Kremy uniwersalne

Hada Labo Tokyo Deep Wrinkle Super Filler Day & Night Cream Extra Rich Krem na dzień i na noc wypełniający głębokie zmarszczki

Dax Cosmetics
Hada Labo Tokyo Deep Wrinkle Super Filler Day&Night Cream

• 1 listopada 2021 o 16:24
    wosk na twarzy
    Bardzo lubię markę Hada Labo i krem nawilżający Plumping absolutnie uwielbiam, ale ponieważ akurat go nie było to wzięłam ten. Nie mają one ze sobą nic wspólnego. Ten krem ma konsystencję miodu-wosku, nieprzyjemnie siedzi na twarzy bardzo go czuć więc nie da się go znieść na dzień. Ale jeśli już ktoś się pokusi to może robić za bazę bo tak samo szpachluje jak niektóre bazy np. z Benefitu. Więc nakładam go na noc, przynajmniej się nie ściera zbyt szybko. Ale czy on coś robi? Rano skóra jest trochę jak po retinolu nieco podrażniona, nie powiedziałabym na pewno że jest nawilżona. Może przy dłuższym stosowaniu coś się dzieje ale wiem że tylko retinol działa na zmarszczki a nie ma też w składzie wit. c która potrafi poprawić kondycję skóry. Hialuron który jest dodany jakoś tutaj słabo działa, to kompletnie nie to samo co Plumping Gel. Odradzam!
    Zalety:
    • Można stosować na noc - nie zapycha porów i ma konsystencję gęstej maski, wosku.
    Wady:
    • Nie nawilża
    • Nieprzyjemne wrażenie na twarzy
    • Nie zawiera retinolu
    • Nie wiem co robi
  • 6 marca 2021 o 20:28
    Kompleksowa formuła.
    Krem przeznaczony jest do skóry powyżej 40+ roku życia, także wrażliwej. Ma działanie silnie przeciwzmarszczkowe. Wypełnia najgłębsze zmarszczki, niweluje oznaki starzenia i ujędrnia skórę. Zawiera fermentowane mleczko sojowe, elastynę i kolagen. Niweluje oznaki starzenia, ujędrnia i poprawia elastyczność, głęboko nawilża i stymuluje regenerację skóry, redukuje również zwiotczenie skóry. Krem zawiera Super Hyaluronik Acid TM - to ekskluzywna, japońska kombinacja kilku rodzajów kwasu hialuronowego, który głęboko nawilża i wypełnia skórę, przywracając jej młodzieńczą gładkość.
    Zalety:
    • Po zaaplikowaniu wieczorem kremu na twarz, rano są widoczne oznaki gładkiej, wypoczętej i rozświetlonej skóry. Różnice w wyglądzie są zauważalne po pierwszym użyciu kremu. Ma cudowne działanie. Krem jest bez zapachu i ma kolor jasno żółty /bananowy/. Opakowanie śliczne, jest w przezroczystym słoiczku.
    Wady:
    • Krem ma bardzo gęstą konsystencję. Bardzo trudno się rozsmarowuje. Trzeba krem wklepywać.
    • Wcieram go przy pomocy szczoteczki sonicznej.
  • 3 maja 2020 o 16:56
    Odkrycie roku!
    Przecudowny, wspaniały krem, jeden z najlepszych jaki miałam w życiu! Mam cerę dojrzałą i jest dla mnie idealny. Podczas pierwszej aplikacji trochę się załamałam, ponieważ krem ma bardzo treściwą konsystencję, można ją nawet porównać do miodu, jest taka kleista, myślałam, że się nie wchłonie, jednak po rozsmarowaniu krem zaczyna przemieniać skórę, jego działanie jest zachwycające. Cera staje się pełna blasku, nawilżona, ujędrniona, bardziej napięta, wygląda młodziej, działa jak rozświetlająca baza, ale nie ma drobinek, blask wygląda jak u młodej dziewczyny w słońcu, super. Sprawdza się świetnie pod makijażem, po nałożeniu podkładu dalej widać działanie kremu. Wystarczy jego niewielka ilość. Kocham go, polecam wszystkim dojrzałym paniom, nie pożałujecie.
    Zalety:
    • wszystko