała do mnie w paczce recenzentki miesiąca, za co bardzo dziękuję! Jest to moja pierwsza pomadka marki Gosh, wcześniej używałam tylko tuszu, więc tym bardziej byłam ciekawa pierwszych testów. Mój odcień to 001 Nudity - klasyczny beżowo-brązowy odcień nude, który lubię, ale przyznaję, że dawno go nie miałam na ustach, poszłam bardziej w kierunku różu. Szminka znajduje się w bardzo ładnej oprawce w kolorze nude. Jest solidnie wykonana - z mocnego plastiku, zatykana na klik. Bardzo ładna kolorystyka ze złotymi elementami, nie ma wstydu przy malowaniu się publicznie ;) Zapach dość neutralny, ale w kierunku takiego suchego, szminkowego. Dla wielu może przeszkadzać, dla mnie bez różnicy. Pomadka ma bardzo kremową, przyjemną konsystencję i to chyba poza opakowaniem spodobało mi się najbardziej. Jest bardzo komfortowa, gładko sunie po ustach, mimo, że jest to szminka matowa. Niestety, efekt końcowy jest mizerny... Pomadka natychmiast po aplikacji zbija się w grudki, wsiąka we wszelkie skórki, zmarszczki i załamania na ustach, bezlitośnie obnażając wszelkie defekty naskórka. Ponadto nadaje ustom zimny, blady, trupi odcień, pomimo, że odcień jest raczej z tych ciepłych. Wygląda okropnie nieestetycznie, jakbym miała resztki jedzenia na ustach. Próbowałam kombinować z pomadką ochronną, baza, z nabłyszczającym topem, ale za każdym razem było tak samo źle, a nawet gorzej, niż solo, bo zaczęła się zbierać w mokre grudki przy miejscu łączenia się górnej i dolnej wargi. Niestety, jeśli efekt jest brzydki, to żaden zapach, opakowanie ani inne bajery nie pomogą... Być może to kwestia koloru? Może odcienie różu czy czerwieni będą zachowywać się inaczej? Albo inny kolor nie będzie tak demaskować niedoskonałości ust? Nie wiem, na pewno nie polecę odcienia Nudity i po ten konkretny odcień z pewnością nie sięgnę.
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Rudzik7
    15 września 2020 o 13:23
    003 Stripped
    To jest to. Pomadka o idealnym wykończeniu, która nie męczy ust, ładnie się zjada i wygląda bardzo dobrze. Mam odcień 003 Stripped, uwielbiam go i często noszę. Opakowanie jest klasyczne i minimalistyczne, plus za zamknięcie na klik, dzięki czemu możemy mieć zawsze przy sobie w torebce, bez obawy, że się otworzy i wymaże wszystko wokół. Ma właściwości pielęgnujące i jest vegańska co jest dużym plusem, niezwykle trwała. Formuła jest taka sama jak w wersji Luxury Red Lipstick ( tam są 4 piękne odcienie czerwieni), opakowanie podoba mi się tutaj jeszcze bardziej niż w wersji czerwonej, piękne, beżowe ze złota obręczą, niezwykle cieszy oczy. Polecam kupować na promocji.
  • 2 kwietnia 2020 o 18:17
    Boskie wcale nie nudne usta ????
    Jestem zachwycona pomadkami marki Gosh!!! Posiadam dwa kolory 001 Nudity oraz 003 Strippe (kolor Strippe jest odcieniem między Lolitą a OG Lolitą od KVD Vegan Beauty). Ogromnym plusem jest konsystencja, oba kolory nakładają się jak masełko! Pięknie się utrzymują do kilku godzin bez poprawiania. Zjadają się równomiernie. Długotrwała formuła, która nie przesusza, wręcz przeciwnie - nawilża usta.
    Zalety:
    • kolory (nr 003 jest moim ukochanym kolorem)
    • właściwości (nawilżenie, długotrwała formuła)
    • skład