Żele pod prysznic

Ziaja Ananasowy trening skóry, Energetyzujący żel pod prysznic 2 w 1 do ciała i włosów

Ziaja Ananasowy Energetyzujący Żel pod prysznic 2w1 160 ml
Ziaja ANANASOWY ŻEL POD PRYSZNIC 160ML
notino.pl
Ziaja ANANASOWY ŻEL POD PRYSZNIC 160ML

• 6 marca 2025 o 9:52
    Obłędnie ananasowy żel
    Energetyzujący żel pod prysznic 2 w 1 Ziaja dostałam w prezencie razem z peelingiem. Od razu zakochałam się w jego zapachu, nooo uwielbiam ananasa w swojej pielęgnacji. Żel jest w kolorze żółtym o lekko lejącej konsystencji (i obłędnym zapachu, wiem że to mówiłam ale zapach mnie urzekł). Bardzo dobrze się go rozprowadza, lekko się pieni. Niewielka ilość jest wystarczająca ale brakuje mi tutaj najważniejszego - dozownika w formie pompki. Przez to że ta forma jest półpłynna nie można sobie dozować ilości. Żel jest formą 2 w 1, ponieważ można go używać również jako szampon do włosów. Ja używałam go tylko jako żel. Doskonale mi się sprawdzał latem bo orzeźwiał i relaksował moje ciało. Zapach unosił się jeszcze długo na moim ciele.
    Zalety:
    Wady:
    • Brak pompki
  • 22 lipca 2024 o 10:40
    Wszechstronny , idealny na wakacje czy siłownię
    Energetyzujący żel pod prysznic do włosów i ciała od Ziaja - muszę przyznać, że jestem bardzo zadowolona z efektów. Jego przyjemny, świeży zapach ananasa natychmiast przenosi w tropikalne klimaty, co jest szczególnie przyjemne latem, zwłaszcza podczas upałów, gdy każdy z nas chce czuć się świeżo i rześko. Aktualnie jestem na wakacjach, gdzie ten żel sprawdza się świetnie i wszechstronnie. Skutecznie myje zarówno ciało, jak i włosy, co czyni go niezwykle wszechstronnym produktem. Jego formuła dobrze się pieni, co dodatkowo zwiększa komfort użytkowania . Uwielbiam owocowe zapachy, które idealnie komponują się z letnim klimatem, a ten dodatkowo pielęgnuje moje włosy, pozostawiając je miękkie i zadbane. Opakowanie żelu również zasługuje na pochwałę. Ładna, żółta tubka jest nie tylko estetyczna, ale także praktyczna – łatwo mieści się w torbie podróżnej, a dzięki swojej wydajności żel wystarcza na długo, co jest dużym plusem
    Zalety:
    • Wydajny
    • Pięknie pachnie słodkim ananasem
    • Multifunkcyjnosc
    • Łatwo dostępny w drogerii
    • Atrakcyjna cena
    • Odświeża ciało
    • Bardzo dobrze się pieni
  • 19 lipca 2024 o 0:04
    Do ciała tak, do włosów nie
    Żel ma bardzo ładny orzeźwiający ananasowy zapach. Zamknięty w wygodnym opakowaniu w postaci dużej tubki. Konsystencja raczej gęsta, na rękach pieni się średnio, polecam używać go z gąbką. Bardzo dobrze myje i oczyszcza, nie wysusza skóry. Pozostawia ją gładką. Zapach utrzymuje się jeszcze przez jakiś czas na ciele, ale nie długo. Do włosów się nie nadaje, plącze je i sprawia, że się puszą. Przynajmniej u mnie tak było. Żel całkiem wydajny.
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
    Ka_tax
    17 lipca 2024 o 16:26
    Ananasowe orzeźwienie
    Pierwszy raz używałam produktu 2 w 1 i przyznam, że jestem miłe zaskoczona, a wręcz zachwycona, ponieważ to idealna opcja na wyjazdy. Swoją recenzje chcę zacząć od zapachu 1 ponieważ to zdecydowanie wyróżnia ten produkt. Owocowy, egzotyczny który przywołuje wspomnienia z zagranicznych wakacji i pozwala na chwile prawdziwego relaksu. Po użyciu tego żelu czuć orzeźwienie i świeżość, a ananasowy zapach utrzymuje się długo na skórze i włosach. W swoim składzie oprócz ananasa który gra pierwsze skrzypce ze względu na zapach mamy również kofeinę. Te dwa składniki sprawiają, że przy regularnym stosowaniu skóra jest bardziej gładka, napięta i jędrna co pomaga w walce z cellulitem - z czego jestem bardzo zadowolona ponieważ zaczęłam zauważać efekty u siebie. Produkt sprawdził się również u mnie jako szampon - ładnie odświeżył włosy i uniósł je u nasady, jest to mocny produkt dlatego uważam, że jest ok ale do używania okazyjnie. Żel jest zamknięty w prostej i estetycznej tubce - co jak dla mnie jest charakterysytyczne dla marki ZIAJA i bardzo to lubię - proste rozwiązania są najlepsze.
    • 2w1
    • Dobrze oczyszcza
    • Skuteczny
    AniaFox
    14 lipca 2024 o 15:45
    Dobry, ale nie zachwycający
    Energetyzujący Żel Pod Prysznic 2 w 1 Ananas od Ziaja to dobry produkt dla osób szukających delikatnego żelu o świeżym, ananasowym egzotycznym zapachu. Świetnie sprawdził się w upalne dni – miałam wrażenie delikatnego orzeźwienia, a jego wielofunkcyjność jest świetnym rozwiązaniem, zwłaszcza w podróżach. Poniżej moje spostrzeżenia Konsystencja i wygląd: • Żel ma gęstą, żelową konsystencję • Żel ma żółty kolor o lekko perłowym połysku • Łatwo rozprowadza się na skórze i nie spływa zbyt szybko • Piana jest kremowa i delikatna: - żel dobrze się pieni na włosach przy wyciśnięciu niewielkiej ilości kosmetyku (użyłam go jako drugie mycie po wcześniejszym zastosowaniu regularnie stosowanego szamponu) - na skórze pieni się gorzej – trzeba użyć większej ilości kosmetyku, aby uzyskać wystarczającą ilość piany, zwłaszcza podczas stosowania na ciało (zdecydowanie polecam stosowanie żelu z gąbką naturalną – żel jest wtedy bardziej wydajny i generuje się większa ilość piany) • Opakowanie żelu jest proste i estetyczne – żółta tubka z czarną nakrętką – produkt dobrze wyciska się z tubki Zalety: • Świeży, egzotyczny zapach: Zapach żelu jest zdecydowanie jego największą zaletą. Jest owocowy, słodki i orzeźwiający (naprawdę pachnie ananasem), idealny na pobudzenie zmysłów pod prysznicem (dzięki zawartości kofeiny). Zapach utrzymuje się na skórze przez jakiś czas po kąpieli, ale co ważne – nie jest zbyt intensywny i przytłaczający • Delikatna formuła: Żel jest delikatny dla skóry i nie wysusza jej. Nie powoduje podrażnień ani uczucia ściągnięcia – z każdym dniem stosowania zauważałam coraz większą elastyczność skóry po jego zastosowaniu, co było miłym zaskoczeniem • Dobrze myje: Żel skutecznie oczyszcza skórę z brudu i sebum. Pozostawia skórę miękką i gładką. Włosy po jego użyciu są miękkie i miłe w dotyku. • Wygodne 2 w 1: Żel można stosować zarówno do mycia ciała, jak i włosów. Oszczędza czas i miejsce pod prysznicem – świetna opcja na wyjazd, kiedy nie chcemy brać ze sobą dużej ilości kosmetyków • Dostępność: Żel jest łatwo dostępny w drogeriach i sklepach internetowych. • Cena: Żel jest niedrogi, co czyni go dobrym stosunkiem jakości do ceny. Aby być obiektywną w ocenie testowanego produktu energetyzującego aloesowego żelu pod prysznic 2 w 1 od marki Ziaja muszę jednak napisać również o jego słabych stronach • Może plątać włosy: pomimo, że żel dobrze się pieni i pozostawia włosy miękkie po wysuszeniu – miałam problem z rozczesaniem ich bezpośrednio po myciu – splątał mojej średniej długości proste włosy • Niewydajny: żel nie jest zbyt wydajny. Należy używać go dość dużo, aby uzyskać wystarczającą ilość piany – chyba że używa się naturalnej gąbki • Słaby do walki z cellulitem: chociaż żel zawiera ekstrakt z ananasa i kofeinę, które mają pomagać w walce z cellulitem, niestety ja nie zauważyłam żadnych efektów wpływających na wygląd skóry i jej ujędrnienie (ale trudno się spodziewać tego po 1,5 tygodniu stosowania) Dodatkowe uwagi: • żel jest wegański • 95% składników jest pochodzenia naturalnego

Zobacz także inne Żele pod prysznic