Wody toaletowe damskie

Playboy Malibu EDT

PLAYBOY MALIBU woda toaletowa 50ml spray

hej_ema
    7 lutego 2020 o 21:19
    Świetnie pasuje do mężczyzny!
    Bardzo spodobała mi się ta perfuma u mojego brata, jest naprawdę delikatna, padnie pachnie, rześko i nie jest w żadnym stopniu zbyt ciężka i dusząca. Podoba mi się opakowanie. Prezentuje się ładnie. Jak dla mnie perfuma utrzymuje się w miarę długo, nie jest droga więc dobry dodatek na codzień :) Polecam!
    W perfumerii
  • 10 lipca 2014 o 22:25
    Ma swój urok
    To jest jeden z zapachów mojego Ocha; kupiłam mu bo mi się ten zapach spodobał no i przede wszystkim jemu. Zapach rześki, łagodny w sam raz na ciepłe dni. Ładnie komponuje się z nagrzaną skórą. Lubię go czuć na moim mężczyźnie:) Trwałość średnia jak za tę cenę, ale jakoś nie słyszałam narzekań:)
    sens88
    16 lutego 2014 o 20:59
    Strata pieniędzy
    Produkt zakupiłem w Rossmanie po użyciu testera na papierku - spodobał mi się zapach, jako jedyny z nie wielu posiadał tester więc stwierdziłem że w sumie to nie tak wielki wydatek i zaryzykuję, więc kupiłem. Wcześniej słyszałem tylko \\\'Playboy\\\' jest ładny, fajny. super pachnie itd. Moje pierwsze wrażenie było identyczne - do pierwszego użycia. Pachnie mało intensywnie(żeby go poczuć trzeba zbliżyć nos na 1cm do ciała), jest strasznie nie trwały(pachnie max do 2 godzin), zapach jest jednolity, nie zostawia \\\'ogona\\\' tak jak większość \\\'normalnych\\\' perfum. Podsumowując perfum dobry dla nastolatków na szkolne dyskoteki. Ładnie pachnie ale tylko przez chwile. Obecnie używam go do psikania w pokoju jak wywietrze pokój żeby ładnie pachniało.
  • 6 października 2013 o 18:00
    bardzo fajne
    Świeże, energetyzujące. Jedne ze znanej serii dla młodych panów ;).Dziewczyna mi je kupiła na święta to był strzał w dziesiątkę, świetny zapach i na imprezy i na co dzień. Na mojej skórze trwałe, gorąco polecam.
    Chorus
    2 kwietnia 2013 o 21:34
    Jedyny taki.
    Jestem dziewczyną, ale ta perfuma mi się nieziemsko podoba. Do tego stopnia, że w czasie najbliższym sobie taką sprawię :D Miałam szansę ją sobie wypróbować i skorzystałam. Trwała, pięknie pachnie, idealnie skomponuje się z moim stylem... i towarzystwem :D Polecam! Używam tego produktu od: jednorazowo Ilość zużytych opakowań: jednorazowo