Cienie do powiek

Paese Paese x Cocolita, Honey Mood Eyeshadow Palette Paleta cieni do powiek

• 17 kwietnia 2022 o 23:53
    Wyśmienita paletka, ale…
    Ta paletka jest po prostu boska! Uwielbiam ją, odcienie cieni są piękne, same cienie są mokre, ale niestety słabo się blędują. Próbowałam blędować je wszystkimi pędzlami jakie miałam w domu, ale niestety powstawały plamy. Paletkę używam wtedy, gdy robię makijaż oczu przy używaniu tylko jednego cienia. Tak poza tym tak, ta paletka jest warta każdego grosza!
    Zalety:
    • piękne cienie
    • piękny efekt
    • nie wysuszają
    Wady:
    • blędowanie niemożliwe :(
    PAUNI
    21 czerwca 2021 o 18:20
    Och❤
    Paleta cieni jest przepiękna! Mimo iż komentarze są różne, ja uwielbiam tą markę jak i jej produkty. Paletka zawiera 10 cieni do powiek: waniliowe odcienie beżu, brązu, opalizujący topper, błyszczący matowy odcień niebieskiego. Z całości można stworzyć piękny wakacyjny look lub romantyczny makijaż na codzień. Cienie się nie osypują i łatwo blendują. Są trwałe, choć nakładam je na bazę.
    Zimt
    5 czerwca 2021 o 15:39
    Można dać szansę, ale nie w cenie regularnej
    Trochę się rozczarowałam jakością tej paletki. Spodziewałam się bardziej napigmentowanych i mniej suchych matów oraz wielowymiarowych błysków. Najciemniejszy z cieni w ogóle wydaje mi się w tym zestawieniu dołożony od czapy, niby to mat z drobinkami, niby perła z brokatem - nie za bardzo wiadomo, co z nim zrobić. Sama paleta ma bardzo przemyślane kolorki, w raczej neutralne, niż ciepłe i byłaby świetna, ale no ... niestety, czegoś zabrakło. Co nie zmienia faktu, że jeśli ktoś już wie, jak się malować, to ogarnie te cienie i będzie się z nich cieszył. Polecam jednak nie kupować jej w oryginalnej cenie, bo się nie opłaca.
    Zalety:
    • przemyślane kolory (poza najciemniejszym)
    • kompaktowy rozmiar
    • na białej bazie - sprawdzają się super
    Wady:
    • dość suche i średnio napigmentowane maty
    • błyski są średnio wielowymiarowe
    • cienie się dość mocno osypują i trzeba na nie uważać
  • 20 maja 2021 o 11:26
    Paleta dla początkujących
    kolory są super dobrane dla początkujących z makijażem, ale za taką cenę nie polecam ludziom ogarniętych w temacie, zawiedziecie się. Mimo wszystko dla mnie jest super.
  • 25 listopada 2020 o 12:38
    Piękna paletka!
    Gdy tylko zobaczyłam ją na stronie cocolita, wiedziałam, że muszę ją mieć. Absolutnie moja kolorystyka!! Super się rozcierają, nie trzeba nawet za specjalnie się starać. Łączą się też łatwo. Makijaż tymi cieniami to czysta przyjemność. Moje ulubione cienie to Meadow, Bee, Nectar. Nie umiem jeszcze obsłużyć się cieniem Saffron, jest dla mnie zbyt intensywny, ale wierzę, że znajdę dla niego alternatywę. Bardzo polecam tą paletkę, nawet dla początkujących. Zapewniam, że nie zrobicie sobie nią krzywdy. Odkąd ją mam, używam tylko tej paletki.
    • jakość
    • łatwość roztarcia
    • opakowanie, designe
    • kolorystyka
    • nawet dla początkujących
    Wady:
    • pudełko naokoło cieni troszkę się brudzi