Serum do włosów

Eleven Australia Keep My Colour Treatment Blonde Kuracja do włosów blond

Eleven Keep my Colour Blonde Kuracja do Włosów Blond 50ml
hairstore.pl
ELEVEN Australia Keep my colour treatment blonde Kuracja do włosów blond 50 ml 9346627000889

• 30 czerwca 2020 o 7:33
    Nie wart swojej ceny
    Odżywkę zasugerował mi fryzjer. Ponieważ ceny kosmetyków w salonie miał standardowe dla tych kosmetyków (75zł za duże opakowanie) skusiłam się. Byłam świeżo po rozjaśnianiu, mam suche cienkie włosy i chciałam je nawilżyć oraz utrzymać zimny odcień. Okazało się, że ta odżywka to jedno wielkie rozczarowanie. Ani nie chroni koloru (2 razy myłam włosy, za każdym razem nakładałam tę odżywkę i szary odcień spłukał się całkowicie) ani nie nawilża włosów. Nawet nie ułatwia rozczesywania - plączą się dokładnie tak samo jak po użyciu samego szamponu. Dodatkowo jest mało wydajna - żebym poczuła, że faktycznie jest rozprowadzona na włosach muszę nałożyć jej bardzo dużo.
    Zalety:
    • opakowanie - dzięki tubce stojącej na nakrętce można łatwo wykorzystać produkt do końca
    Wady:
    • brak nawilżenia
    • brak ochrony koloru
    • nie ułatwia rozczesywania
  • 30 marca 2020 o 13:07
    Bubel
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Uwielbiam kosmetyki marki ELEVEN AUSTRALIA. Skusiłam się również na tę odżywkę do włosów blond, która ma pomóc schłodzić kolor, utrzymać blond w dobrej kondycji. Ma dość gęstą konsystencję i fioletowy kolor oraz okropny chemiczny zapach.... Jak dla tej marki - dziwne. Efektów? ZERO. Włosy po tym produkcie są tępe, wysuszone i nijakie.... NIE POLECAM. Polecam spróbować sobie ją w tej małej pojemności 50 ml..
    Wady:
    • CENA
    • JAKOŚĆ
    • NIE SPEŁNIA OBIETNIC PRODUCENTA
    • ZAPACH
    • DOSTĘPNOŚĆ