Odżywki do włosów

Kerastase Specifique, Soin Densitive GL Spray teksturyzujący do włosów cienkich z tendencją do wypadania i utraty grubości

• 30 września 2015 o 23:42
    Z naprawdę cienkimi włosami nie robi nic.
    A więc, na wstępie napiszę, że mam włosy cienkie. Naprawdę cienkie, połowa mi wypadła, do tego przetłuszczają się już po kilku godzinach. I dlatego jestem w stanie wydać 100 zł na produkt do ukłądania włosów. Nawet 500 bym wydała, gdyby działał. Ten spray nie robi z moimi włosami prawie nic. Dziewczyny z gęstymi włosami może zauważą efekt, ale dla tych z \'\'mysim ogonkiem\'\' nie polecam. Nadal szukam.. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 21 października 2011 o 13:38
    To jest to !
    Po operacji bardzo zaczęły wypadać mi włosy. Stosowałam rożne preparaty - droższe , tańsze. Cały czas obserwowałam allegro co by tu nowego kupić. W końcu zdecydowałam się na ten spray ale zakupiłam go od razu z kąpielą Bain Prevention GL. Dodatkowo oczywiście stosowałam suplementy. Ponieważ włosów strasznie dużo ubyło stosowałam ten zestaw zamiennie z szamponem i odżywką firmy Kemon , które zwiększały objętość. Po mniej więcej miesiącu włosów na szczotce było coraz mniej a po 2 wypadały tak jak każdemu. Spray jest super. Stosuję się go na nasady , wciera a potem można już po swojemu układać włosy. Zaletą spray\'u jest to że po użyciu zagęszcza włosy , tak jakby się użyło środka do zwiększania objętości. Po wysuszeniu włosów głową w dół " szopa" na głowie murowana. Teraz używam kolejną butelkę zapobiegawczo , bo jednak przesilenie jesienno - zimowe może zrobić swoje :) Używam tego produktu od: 6 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 2 w trakcie