Kremy uniwersalne

Laneige Cream Skin Refiner Kremowy tonik do twarzy

• 19 stycznia 2025 o 12:59
    Uwielbiam
    Mam cerę dość wymagającą ciężko było mi znaleźć produkt, który mi pomoże a nie zrobi jeszcze większą krzywdę na skórze, a od momentu zakupu tego toniku nie wyobrażam sobie używać jakiegokolwiek innego, świetnie nawilża zostawia skórę błyszczącą i nie wychodzą po nim żadne niedoskonałości.
    ItaNera
    4 października 2024 o 14:59
    Lepi się
    Zakupiłam wersję mini wraz z innymi kosmetykami tej marki. Ten produkt był najmniej trafiony dla mnie. Opakowanie ładne, widać ile jest produktu. Nie podobał mi się otwór z którego można była go nalewać- za duży, często wylatywało mi za dużo. Mała ilość wystarczyła aby użyć go na całą twarz. Konsystencja gęstego mleka które mnie przypadło do gustu, czułam jak się po nim kleje, mam suchą cerę a po jego użyciu czułam się jakbym miała tłustą. W duecie z kremem z tej samej marki lub innej nie było dobrze, dlatego nie zakupię go ponownie i cieszę się że wykończyłam to opakowanie. Rezultatów nie widziałam chociaż inne kosmetyki Laneige uwielbiam. Może ten tonik nie jest do mojej cery.
    Wady:
    • mleczna, gęsta konsystencja
    • lepi się
    • ma się uczucie tłustej skóry
    • cena wysoka
  • 17 lipca 2023 o 20:52
    Nie lubię, za bardzo się klei
    Kremo tonik zakupiłam w wersji miniaturowej i chwała za to bo był tak wydajny, że stosowanie go przez kilka miesięcy nie pozwoliło mi na wykończenie go, musiałam go dorzucać do balsamów na nogi i ręce aby w końcu się skończył. Zamknięty jest w bardzo słabym plastikowym opakowaniu, dziura w środku jest tak duża, ze produkt wylewa się jak tonik a konsystencja jest tak rzadka jak woda i umyka przez palce więc bardzo dużo produktu możemy stracić, ja po czasie nauczyłam się go dozować. Po nałożeniu na twarz występowało u mnie na skórze mieszanej ogromne wyświecanie się. Niektórzy pewnie uznaliby to za glow, jednak ta warstwa była bardzo błyszcząca a co najgorsze niesamowicie lepka i mimo upływu czasu warstewka nie schodziła. Po pewnym czasie musiałam ją zmywać albo stosować jedynie na noc, ponieważ nie byłam w stanie wytrzymać z takim uczuciem tłustości. Koniec końców zużyłam do innych balsamów do ciała, gdzie fajnie się sprawdził jednak kosmetyku z całą pewnością nie zakupię ponownie.
  • 13 stycznia 2023 o 12:09
    Kocham nad życie!
    Mam cerę mieszaną i dość kapryśną. Długo miałam problem ze znalezieniem pielęgnacji który by mnie nie zapychała. Zaczęłam się interesować koreańską pielęgnacją i postanowiłam kupić ten tonik po tym jak pokochałam ich maskę do ust. No i strzał w 10. Przy metodzie milky skin sprawdza się genialnie. Każda warstwa wchłania się błyskawicznie, nawilża, zostawia uczucie takiej mięciutkiej buzi, no kocham. Jak skończyłam 1 opakowanie to stwierdziłam, że może coś tańszego tym razem kupię, ale cera mi tak zwariowała, że wracałam do Laneige w podskokach i już pozostanę wierna, bo nic mi tak nie leczy cery.
    Zalety:
    • nawilżenie
    • łagodzenie podrażnień
    • wypryski szybciej się goją
    Wady:
    • trzeba uważać na korek bo potrafi cieknąć
  • 8 listopada 2022 o 9:33
    10/10! Must have
    Jestem zachwycona tym produktem! :) Stosuje kremowy tonik pod makijaż od ok 1,5msc, widzę same plusy! :) + błyskawiczne wchłanianie + miękka i nawilżona skóra, po dotknięciu czuć że jest delikatna + makijaż zdecydowanie lepiej wygląda i trzyma się - jest bardziej promienny/naturalny bez efektu 'maski ':) + brak przesuszonych skórek + wydajny + ładne opakowanie - ale to już dla mnie nie jest bardzo istotne :) Dziewczyny, bierzcie i zamawiajcie - z pewnością nie pożałujecie! ;)
    Wady:
    • Nie widzę żadnych! :) Noo może cena mogłaby być ciut niższa ;)