Wody toaletowe damskie

C-Thru Crystalline EDT

• 15 stycznia 2014 o 11:27
    Niestety nie da rady.
    Był to prezent wiec stoi grzecznie na półce, zapewne do odsprzedania bo wyrzucic mi szkoda. Okropny! Mocny, duszacy, mdlący... Przez pierwszy okres po spryskaniu, az ciagnie na wymioty. Na pewno nie jest to zapach na lato, moze dla osob lubiacych slodkie, duszace zapachy na zimowe wieczory czy wieksze imprezy sie przyda. I zdecydowanie nie pasuje mi dla mlodych kobiet. Na plus trwalosc i dostepnosc. Ja niestety nie jestem w stanie go uzywac. Używam tego produktu od: 2 tygodni Ilość zużytych opakowań: odrobine pierwszego.
    evilcia
    3 lutego 2013 o 10:18
    Taki sobie, choć u mnie dość trwały
    Dostałam ten zapach jako prezent i długo stał nietykany, bo kompletnie mi się nie podobał a szkoda było wyrzucić. Sięgnęłam po niego jak skończył mi się jeden z moich standardowych zapachów i odkryłam go na nowo jako całkiem niezły. Zapach nie należy do lekkich i zdecydowanie nie nadawał się zbytnio na lato, prędzej na wieczór bądź na jesień. U mnie trzymał się wyjątkowo długo i nawet pod wieczór jeszcze wyczuwałam zapach na nadgarstkach. Nie kupiłabym go ponownie, bo szału nie ma, a poza tym być może znowu by mnie odrzucił. Używam tego produktu od: Około pół roku Ilość zużytych opakowań: Jedno całe
  • 11 lipca 2012 o 10:15
    Nie znoszę!
    Zaczne od tego, ze bedac na pierwszym roku studiow uzywalam ich non stop, takze rozumiem, ze moga sie podobac :P jednak jakis czas temu postanowilam do nich wrocic i odrzucilo mnie momentalnie! A zdazylam w tym czasie wyprobowac wiele innych, tez tych wysokopolkowych perfumow. I tak oto stwierdzam, ze Crystalline jest odpowiednikiem Chloe - Chloe edp. Wiec jesli ktos zna chloe i jego cmentarna kwiatkowosc to wie o czym mowie...Zapach ma za duzo przewiędluch kwiatow..co ja mowie, toz to same przewiedle kwiaty! Okhopne, Okhopne Używam tego produktu od: 2 dni Ilość zużytych opakowań: 2 ml/75
  • 8 września 2011 o 14:57
    Moj KWC
    Moj numer jeden w zapachach C-Thru To jest to czego szukalam tyl lat ale niestety juz go nigdzie nie ma :( cana malenka w porownaniu do jakosci u mnie nie ma jakis ostrych zapachow idealnie gra z moim ph jest bardzo wydajny i dlugo bardzo dlugo go czuc !! czy moze jakas Pani zna cos co podobnie pachnie ?? Używam tego produktu od: 2 lata Ilość zużytych opakowań: okolo 20
  • 8 września 2010 o 8:32
    "Pieprzny" świat.
    Przechodząc obok półek z perfumamii w drogerii Natura, przypadkowo natknęłam się na ten zapach... Zaciekawił mnie kolor opakowania, a że to było moje pierwsze zetknięcie z Crystalline postanowiłam je przetestować. Na początku mnie oszołomiły... Wyczułam prawie idelną kopię jednych z moich ulubionych perfum - Burberry Weekend! Kiedy tak stałam porażona tym faktem i wwąchiwałam się w intrygujący zapach, mój entuzjazm stopniowo gasł, aż zniknął zupełnie. Po chwili zamienił się w coś, co nawet trudno mi nazwać... Z delikatnego przeistoczył się w ostrą mieszankę kwiatów z taką ilością pieprzu, że aż poczułam wiercenie w nosie i nieodpartą potrzebę kichania! Pomyślałam, że już gorzej być nie może... Myliłam się. Owszem, mogło. ...I było. Po jakimś czasie kwiaty ulotniły się, ale na skórze w dalszym ciągu pozostał okropny pieprzny zapach. Nie udało mi się go zmyć, był piekielnie trwały. To zabawne, że u mnie większość zapachów, które uważam za piękne i wyjątkowe utrzymuje się stosunkowo krótko, natomiast te z kategorii "zapach z moich koszmarów" jak na złość, nie chcą się ulotnić! To jest naprawdę irytujące. Ale mniejsza o to... Crystalline są nie dla mnie. Beznadziejność w innym wydaniu. Pachnąć czystym pieprzem to dla mnie żadna przyjemność a podejrzewam, że i dla innych byłoby to ...nieco uciążliwe :D Używam tego produktu od: 2 dni Ilość zużytych opakowań: testy