Wody toaletowe męskie

Issey Miyake Leau dIssey pour Homme Intense Woda toaletowa 75ml
Issey Miyake L'eau d'Issey pour Homme Intense

• 20 listopada 2013 o 12:39
    prawdziwie męski
    Zapach zaintrygował mnie połączeniem papirusa oraz kadzidła. Niespotykana nuta zapachowa. Bardzo interesująca kompozycja. Moja ocena: + pachnie prawdziwie męsko, ale nie agresywnie; + dobrze komponuje się ze stylem casual + nietypowy zapach, oryginalny + świeży, lekki zapach + nie dusi, nie jest przygaszony, kadzidło nie powoduje tutaj zawrotów głowy ;-) + jest pozytywnie odbierany przez otaczające mnie kobiety ;-) + poprawia moją pewność siebie; + wyjątkowo trwały zapach, utrzymywał się na kołnierzyku jeszcze kilka dni później jak wrzucałem koszulę do prania; Minusem jest dla mnie ta butelka, trochę niewygodna i zbyt płaska; Ogólnie cały efekt na 4+ Polecam! Używam tego produktu od: 2 tygodni Ilość zużytych opakowań: 1 niecałe
    nowy48
    31 października 2009 o 14:47
    lepiej ale... ;)
    Więc jak bardzo nie znosze oryginału, tak ten jest bardzo przystępny dla moich nozdrzy ;) W zasadzie jest to "połowa" oryginału-ta drzewna część a ta druga czyli mydlasta słodycz została wyeliminowana i chwała twórcom za to. Na samym poczatku pachniało mi to jak siekana pokrzywa albo jakies inne zielsko, potem juz ładnie rozwijało sie i dało sie wyczuć drzewne nuty, a moze to papirus:| Kadzidła tez tu jest odrobinka, cytrusów wcale nie wyczuwam. Butla ciekawa a trwałość rewelacyjna, około 12 godzin, nie wspominajac o tym jak długo utrzymuje sie na ubraniach. Mało inwazyjny i nienarzucajacy sie otoczeniu w porównaniu do oryginału (błeee). Kojarzy sie troszke z lekarstwem. Zastanowie sie nad zakupem w dalekiej przyszłosci, narazie jeszcze nie :) Musze podneisc notkę ze względu na rewelacyjną trwałość, oby wiecej takich drzewnych zapachów.POLECAM, KUPIĘ NAPEWNO :) Używam tego produktu od: tygodnia Ilość zużytych opakowań: próbka